|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Na wakacje chciałabym zmienic wystrój pokoju. Interesuje mnie takie dodatki jak świeczki, różne duperele xD
Nie wiem jak je dobrac. Chcę taki wakacyjny styl... Pomóżcie, proszę. Jak najszybciej ![]() Proszę o szybkie odpowiedzi.!! ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez katasiaczek Czas edycji: 2008-06-27 o 19:03 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dekoracje, szybko i tanio.
Hm... Ale właściwie jakiej pomocy oczekujesz?
-Jak coś samodzielnie wykonać? -Gdzie kupić dodatki? -Jakie dodatki można wybrać? Czy jeszcze coś innego?
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Jak coś zrobic. Zależy mi na czasie.Mam wsyztsko porozwalane w pokoju. Chodzi mi o coś prostego do wykonania. [pokój nastolatki]
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Jak zrobić świeczki, masz tu --->
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=51547 Jak zrobić kwiaty masz tu ---> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=107429 Naprawdę masę informacji znajdziesz na forum, ale musisz poszukać. Jest wyszukiwarka, możesz wpisać to, co Cię interesuje. Ciężko byłoby Ci to wszystko tu wypisać....
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
wejdz na www.szypulka.net tam ludzie maja rozne pomysly na dekoracje, mozna obejrzec tez fotki
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Może zrób lampioniki z małych słoiczków (trzeba tylko namalować na nich jakieś wzorki farbami do malowania na szkle, włożyć świeczkę i gotowe).
Albo zrób ramki na zdjęcia. Jakie masz kolorki w pokoju? |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do lampioniku dołacz raczke z drutu i nawlecz na nie koraliki. idealne do ogrodu ![]() takie własnie zamierzam zrobic
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy na forum.
Twoje pytanie jest bardzo dziwne, ponieważ całe to forum jest o własnoręcznie robionych rzeczach. Jesteś nowa, dlatego nie przyjmuje tego pytania jako skrajnego lenistwa i braku ochoty na zajrzenie choścby do podwieszonej linkowni... dziewczyny dały Ci kilka linków do watków zbiorczych.. teraz ode mnie kilka wątków o tematyce podobnej. drobiazgi na biurko tani remont inspiracje
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Dopisuję do tego jeszcze cały dział decupage - tam wiele inspiracji można znaleźć.
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym połączyć 2 tematy w 1 pierwszy to robienie własnoręcznych prezentów (moga tez byc swiateczne) macie jakieś ciekawe pomysły a drugi to czy umiecie zrobiś jakieś fajne dodatki do pokoju moze macie jakies zdjecia pokoi lub jakis fajnych mebli poniewaz niedlugo bede maiala nowy pokoj Mam nadzieje ze mi pomozecie
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezenty i dekoracje
a zeby nie bylo ze ja tylko czekam na pomysly chcialabym kogos zainspirowac mozna zrobic z rolek papieru wazonik na kwiatki sztuczne i potem je tam wlozyc rolki obkleic wstazka i ladnie ozdobic
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
i kilka zdjec kartek nie moich ale moze was troszeczke zainspiruja
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Z niepotrzebnych plyt CD mozna zrobic podkladki pod kubek po prostyu okleic cerata
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
bylo juz tyle wyswietlen ale nikt nie odpowiedzial bardzo was prosze POMOZCIE!!!!
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze, może ja powiem - cały ten dział poświęcony jest temu, czego poszukujesz...
Znajdziesz wątki poświęcone prezentom (prezenty dla chłopaka, na urodziny, świąteczne) i prawie w każdej galerii znajdziesz coś, co na prezent się nadaje - ramki na zdjęcia, albumy, świeczki, notesy, kalendarze, wiklina, koszyki, pudełka, kuferki, szaliki, czapki, swerwetki, biżuteria, itd itp...) I tak samo prawie w każdej galerii znajdziesz różne dodatki do pokoju własnoręcznie wykonane (jak wskazuje nazwa działu - "zrób to sama"). Zależnie od tego co Cię interesuje - podobnie jak wyżej, znajdziesz ramki, obrazki, świece, świeczniki, kwiaty z bibuły, modelinowe cuda, drewniane pudełka, szkatułki itp ozdabiane techniką decupage... Naprawdę mnóstwo tu tego, poszperaj a na pewno znajdziesz coś dla siebie. W razie czego korzystaj z wyszukiwarki - na górze po prawej, wpisując tam słowo, które Cię interesuje.
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Najszybsza realizacja i duuży wybór obrazów w sklepie Galeria LueLue!
Taka dekoracja napewno będzie sie podobać każdemu. Szczególnie polecam reprodukcje na płótnie |
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
Stare płyty CD ponaklejaj na sufit albo na ścianę!
No nie wiem, chyba na kropelkę powinny się trzymać? Wystarczy dobre oświetlenie i wygląda pięknie ![]() Pozdrowienia dla czytelniczek! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

Nie wiem jak je dobrac. Chcę taki wakacyjny styl... Pomóżcie, proszę. Jak najszybciej