|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Rocznik 79/80 toruń ,pogawędka, przyjażń?
Rocznik 79/80 toruń ,pogawędka, przyjażń?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik 79/80 toruń ,pogawędka, przyjażń?
a może rocznik 85?
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Może być i 85. Często zaglądasz na wizaż. Ja do końca maja nie praacuję więc mam czas żeby pokliać, A Ty co porabiasz ,mężatka masz dzieci? jesteś z Torunia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nie wiem czy widziałaś, jest też wątek o spotkaniu dziewczyn z Torunia, ale ostatnio nikt się tam nie udziela...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Na wizażu widzę nieżle się udzielasz, ja to jestem świeżynka, jedyne co to mi się nudzi, wszystkie koleżanki mają rodziny i dzieci i swoje sprawy a część wyjechała za pracą z kraju no i zostało mi się samej. Studjuje ale podyplomowo ed przed i wczesnosz.w Toruniu , a mieszkam 15 km od torunia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
ja mam jakieś 20km
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dzieci nie posiadam , do lipca panienka - chociaż w związku 13 lat! od 17 roku życia -dziwnie to się pisze 13lat -- Każdy nam wróży że nic z tego nie będzie, no ale cóż czas zweryfikuje to i owo, no i moja druga połowa siedzi w Norwegii a ja tutaj , także trochę mi smutno tylko skype mi pozostał. Co studjujesz ? W jakiej miejscowości mieszkasz moze jesteśmy sąsiadkami? Fajnie masz że masz prace , też chcę jak naszybciej już nie mogę się doczekać a to dopiero z początkiem czerwca jako instruktor terapii zajęciowej tylko znowu nie na stałe -chociaż szansa jest. JAk narazie za dużo mam czasu na przemyślenia i zaczynam dziczeć w chacie. Także zazdroszczę ci braku czasu i zabiegania.
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- No i się dzisiaj jeszcze wkurzyłam moje dwie koleżani , które zaprosiłam na ślub stwierdziły ,że nie dojadą na 100% no i lipa razem studiowałyśmy i wogóle - fakt ,że są z daleka bo z Radziejowa ale wysilić by się mogły, a szkoda gadać. Beznadzieja, no i mam doła. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() napisze ci na priv skąd jestem ![]() z Radziejowa nie mogą dojechać??? bez przesady, przecież to nie koniec świata albo Polski chociaż ![]() ![]() a jak wytrzymujesz to, że tż jest tak daleko? mój wyjeżdża na miesiąc, a ja juz wariuje ![]()
![]() Edytowane przez bybella Czas edycji: 2010-05-09 o 10:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Wesele na 80 -90 osób, kiecke dopiero przymierze w czeerwcu - zamówiłam ją w lutym więc trochę czasu minęło i oczywiście już mi się nie widzi bo zobaczyłam naprawdę super kiece. A co do tego ,że mój przyszły mąż w rozjazdach to już przywykłam. Co do przygotowań to na razie stagnacja - muzykanci zamówieni, kucharka foto-video również. Najgorsza jazda z księdzem bo ogólnie to nie chodzę zbyt często do Kościoła tzn raz na rok, no i byłam ostatnio z odpisami chrztu i zaświadczeniem o kursie mojego narzeczonego, bo ja niestety nie mam tego kursu i jestem ciekawa czy on mi go podaruje bo za pierwszym razem się nie kapnął że go nie dałam - a jutro idę wypełnić jakiś protokół i dać na zapowiedzi no i troszkę osikana jestem ,że się przyczepii. No ale bądzmy dobrej myśli jutro się okaże.
A TY ze swoim mieszkacie już razem ? ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- A te Pindy z Radziejowa nie przyjadą na 100% i tak je za mocno przyciskałm teraz żałuje. Po studiach jakoś nasze relacje uległy rozlużnieniu, no cóż bywa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Jutro idę do księdza , spisać protokół sama oczywiście - też jestem ciekawa czy mi ujdzie płazem. Przechodzisz na dietę? ja za dużo zrzuciłam i wszystko na mnie wisi teraz jem za dwóch aby tak mieć 55kg przy wzroście 164. Teraz mam 53kg ale to za mało - zero tyłka nie mówiąc o biuście
---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Co do tego ślubu to mam mieszane uczucia , tyle czasu razem znamy sie tak dobrze że co m w małżeństwie będziemy robić? Po za tym kika razy mojego lubego złapałm na czatowaniu a nawet nr. tel spisywał sobie od poznanych koleżanek z czaterii - dziwne zachowanie na kogoś kto postanowił się oświadczyć. A nie mówiąc o tym ,że czasmi lubi sie mijać z prawdaą. No cóż czas zwryfiuje wszystko i odpowie na pytanie czy to był dobry pomysł tylko że takie weselicho trochę kosztuje a ja się zastanawiam czy dobrz e robie. A ty jak byś zaaregowała jak by TTwój czatował i wymieniał się tel na czacie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() odchudzanie to za dużo powiedziane, po prostu jestem hmm smakoszem i lubię jeść, a że pofolgowałam sobie ostatnio, to teraz muszę trochę przystopować ![]() ![]() ![]() ![]() to czyli nie jesteś pewna tego ślubu? a kiedy twój tż wróci z zagranicy, na jak dlugo przed ślubem? powiem szczerze, że takie czatowanie i branie nr tel.oznacza dla mnie albo ciekawość faceta jak to jest z kim innym - zwłaszcza przy tak długim stażu zwiazku , albo po prostu facet robi to z głupoty, nie zastanawiajac sie nad tym, że sprawia przykrość. tak poza tym wszystko u was gra? bo może to znaczy, że cos jest nie tak... pytałaś po co mu te nr tel.?