|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Garnier Roll On Płaski Brzuch...:)
Witam wszystkie wizażanki. Przeszukałam forum i nie znalazłam takiego tematu, a w tych o antycellu nie mogę się doszukać.
A więc. Czy któraś z was go posiada? Jak to jest ze stosowaniem? Czy działa? Czy robi COKOLWIEK ? Bo dzisiaj nabyłam ten roll onik drogą kupna i zastanawiam się czy nie straciłam pieniędzy Raz użyłam już, wałek do masażu jest fajniutki, dobrze się rozprowadza. Brzuch był faktycznie gładszy i skóra trochę bardziej napięta. Ale to dopiero jeden raz, zobaczymy dalejCzekam na wypowiedzi, opinie... itd. Z doświadczenia najlepiej ^^ |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Garnier Roll On Płaski Brzuch...:)
Rowniez podpisuję się pod tym pytaniem
Ale go jeszcze nie kupiłam
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Patrzałaś na KWC?
są tam opinie z tego co pamiętam : ) |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Tak, Patrzyłam na KWC, jednak pod produktem wyświetlił mi się napis "Ten produkt nie ma jeszcze recencji" czy coś takiego
...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
To nie jest czasem to? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18881
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
ja go mam i stosuje juz ok tydzien
.skóra na brzuchu jest fantastycznie gładka i jedrna. wiadomo ze nic nie wyszczuplil- no ale wątpie,żeby któryś mógł bez pożądnej pracy i diety wyszczuplic brzuszek . (aczkolwiek mam wrazenie ze boczki sa mniejsze-moze to przez to ze skora jest ujedrniona ).naprawde polecam !
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Ojj to chyba popędze do kosmetycznego i zakupię go
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
mi tez by sie przydal ten rollonik, na moj dyndajacy oponek
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Hyhy, u mnie już nie tak dyndający bo gratisem po przebyciu ochydnego choróbska było -6kg ( Ale biust mniejszy też :P) no i mniejsza pupcia i wszystko generalnie teraz ze mnie leci XD Ale brzusio jest wystający, to może takim roll onikiem sobie ujędrnię
Ale masaż tym urządzonkiem jest bardzo przyjemny, nie powiem i chyba dzisiaj sobie jeszcze raz zaaplikuję bo fajna sprawa^^ bajkova To faktycznie jest to, ale niestety wcześniej recencji mi nie wyświetlało. No dziewczyny ! Te które już mają swoje roll- ony - Zdajemy relacje jak tam idzie ujędrnianie z Garnierem
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a jak z wydajnoscia?Na jak dlugo starcza taki roll on?
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Ja jeszcze nie wiem dopiero drugi dzień używam
Mała króweczko, a jak u ciebie?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
według mnie to strata pieniędzy, lepiej zakupić sobie balsam ujędrniający, który ma właściwości zarówno zwalczające cellulit, jak i rozstępy i efekt będzie ten sam + jakieś ćwiczonka na brzuszek i będzie super
Ostatnio ogladałam na tvp2 "pytanie na śniadanie" i pani doktor mówiła, że lepiej zainwestowac w balsam na rozstępy,bo świetnie napina i ujędrnia skóre, a jeszcze lepiej stosować go regularnie. A wydawanie często 20 zł na Garnier Roll jest sporym wydatkiem i nie każda z nas zdecyduje sie na regularnego jego stosowanie
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
natalia ja mam wrazenie ze nic nie ubylo-a naprawde nie zaluje go sobie
.ja mysle ze opakowanie starczy na miesiac.
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze cos mi nie wychodzi z tym cytowaniem kilku wypowiedzi;/, Mala kroweczko rowniez dziekuje
Edytowane przez nAtaL!a Czas edycji: 2007-07-12 o 12:02 Powód: ;/ |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
ja stosuje balsam na celullit od 2 tygodni ciężko z rana i wieczorem i zawijam sie w folie a jakoś tylko mam skóre ujędrnioną i to też nie jakoś super .... nie jestem gruba ale posiadam "mięsko" na boczkach i brzuch mam jakbym w ciąży była chyba się skusze na to cudo
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Musze powiedziec ze jestem z tego urzadzonka bardzo zadowolona
