|
Notka |
|
Przygody z suszeniem ubrań
|
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Administrator
|
moja przygoda z suszeniem bielizny
Kupilam sobie sliczny komplet 2-u czesciowej bielizny, jak to zwykle byla przed uzyciem upralam
![]() ![]() ![]() Lzejsza czesc zaparkowala kilka pieter nizej na balkonie bloku obok, druga czesc na wielkim drzewie - podziwiam ja do dzis z 9 pietra ![]() Moja rada: nie otwierac drzwi! ![]() aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: moja przygoda z suszeniem bielizny
![]() ![]()
#3 |
po prostu Em :)
|
![]() ![]() Mnie tylko kiedyś jak byłam mała wyfrunął za okno balon napełniony helem i też mogłam go potem podziwiać zaczepionego na drzewie. A wiadomo, że był to wtedy dla mnie dramat. ![]()
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2010-05-04 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
aniolek-tasmanski, to wygląda na niszczycielskie działanie tornada
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mam nawet mały pomysł na odzyskanie takiej bielizny...choć jeśli wisi tam nieszczęśnica od dłuższego czasu, to na pewno nie wprowadzałabym go w życie.
Do urzeczywistnienia pomysłu potrzebny jest przede wszystkim kot ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Administrator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaz ja jestem bezobciachowa i bym poszla do sasiadow z informacja ze spadl mi stanik na ich balkon. Nawet do takich zupelnie nieznanych. A zeby poradzic sobie z drzewem pozyczylabym drabine. Ew. prosilabym kogos zwinnego o pomoc. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Podziwiam Cie Rena za odwagę! ja bym chyba sobie odpuściła wizytę u sąsiadów. Obawiałambym się reakcji sąsiadki. wątpię czy by uwierzyła w tę całą historię z fruwającą bielizną! ![]() Chyba nie warto ryzykować życia dla majtek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Administrator
|
ale macie pomysly
![]() dobrze ze na drzewie juz wyrosly liscie ![]() aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oczywiście wzięłam za mało bielizny na dłuższe wakacje, więc w kółko prałam i rozwieszałam moje śliczne, zwiewne ![]() I któregoś "pięknego" ranka budzę się, a za oknem szaleje burza, deszcz leje się strumieniami, wiatr hula i mojej bielizny oczywiście już nie ma na balkonie (w tym strojów kąpielowych). Poszukiwania rozpoczęły się dopiero po kilku godzinach i jak nie trudno się domyślić, nie zakończyły się pełnym sukcesem ![]() Część na poniższych balkonach. Reszta zaginęła w akcji. To była moja ulubiona bielizna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Administrator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Cizus, juz widze ta scene przesluchania Pana Meza...
- Skad tu sie wziely te majtki?! - Same wpadly... przez okno ![]() Nic tylko lac w morde i patrzec czy aby rowno puchnie ![]() Rany kota, teraz sie bede zastanawiac powaznie nad kazda awantura, bo a nuz widelec istnieje "niewinne" wyjasnienie ![]() Co do koszulki oczami wyobrazni widze: grupka starszych pan rozprawiajaca nad rozpusta i zepsuciem dzisiejszej mlodziezy skoro juz im domowe zacisza nie wystarczaja i sie gr...a po drzewach, zostawiajac pamiatki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
jak promyczek słońca....
|
![]() a to, że aż dwa lata stanik wisi to normalnie szok ![]() ja bym poszła jednak do sąsiada po swoją własność ![]() u rodziców często sąsiadom piętro wyżej coś spada na ich sznurki i przychodzą po to ![]() przydałby Ci się bardzo długi kij do ściągnięcia z drzewa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
kochana, ja bym już dawno była na fochu na mojego TŻ, nawet nie wiem co bym głupiego zrobiła ![]() ![]() ![]() ![]() ja też chyba zacznę się zastanawiać nad każdą awanturą zanim ją zrobię, bo ja typ zazdrośnicy jestem i nerwuska ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- W ogóle to przypomniała mi się pewna historia. ![]() Parę lat temu z moim TŻ wynajmowaliśmy pokój w pewnym mieszkaniu wielopokojowym za granicą. No i po jakimś czasie zamieszkała tam kobieta na kilka dni, bo była przejazdem, miała gdzieś dalej jechać do pracy. Powiesiła swoje rzeczy na sznurkach na zewnątrz tarasu na 7 piętrze i nie wiadomo dlaczego nie użyła klamerek. ![]() Złapałam jej w ostatniej chwili stanik i koszulkę, reszta pofrunęła siną w dal - głównie sąsiadom na parterze. Ciuchy takie SE, baba była ze wsi i raczej starsza. ![]() ![]() Trochę żal mi jej było, bo miała naprawdę mało swoich rzeczy a nawet nie mogła pójść po nie, bo to było wielkie blokowisko i nie wiadomo było którędy wejść tam, chyba tylko przez mieszkania na parterze a było to za granicą, więc nawet nie umiała się dogadać. ![]()
dane do wpłaty są w pierwszym poście mojego wątku!!! jeżeli potrzebujesz więcej danych, proszę o pw Edytowane przez bebunio Czas edycji: 2010-05-15 o 20:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Administrator
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
jak promyczek słońca....
|
ja tam niczego nie widzę ![]() to straż pożarną wezwij ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
A nie pomyślałaś, żeby zrzucić coś ciężkiego na tą bieliznę z góry i stracić ją z drzewa? Np. kamień na sznurku? Ustraw się na jakimś balkonie mniej więcej na wysokości wiszącej bielizny i trafiaj. Po kilku próbach powinno spaść.
Ja słyszałam kiedyś w radiu historię kobiety, która zostawiła upraną bieliznę na balkonie nieprzypiętą i poszła do pracy (bo przecież nie wieje). W miedzyczasie przyszła burza z dużą wichurą i potem tą bieliznę zbierała od sąsiadów z okolicznych balkonów/ przynosili jej sami. Moim zdaniem to w końcu żaden wstyd iść i poprosić sąsiadów o ubranie, które spadło na ich balkon. Majtki to też w końcu część garderoby, którą wszyscy noszą. Znacznie bardziej nie na miejscu jest zostawianie tam tych majtek, bo co oni niby mają z tym potem zrobić.
#22 | ||
Administrator
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() aniolek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Rewelacja..uśmiałam się po pachy
![]() ![]()
Perfect boyfriend doesn't drink, doesn't smoke, doesn't cheat on his girlfriend....doesn't exist.... Edytowane przez malwicha Czas edycji: 2010-05-27 o 22:25 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Jeszcze raz Aniołku przepraszam za to zamieszanie z wynikami. Moja wina
![]() Obiecuję, że to Ci wynagrodzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Administrator
|
![]() To moge na chwile zbanowac Zlosliwca ? ![]() ![]() Aga nic nie widzialam ![]() aniolek ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2010-06-02 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.