|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
DO GRAŻYNKI (FARBOWANIE NA BALEYAGU)
Pani Grażynko, bardzo proszę o poradę w sprawie zmiany kolorku włosów. W tej chwili mam włosy w dwóch kolorach-spodnia warstwa jest w ciemnej czekoladzie, natomiast góra ma jasny baleyage z blondów. Trochę już mi sie znudzily te kolorki i chciałabym przejśc na coś bardziej wiosennego
![]() I tu moje pytanko: czy mogę to zrobić kładąc sobie np. czerwień, albo machoń na calośc głowy? Jaki będzie wtedy efekt?? Czy włosy sie wyrównają, czy raczej będzie widac różnicę w kolorach spodu i góry, tyle, ze bardziej subtelnie?? Bardzo proszę o odpowiedź, opinia profesjonalistki jest mi tu niezbędan ![]() Pozdrawiam serdecznie... Załączam fotkę fryzurki...
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: DO GRAŻYNKI (FARBOWANIE NA BALEYAGU)
Czesc.
Mam pytanko:czy moglabys zamiescic zdjecie ja ta fryzurka wyglada z przodu!strasznie mi sie podoba!STRASZNIE!swietna! naprawde super! Acha mam jeszcze jedno pytanko:gdzie sobie ja zafundowalas(salon,zaklad )???? Bardzo goraco prosze o odpowiedz! pozdrawiam Cie.Ola P.s dodam nieproszona,ze nowy kolor bedzie sie splukiwac z blondu i dojdzie w pewnym momencie do rozu lub pomaranczu a ciemne beda mialy tylko gleboki czerwony polysk! Ale ta fryzurka i kolorki poprostu super! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Niestety nie mam fotki przodu
![]() A co do adresu, to bardzo proszę (niewiem skąd jesteś, bo ja z 3miasta) Gdynia ul. Wielkokacka centrum Witawa studio fryzjerskie Marii Kosedy. Co do wypłukiwania sie kolorków z blondu, to wiem, że to zjawisko występuje, ale czy nie zależy to od farby ( w myśl zasady, ze lepsza potrzyma dłużej?)
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Aha kurde ja z Warszawy!ale normalnie fryzurka super!a jakie masz wloski?cienkie czy nie?bo ja mam cienkie i delikatne i proste i mysle czy taka fryzurka bylaby ok dla mnie?
co do tej farby to czerwonosci szybko traca kolor ale ostatnio gadalam o farbach rudych na wizazu i slyszalam ze wellaton jest godny polecenia! czerwien wulkaniczna,czerwien kolorado,egzotyczna czerwien!i podobno trzymaja sie w miare dlugo!ja kiedys farbowalam sie na rudo to uzywalam londacolor:czerwien owocu granatu!w tej chwili jestem blondynka ale mysle o powrocie do rudego ![]() co do fryzurki to napisz mi czy jakos szczegolnie ja modelujesz?i jakie masz wlosy wiec bede wiedziala czy bylaby dla mnie ok? pozdrawiam .ola |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja mam jeszcze 2 pytanka
![]() ![]() ![]() mam nadzieje ze mi odpiszesz ![]() pozdrawiam.Ola |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
OK, widzę, że nastąpiło nieporozumienie. Być może z mojej winy, ale nie zrozumialyśmy się.
Na tej fotce nie jestem ja-poprostu znalazłam fryzurkę łudząco podobną do mojej (poza grzywką), a ponieważ akurat nie mialam aktualnego zdjęcia z moją fryzurką, więc dodałam tamto. To poniżej to moje zdjęcie z pierwszego podejścia do tej fryzury-teraz mam już dużo jaśniejszą górę i nieco dłuższe włoski.... Dzięki za rady co do czerwieni, narazie zdążyłam sie zaopatrzyć w L'Oreal New Feria Color Booster jasna czerwień i zobaczymy... Potem napewno wypróbuję Wellaton polecony przez Ciebie! Dziękuję i pozdrawiam ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Aha
![]() ![]() ![]() ![]() Jak zrobisz kolorek to napisz jak wyszlo?? i czy farbka szybko znika?moze tez jej uzyje jesli bedzie ok? Pozdrawiam.Ola |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Wiesz, nie jestem pewna jak to bedzie wyglądalo z czerwienią, moze być zupełnie inny efekt
![]() Daj znac jak u Ciebie to wyjdzie. Pozdrawiam-Aga
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ok napewno napisze
![]() ok koncze! ja to lubie duzo pisac ![]() Pozdrawiam .Ola |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.