|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Buty FLY
Witam, mam prośbę o radę co do wyboru koloru butów FLY. Zastanawiam się nad fuksjowymi, szarymi, czerwonymi, brązowymi. Kupuję je z myślą o lecie. Ale trudno jest się zdecydować. Będę wdzięczna za sugestie.
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Buty FLY
Jak dla mnie są brzydkie wszystkie ... Tak jak koleżanka wyżej nie kupiłabym ich nawet za 10 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witam,
nie prosiłam o ocenę ich wyglądu, bo najprawdopodobniej ich nie widziałyście na żywo i nie miałyście na nogach. Zapytałam o kolor. Nie potrzebnie wylewacie tyle złości i jadu. Naprawdę będę wdzięczna za konstruktywne odpowiedzi o kolor. Tak na marginesie polecam przymierzenie i ponoszenie tych butów - są genialne. |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dziewczyn wina że nie spodobał się im Twój wybór ja też nie wybrałabym żadnego koloru na rynku jest mnóstwo butów i ładnych i wygodnych więc absurdem jest dla mnie wydawanie kasy na brzydkie a wygodne bez jaj ale mam w szafie takie czarne buty babci sprzed kilkudziesięciu lat... taki sam fason, nawet wycięcia mają identyczne...
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jak bym już miała wybierać to albo szare albo fuksjowe.
Jednak uważam tak jak dziewczyny wyżej, że są nieciekawe i na pewno można na rynku znaleźć równie wygodne a ładniejsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
A mnie BARDZO się PODOBAJĄ! Sama mam buty tej firmy i są świetne!
Ja wybrałabym kolor petrol te morskie. Niedawno w tym kolorze kupiłam i bardzo mi się podobają. Edytowane przez frida26 Czas edycji: 2010-05-12 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.