|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Metamorfoza pokoju
Hej!
![]() Ogólnie już od jakiegoś czasu moj pokoj mi sie masakrycznie nie podoba ![]() Teraz mam wszystko w hawajskim stylu juz od jakis 4lat ![]() Mam duzy pokoj (jak dla jedej osoby) wiec mam naprawde ogromne pole do manewru...Tylko zupelnie nie wiem w jakim stylu miec ten pokoj ![]() wiem tylko tyle ze chcialabym miec białe mebelki ![]() ![]() jakie kolory na scianie beda dobrze wygladac z bialymi meblami? i do jakiego stylu pasuja najbardziej? ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Metamorfoza pokoju
Jestem pewna, że wizażankom pomogłoby zdjęcie Twojego pokoju. Trudno sobie wyobrazić wnętrze, nie widząc jego wymiarów, rozłożenia okien, tego czy pomieszczenie jest jasne czy ciemne. Według mnie do białych mebli pasowałyby różne połączenia, zarówno kolory stonowane jak i bardziej żywe. Zależy to od tego ile masz lat, w jakich barwach czujesz się lepiej. Warto pooglądać propozycje zestawień różnych firm, zarówno tych produkujących meble, jak ikea, czy też zajmujacych sie sprzedażą farb. Często można znaleźć ciekawe inspiracje.
Ja bym jednak nalegała na zdjęcie.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
http://www.dekoral.pl/kolo_kolorow.xml
S 5030-R50B S 4050-R30B S 3060-Y90R S 5030-Y60R S 3040-G70Y S 3010-G70Y S 4040-B10G i S 4040-R80B - najbardziej mi odpowiadają ![]() Jeżeli to jest słoneczny pokój pokusiłabym się może nawet o pomalowanie na ten kolor wszystkich ścian. A jeżeli jakiś zacieniony... to złamać jakąś jaśniejszą ścianą... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
moim zdaniem do białych mebli pasuje różowy , jednak każdy lubi co innego ,zielony i niebieski też wyglądają ładnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
białe meble ja mam u siebie w pokoju - a własciwie kremowe jasne. Mam dwie przeciwległe ściany w kolorze ciemnej czekolady. a dwie w kolorze bardzo jasnego błękitu. Pasuje bardzo ładne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
ja bym postawiła na prosty styl
![]() jedna ściana czerwona, a reszta biała lub jasna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.