Stosuje go dopiero trzeci dzien, a brzuszek juz jest bardziej jedrny ( stosuje roll on 2 razy dziennie) a jaaaaki gladki Zobaczymy jak bedzie dalej. Mi akurat nie zal bylo tych 20 paru zlotych, mam wszystko w jednym przyrzadzie, jest maly wszedzie sie miesci, a dla mnie to ogromna zaleta bo b.czesto wyjezdzam ![]() Edit: I zauwazylam ze 'boczki' praktycznie juz zmalaly !!
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mi sie cwiczyc nie chce ^^ Strasznego flaka nie mam... chodzi mi tylko o ujedrnienie, wygladzenie i mozliwie splaszczenie A rozstepow nie mam, nie musze uzywac balsamow przeciw nim. Balsamy ujedrniajace juz stosowalam i poprostu nie chcialo mi sie tego uzywac regularnie... a uzywanie tego garniera to czysta przyjemnosc! I na bank bede aplikowac codziennie Kto by nie chcial takiego masazyku
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
A ja garnierka roll on używam od jakiegoś miesiąca
masaż 2 razy dziennie. Skóra głaaadka naprawdę , bardziej jędrna - też , oczywiście. I brzuch nawet się spłaszczył Ja jestem bardzo zadowolona. Teraz już wkład czyli ten żel się skończył, ale ja dalej robię sobie masaż tym wałeczkiem po czym wklepuje sobie balsam w brzuszek wogóle polecam kosmetyki Garniera , jeszcze mam "cool effect" coś tam na nie-gromadzenie się wody - też fajne miłe uczucieeee.
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
U mnie dzien 4 i jestem coraz bardziej zadowolona z efektow
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
kupiłam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
a mnie już chyba skusiłyście!
oj Wy niedobre KUSICIELKI!!!!!!!
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze wierzyć mi sie nie chce że to da jakiś efekt.
Ja wierzę tylko w ćwiczenia, ruch i dietę
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
A ja bylam caly tydzien na obozie Yogi, i codziennie uzywalam roll ona. Efekty sa swietne! Brzuch gladki jak marzenie, ujedrniony, boczki mi sie nie robia, i naprawde sie splaszczyl
![]() Sama nie do konca w to wierzylam.Ale uzywam dalej i jestem zadowolona Masazyki sa super
|
|
|
|
|
#27 |
|
Przyczajenie
|
no bardzo ciekawe, trzeba wyprobowac... Ja mam z serii Ujędrnianie mleczko tonizujące (takie w zółtym opakowaniu), stosowałam przez tydzień i stwierdzam, że jest świetne, wpisuje na swoją złotą listę
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam, użyłam i powiem jedno : SUPER !
Uzywam go od 4-5 dni, i brzuch mam ładnie wymodelowany i troche sie spłaszczył, ale to pewnie dlatego ze skora jest swietnie naprezona ![]()
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Oj kusicie kusicie
Szkoda, że nie mam pieniędzy - szarpnęłam się na koncentrat Galenica na rozstępy (88 zł ) i teraz nie mam nawet na bilet autobusowy, a grozi mi jeszcze gniew MAMY ... Mogę Wam tylko poradzić, że jeśli nie lubicie ćwiczeń, to może spróbujcie robić brzuszki takie zwykłe 4x12. Mój kolega pielęgniarz powiedział, że taki zestaw to minimum i zanim się obejrzę będę robiła 4x20. To zajmuje tylko 5 min, po każdej serii 30 s oddechu . Ja będę odkładać forsę |
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem produkty typu 'plaski brzuch, wieksze usta czy biust' to zwykly chwyt marketingowy. ZADEN kosmetyk nie jest w stanie dokonac takiego cudu samoistnie i zachowac efekt przez dluzszy czas. Moga jedynie nawilzyc skore, odrobine ja wygladzic, ale z tzw. oponki brzucha plaskiego ni chu chu nie zrobia
![]() Polecam natomiast cwiczenia i zdrowe odzywianie, plus jakis skuteczny balsam ujedrniajacy. Efekty moga Was baaardzo mile zaskoczyc
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.

Raz użyłam już, wałek do masażu jest fajniutki, dobrze się rozprowadza. Brzuch był faktycznie gładszy i skóra trochę bardziej napięta. Ale to dopiero jeden raz, zobaczymy dalej

Ale go jeszcze nie kupiłam 
).
! Te które już mają swoje roll- ony - Zdajemy relacje jak tam idzie ujędrnianie z Garnierem 

Kto by nie chcial takiego masazyku
Ja jestem bardzo zadowolona. Teraz już wkład czyli ten żel się skończył, ale ja dalej robię sobie masaż tym wałeczkiem po czym wklepuje sobie balsam w brzuszek
MIŁEGO DNIA