![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szybko wymienię:)Witam ![]() Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2013-02-16 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko wymienię:)
Zapraszam <można kusić
![]() Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2010-05-04 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za podklad lancome, mini zestaw kliniczka, niebieskie cienie id, plyn do prosowania baby, korektor guerlain?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
pędzel EDM edm flat top i płyn sephora
coś u mnie ?
Gwoli scislosci pisze tutaj z 3 roznych urzadzen i tylko jedno ma polska klawiature ! ![]() Prawo jazdy ! Edytowane przez madzior22 Czas edycji: 2010-05-04 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
więc za
*CLINIQUE redness solutions-zielona baza maskująca naczynka-z wymianki zostało ok 50% lub *pędzel EDM edm flat top- z wymianki,ja nie używałam za coś u mnie plus 20 mini past elmex tych zielonych ( gdzie jedna pasta ma pojemność 9,4ml) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
odpisałam u Was
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
pędzel EDM edm flat top?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=ddiana;19022836]kurcze super propozycja,ale baza juz w trakcie wymianki
![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- więc jak z wymianką?oddam pędzel za pasty plus coś dorzucisz?[/QUOTE powiedz mi co byś chciała z moich rzeczy?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Hej hej
![]() Interesuja mnie obydwa tusze Loreala ![]() Czego z kosmetyków za nie szukasz???Moze jakies odlewki perfum??? ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Mam nowy i nieuzywany balsamo - błyszczyk do ust Nuxe odcien cielisty Mango pełnowymiarowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
coś za podkład estee lauder lub lancome i clinique 3 kroki?
mam u siebie mini spódniczkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
powiem tak,tusze,podkłady,cienie i błyszczyki mam.Róży nie uzywam.a jakie masz zapachy?bo wiem,że duzo
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- odp u Ciebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
coś za moschino?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Wstęnie byłabym tym zainteresowana,znajdziesz coś w zamian?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana jutro CI zrobie liste zapachow
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Mam m.in Sephorowe wanilie: pomarancz mango paczula karmel czekolada Mam Apparition Ungaro Sun Kenzo Jungle Esprit Connect Yves Rocher Truskawka, Kasztan,Kiwi B.Spears Hidden Fantasy Mgiełke Fruttini Ananas i Szampan Celine Dion Chic Celine Dion Sensational Troszke Avonowych i Oriflamowych ale nie wiem czy te Cię interesuja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
odp u Ciebie w obydwu wątkach
![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- odp u Ciebie ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- ale co tonik?Ty chcesz jeszcze? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- chodziło mi o to, że rezygnuje z pędzla. Wolałabym tonik od ciebie la roche posay ![]() z past do zębów oferuje: tych zielonych elmex mam w sumie 33 próbki po 9,4ml mam jeszcze 4 próbki po 20ml zielonej Sensodyne 2 próbki po 20ml pasty Meridol i 24 próbki po 9,4ml elmexu pomarańczowego przeciw próchnicy więc wybierz co chcesz i co byś może jeszcze chciała za ten twój tonik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
ZIAJA BLUBEL-krem żurawinowo poziomkowy-NOWY ZESTAW OCENUS THE BODY SHOP MOSCHINO GLAMOUR-miniaturka 5ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
*ESTEE LAUDER Double Wear-2N2 Fresco 01-tester 10ml,zużycie ok 10%,może mniej,z wymianki
*pędzel EDM edm flat top- z wymianki,ja nie używałam -Fairy Light -Golden Fair -Golden Medium Z Twojj wish mam hm zakolanniki czarne ponczoszkowe, mase probeczek past elmex ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;19032913]Znajdziesz coś u mnie za tusz Collagen? Pozdrawiam[/QUOTE] odp ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- odp u Ciebie |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Chyba nie mam jej tak duzo, jak sarhara17, jutro policze i Ci napisze, bo teraz musze uciekac do pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za: *LA ROCHE-POSAY EFFACLAR-tonik zwężający pory-zostało 80%?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1272995225 cos za puder?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
no to ja się zgłaszam, a co
![]() LA ROCHE-POSAY EFFACLAR-tonik zwężający pory-zostało 80% LANCASTER mediterranean bronze 01-puder brązujący z wymianki-uż *ESTEE LAUDER Double Wear-2N2 Fresco 01-tester 10ml,zużycie ok 10%,może mniej,z wymianki *JEAN LOUIS DAVID-szczotka do układania włosów-zakupiona we Francji ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.