|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
szapon koloryzujący
Jak to jest kochane, poradżcie proszę . Szampony koloryzujące niszcz a włoski, czy nie ? Jakiego najlepiej używać ? Jak często można się tym barwić ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: szapon koloryzujący
witam
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Ci bardzo ! A czy szamponem można troszkę rozjaśnić włoski, czy tylko farbą ?
Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ostatnio gosciłam tutaj z pytankiem o polecenie dobrego koloru ,bo jak ostatnim razem farbowałam włosy szamponem o kolorze czekoladoeym to wyszedł mi czarny ,więc powiem ci co ja myślę z własnego doświadczenia ,farbuję włosy od 10 lat z małymi przerwami farby na pewno bardziej rozjaśniają włosy ato dlatego że mają więcej amoniaku ,szampony zaś mniej ale muszę ci powiedzieć że np. po szamponach nie widać aż tak odrostów zależy oczywiście jaka jest różnica między twoim kolorem włosów a farbowanym bo jeśli tylko o 2 tony to prawie nie widać odrostów ,mówię tu o własnym doświadczeniu ,które w tej materi mam niemałe ,kiedyś jak miałam krótsz włosy to farbowałam droższymi farbami iszamponami teraz muszę kupować od 3 do 4 tub tak więc muszę toche się szczypać (ale się rozpisałam)
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Bardzo Ci Martusiu dziękuję !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Proszę bardzo mam nadzieję że mogłam ci pomóc.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.