|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
wesele w Casamento
Zanim Cukratywna zlikwiduje moje konto spróbuję opisać moje wesele.Obiecałam kilku osobom relacje z mojego wesela,niestety stare konto mam zablokowane [dzięki Cukratywnej] i nie mam namiarów na dziewczyny którym obiecałam relację.Zatrzymaliśmy sie w hotelu Monopol w Katowicach,Razem z gośćmi z Włoch było nas 48osób.Hotelowy zakład fryzjerski był zarezerwowany tylko dla nas,mnie fryzjerka czesała w pokoju.Kolezanki pomogły mi się ubrać ,narzeczony ubierał się w innym pokoju.Najpierw narzeczony wyruszył do Sierot a potem ja.Spotkaliśmy się pod kościołem,autokar jechał z Gliwic i po drodze zabierał gości.Nasi rodzice czekali też pod kościołem.Narzeczony był zachwycony moim wyglądem.Rodzice ucałowali nas i weszliśmy do kościoła.Ksiądz pięknie poprowadził mszę ,był drugi ksiądz który powtarzał najważniejsze momenty w języku włoskim.Dotarliśmy na sale i wreszcie zaczęła się zabawa,zespół spisał się znakomicie ,mówili również po włosku i angielsku.Jedzenie było przepyszne,włochom smakowały kluski śląskie ,po obiedzie był deser ,ciasto i potem tort.Włosi myśleli ze z tortem to koniec imprezy a impreza to dopiero sie zaczęła.Jedzenie było pyszne i świeże.Na koniec obsługa rozdała gościom po 2 pojemniki plastikowe i kto chciał to ze stołu zabierał sobie do domu.W Casamento jest ciężko o terminy i wcale się nie dziwię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wredny kotecek
|
Dot.: wesele w Casamento
Wyobraźnia nieźle cię poniosła
![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Cukratywna jest modem??? Nie jestem na czasie.
![]() |
![]() |
#4 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
To co takiego bylo cudownego w tym Casamento?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.