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Pewnie ,że pytałam ale tu stara śpiewka - że to kolega bo razem mieszkają w tej norwegii- no i to on ble, ble, ble( ale że w jego rzeczach i pokoju to już nieważne) Kłótnia była o to kilka razy ale do żadnego konsensusu nie doszło, stwierdził,że to tak z głupoty. Niestety ja łatwowiarkiem nie jestem i raczej jeśli wiem coś to wiem i koniec. Takie to wszystko pokręcone. Ślubu nie jestem pewna ale czy ktokolwiek jest pewny na 100% , a jeśli taki się znajduje czy przypadkiem nie boli go bardziej rozczarowanie niż takiego niedowiara jak ja? Gdybym się nie zdecydowała to też by wiele nie zminiło pewnie i tak byśmy byli razem tylko na kocią łapkę następne 13lat. W zasdzie to innego chłopaka to ja nie miałam więc nie wiem jak może być inaczej i czy teraz jest optymalnie dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
jeśli jesteś mimo wszystko z nim szczesliwa i wyobrazasz sobie te następne 13 lat to mysle, że slub to dobry pomysł. chyba, że masz taaakie watpliwości, że jest możliwość, że uciekniesz mu sprzed ołtarza
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Laski z czata z polski a nawet z Torunia. Co do mieszkania on będzie pracował tam a ja tu będe mieć oko na budowe domu , bo będziemy sie budować. No ale to wszystko czas pokaże - narazie takie plany. Nie no nie ucieknę sprzed ołtarza za stara jestem na takie numery.
Piszesz z pracy? macie takie możliwości? Interesują cię te wątki na wizażu o filtrach na twarz? używasz na codzień? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Akurat nie byłam w pracy, ale czasem jak mam chwilę przy śniadanku zajrzę na wizaż ![]() nie używam filtrów na twarz, choć pewnie powinnam ![]() ![]()
![]() Edytowane przez bybella Czas edycji: 2010-05-11 o 18:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
no to pewnie ćwiczyłaś na orbitreku, mam w domu takie urządzenie i ćwiczę po 40min dziennie od jakiś dwóch lat( wtedy kiedy zauważyłam że mam cellulit) no ale nadal po 40min to jestem spocona jak mops, ale o niebo mam lepszą kondycję niż kiedyś i zero cellulitu wszystko zniknęło, dlatego nie rezygnuje i codziennie ćwiczę.
Byłam u księdza no i wszystko spox, nie nalegał na ten kurs i odchaczył że jest w protokole. A to ,że nie ma tego mojego narzeczonego - no cóż jak chcemy mieć własny dom to wyjścia nie ma, a z rodzicami mieszkać to porażka. Niestety własnego mieszkania nie mam , nie dostaliśmy od rodziców jak to czasem bywa, także żadnej innej opcji nie ma. Pewnie że lepiej byłoby razem być od początku ale kasiora niestety to podstawa bytu. A widzimy się zazwyczj to było 6tyg tam i tydzień tu - ale to były niezłe czasy. Od stycznia zmiany -3mc tam i 2tyg w Polsce. Zobaczymy jak to będzie może tam pojade jak tu z pracą nie będzie się układać -- czas pokaże. Ja natchniona wątkiem o filtrach jakiś czas mazałam się 50spf twarz i szyjję ale wszystkie ciuchy brudziłam i wogóle czułam się lepka -darowałam sobie. Tak bym sobie na solarkę poszła ale szkoda mi skóry , przed sślubem to się cyba złamie i poopalam jak nie będzie słońca to na solce bo jak to ędzie wyglądać biała kiecka i białe ciało. BLe. A ty lubisz się opalać, chadzasz na solarium? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
o właśnie orbitrek to się nazywa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jak tak codziennie ćwiczysz to pewnie laska z ciebie niezła ![]() ![]() ![]() tej budowy domku to wam zazdroszczę, ja mieszkam z rodzicami, tż też, a widoków na samodzielne mieszkanie póki co nie ma ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
ten skrót się powtarza a ja nie mogę załapać wiem że chodzi o faceta (Tż) ale nie mogę zaskoczyć - możesz mie oświecić. No właśnie mnie też za każdym przyjazdem z tej Norewgii ciąga po lokalach i po tych maratonach z niezdrowym jedzeniem mam z 3kg do przodu zawsze, Ostatnio miał taki dłuższy 3mc pobyt w polsce no to już w dżiny żadne nie mogłam wejść swobodnie. A teraz odwrotnie przecholowałam z dietą i wszystko na mie wisi jak na wieszaku, i dostałam nową ksywkę "patyczniak"- o ile wiem to ten robak podobny do patyka. Postanowiłam przytyć z 2kg .A ten Twój chłopak czym się zajmuje - wyjężdza na delegacje? z tego co zrozumiałm to też wyjechał?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Tż to towarzysz życia
![]() no to tyj tyj, patyczaki fajne stworzonka, ale dziewczyny patyczaki już nie bardzo ![]() ale miałam dzień do kitu, co chwile jakieś problemu, dużo mam strasznie do roboty na zajęcia teraz do szkoły, poza tym mam zepsuty samochód, i jeżdżę po mechanikach, szukam części, a kasy za dużo na to nie mam i myślę skąd mam brać na to wszystko, achh juz nic mi sie nie chce ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.