|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
MDCH edp 70/100 ml
nieaktualne
wątek nieaktualny, bo nie znalazłam nic fajnego wzamian, więc perfumy zostają u mnie. Wymienię Miss Dior Cherie 70/100 ml, edp, z kartonikiem, stan idealny, otwarta kilka m-cy wzamian za.. i tu będzie trudniej, bo nie wiem, za co. zazwyczaj coś mnie kusi po prostu albo nie kusi. z perfum tym razem wyjątkowo nie szukam coco m., bo mam 50 ml. właściwie, to aliena chciałabym najbardziej. mogę również skusić się na kolorówkę, bo szukam podkładu chanel mat lumiere nr 30 i motyli. najbardziej chyba bym chciała jednak aliena, ale można kusić. napewno nie będę się rozdrabniać, chciałabym jedną albo dwie rzeczy wzamian. ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-05-25 o 05:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MDCH edp 70/100 ml
motyle z pudełkiem
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cześć Vil, wiesz gdybyś nadal miała zen, to może pomyślałabym o zapasie, chociaż mam obie wersje, sama nie wiem, czego szukam, ale nic nie skusiło, pozdrówka i uściski
![]() ![]() cześć Pingwiniaku, ale masz całe motyle, czy kawałek motyli? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
tylko 30g ale mogę coś dodać
![]() może w moim wątku coś znajdziesz ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
to trochę bym chyba przepłaciła
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
trochę tak..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
wydała
![]() a daj cos fajnego za kulki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
a już chciałam się zapytać,czy nie chciałabyś Coco
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a gdybym dała Ci mdch i angela la rose na dokładkę? tam jakieś min. 15/50 ml, karton, a zapach bardzo ładny angelowy bez żadnych róż.
na ile te kulki wyceniasz? może tak będzie łatwiej.. bazę meteorkową guerlain mam.. ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- nie, dziękuję ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-05-21 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
kulki kosztowały 360 czyli połowa to jakieś 180
ogródkowych muglerów jakoś nie lubię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jeszcze perfectionista 30 ml z malutkim ubytkiem i kartonikiem: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...ftingujace.htm tylko on droższy, bo 255. hm.. nie mam pomysłu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Layla, a Parurkę Aqua 02 nie chcesz? Ubytek z 5%
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dziewczyny, odpiszę w poniedziałek, bo teraz siedzę z maseczką i jutro ślub ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
okej, okej
![]() i to jest prawdziwy przykłąd wizażowego uzależnienia xD jutro slub, ale wizaż musi być.. aj, skąd ja to znam ;D no i powodzenia i szczęścia jutro ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W starym Twoim kramiku wylukałam na zdjęciu piekną piątkę Diora, ewentualnie na nią mogłabym sie pokusić ![]() ![]() Perfectionista nie chcę, zbędny mi ![]() Wszystkiego NAJ na nowej drodze życia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
motyle są zupełnie inne niż Imperiale daja taką fajną jasno - beżową poświatę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do siebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Moze Givenchy Very Irresistible 60/75ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki, ale nic ![]() nici, nie mam przekonania do tego guccia. niestety nie, dziękuję. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.