|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Miłość czy...?
Cześć dziewczyny!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłość czy...?
W ciągu roku byliście kilka razy w kinie itp.?
Nie wiem. Wg. mnie nie wygląda to jak zainteresowanie Tobą jako potencjalną dziewczyną. Bo w ciągu tego roku działoby się z jego strony o wiele więcej i pewnie już bylibyście razem. Może traktuje Cię po prostu jak kumpelę, co to czasem można gdzieś razem wyskoczyć, i tyle? Piszesz, że nie ma kontaktu fizycznego, a jakiś słowny flirt, komplementy? Jeśli i tego nie ma masz w 100% jasną sytuację. Mianowicie: to tylko koleżeństwo.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem traktuje Cie jak kolezanke, gdyby chcial zebyscie byli para to mysle, ze nie unikal by pocalunkow az przez rok, chocby nie wiem jak niesmialy byl...
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Tzn znamy się od roku a spotykamy tak niby od pol roku. Do tej pory ja sama nie wiedzialam czy on cos dla mnie znaczy ale teraz zrozumialam ze jednak go kocham...Co zrobic? Moze powiedziec wprost?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
jeśli go kochasz a spotykacie się sporadycznie, to lepiej poczekaj z wyznaniami i spróbuj się zbliżyć. Częściej spotykać, poznać się, poflirtować
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem chłopak powoli usiłuje zacieśnić więzy, a nie przechodzi do bardziej intymnego zachowania, bo ty jesteś dość oschła w kontaktach.
Nie każdy facet jest taki, że na drugiej randce pcha się z łapami i jęzorem. Są panowie, którzy bardzo powoli rozgrywają swoje karty. Jeśli ten nie jest, jak mówisz,typem podrywacza, to tym bardziej prawdopodobna wydaje mi się opcja, że on po prostu powoli i spokojnie chce się poznać. Powiedz, a podoba ci się ten chłopak? Chciałabyś czegoś więcej w waszych relacjach? Bo jeśli tak, to wykaż odrobinę zainteresowania, wyjdź z inicjatywą - jeśli zobaczysz, że jego to ucieszyło i ośmielił się, to zycze powodzenia, jeśli zaś twoja inicjatywa i zainteresowanie nie zrobi na nim wrażenia, to faktycznie, lubi cię jak koleżankę. Aczkolwiek, szczerze mówiąc, nie rozumiem, po co specjalnie z kimś się spotykać, zapraszać na kawy i do kina w ramach koleżeństwa między chłopakiem i dziewczyną. Koleżanki raczej wychodzą naturalnie, że środowiska, w którym sie obracamy, szkoła, podwórko, uczelnia - jeśli ktoś dokłada wszelkich starań, aby poznać dziewczynę, a przecież koleżanka nie jest nikim wyjątkowym i może nią być wiele dziewcząt, to moim zdaniem ta dziewczyna go interesuje, bardziej niż zwykła znajoma. Acha, i powiedz - czy na tych spotkaniach on płaci, czy każdy za siebie? Bo jeśli stawia, to jest większe prawdopodobieństwo, że mu się podobasz. Przynajmniej mi się nigdy nie zdarzyło, żeby jakiś kolega po rzuceniu hasła "chodź na piwo" stawiał mi to piwo. Czy kawę, czy kino.
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2010-06-01 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ja też myślę, że jesteś dla niego tylko koleżanką, a jeśli ty coś do niego czujesz to pogadaj z nim i powiedz może i on się wtedy ujawni ze swoimi uczuciami.
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Oczywiście, że są faceci, którzy wolą, aby wszystko rozwijało się powoli...na to nie ma reguły...jeśli po pół roku nie wyznał Ci miłości to nie znaczy że o nic mu nie chodzi.
![]() Powiem Ci że nawet tacy faceci są warci zaufania bardziej niż inni. Ale ja też uważam, że to wszytko zależy od tego, jak się do Ciebie odnosi...kurczę..no nie wiem. Jest jakiś bliższy kontakt typu przytulenie...buziak na poqitanie i pożegnanie? Albo chociaż próby śłonego flirtu? Jeśli tak, to bądź dobrej myśli ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam za zainteresowanie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moim zdaniem trafiłąś po prostu na faceta, ktory nie leci z łapami na pierwszej randce. A ponieważ Ty odegrałaś chłodną księzniczkę, nie był pewien, co do niego czujesz, więc nie posuwał się dalej, tylko sonduje. Prędzej czy później takie gierki znudzą się człowiekowi.
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na moje oko to jesteś dla niego kumpelą (aż i tylko), a to, że coś miłego ci powie od czasu do czasu to już koleżance nie wolno?? Zakochałaś się i na siłę (wydaje mi się) szukasz w jego zachowaniu potwierdzenia, że on też COŚ do ciebie czuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.