|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Styl ala Shanda Panda
Witam wszystkich!!
![]() Chce przeprowadzic metamorfoze swojego wyglondu na styl American Girl. Zaznaczam ze jest to MÓJ wybor, nie uleglam niczyjej presji. ![]() Tak wiec teraz opisze mniej wiecej moj wyglond: -Mam blond wlosy z odcieniem miedzianym. (nie zamierzam ich farbowac, utleniac) planuje blond pasemka na lato. -Ogolnie ubieram sie w rurki, miniowki. -wyglondam jak szara myszka ;( -Mam 161 cm wzrostu i 48 kg wagi Prosze bardzo o pomoc co mam zmienic ![]() Edytowane przez Ocji Czas edycji: 2010-05-09 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Styl ala Shanda Panda
wow.......to ostro chcesz zacząć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Mazy mi sie taki wyglond od dawna, ale nie mialam odwagi zabrac sie do zmiany, ani nikogo prosic o pomoc. Teraz sie zbralam na odwage, wkoncu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hmm, no droga jest dość prosta, skoro naprawdę tego chcesz
![]() ![]() przyjrzałam się tej pani, jestem trochę przestraszona ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
zdjec narazie nie chce dodac ze wzglendu na znajomych, poniewaz starali bymi sie ten pomysl z glowy "wybic".
to moze na poczatek jakas fryzura typu american girl... mam wlosy prawie do brody... zapuszczam, wiec nie chce scinac na krotko, ale moze zaproponuje ktoras z was jakas grzywke, lub fryzure bez radykalnej zmiany dlugosci? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
jak myslisz beda krotkie??
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
juz lookam xD
a jak myslicie trzeba byc bardzo spalona? Bo ja z natury mam jasna karnacje i nie chce narazac zdrowia mojej skory. Jestem sklonna sie tylko troche opalic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
moda na typowe 'solary' minela wraz z bialymi kozaczkami ![]() jezeli juz musisz robic sie na taka 'dziunie' to wpisz sobie w google Ruby Grace ( dziewczyna z mojego avatara ) , lepsza wersja Shandy Pandy i nie taka spalona na solarium ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
na wizażu nie możesz 2 razy zakładać tego samego wątku (jeden tu, drugi na modzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
a jak sie usuwa watek?
plss pomocy! ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- EjjSenioritta bardzo ladna jest, wiesz mi glowie chodzi o metamorfoze na American Girl, tyle ze jak zakladalam ten watek to jeszcze nie wiedzialam ze to sie tak nazywa xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=233267
tu masz link do I czesc watku o AG . Aktualnie juz jest XIX . Powodzenia w metamorfozie . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
i prosimy o poprawną ortografię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Swoją metamorfozę rozpocznij od spojrzenia w słownik.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
ja tez zapraszam na watek ag a tak poza tym to przejrzyj sobie 1sza czesc watku barbie, zalozycielka tego tematu miala wlasnie taki cel jak Ty-metamorfoza na wzor shandy pandy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Gotowa byłam to napisać, ale już mnie ktoś wyręczył. Szczerze mówiąc to jestem przerażona nie tylko tymi rażącymi błędami, ale dążeniem do jakiegoś plastikowego, sztucznego ideału. Co się dzieje z tymi dziewczynami? Powiększają biusty, wszczepiają sztuczne włosy, smażą się godzinami na solarium, tlenią włosy na wiór, malują się jak na karnawał? Efekt jest taki, że dla większości normalnych ludzi taka dziewczyna wygląda nienaturalnie - to w najlepszym przypadku, w najgorszym - komicznie bądź szpetnie. Nie wspomnę o ciuchach rodem z imprezy dla przebierańców. Nie chcę nikogo obrażać swoją wypowiedzią, jestem jedynie przerażona tym jak niektórzy wyobrażają sobie piękno. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.