![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: E.L. LUCIDITY, LANCOME Blush, DIOR 5, NOUBA, KERASTASE, LRP, DELL monitor i inn
PIELĘGANCJA http://www.distra-cosmetics.eu/kosmg...7e0523398d6a463. SANS SOUCIS - REPAIR ENERGY, ANTI-AGE WRINKLE FILER przeciwstarzeniowy wypełniacz zmarszczek, 2,2g, uzyty kilka razy 5. dr BETA żel pielęgnującydo skóry skłonnej, narażonej na żylaki http://www.drbeta.pl/kosmetyki-do-hi...n-110-ml-p185/ 6. ERIS BODY ART pro ujędraniające serum do ciała 2x 5ml 7. OLAY Age Defying żel pod oczy , z 15ml zost. ok 5ml 8. SALLY HANSEN CUTICLE REMOVER preparat do usuwania skórek 9. LRP HYDRAPHASE żel pod oczy, z 15ml zost.ok1/2 10. kwas hialuronowy w żelu 5ml 11.NIVALZIONE Ampułki Wyszczuplające na dzień i na noc BIELENDA BOROWINA&TORF balsam do ciała, Organiczny Zabieg Wyszczuplający - nowy miniaturki z pielęgancji - opis na życzenie po za tym mogę zrobić odlewki z oleju: gryczanego/musztardowego z owoców z czerwonej palmy A. GOUTAL Un Matin D`orage 100ml APTEKA BELISSA HYDRO pomaga utrzymać prawidłowe nawilżenie skóry, 30 tabl. zost. 28 HIRUDOID masć preparat o działaniu przeciwzakrzepowym, użyty 2 razy krople homeopatyczne ze świetlikiem1 użyte Maśc Bursztynowa - użyta 2 razy RÓŻNOŚCI baleriny CARRANO , piękna czerwień. Kupione na wyprzedaży ( cena przed 250zł )w domu okazało się sie,że w kartonie z nr.37, jest nr. 36 Z lekka przymałe.Raz założone GEOXy rozm.37, troche noszone. Stan oceniam na bdb- nowy Monitor Dell™ E178WFP (LCD Conditioning )
http://www.mojzakup.pl/goods/56609/ OCHNIK męski skórzany portfel, nowy srebrny łańcuszek FILMY NA DVD SUROGACI INTRYGANT 2012 188 MINUT ZŁODZIEJSKI KODEKS ZAPOWIEDŹ KOŃ TROJAŃSKI DO CZECH RAZY SZTUKA DYSTRYKT 9 EPOKA LODOWCOWA 3 wszystkie z polskim lektorem Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2010-05-14 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: E.L. LUCIDITY, LANCOME Blush, DIOR 5, NOUBA, KERASTASE, LRP, DELL monitor i inn
Moja Wish Lista kremy pod oczy bardzo chetnie miniaturki marek selektywnych, bo ciągle szukam odpowiedniego dla siebie H.RUBINSTEIN- PRODIGY RE-PALSTY SHISEIDO - BENEFIANCE, PERFORMANCE LA PRAIRIE seria caviorowa poidełko dla kotka KOLORÓWKA CHANEL CRISTALLINEUltra -Fine Translucent Powder With Deluxe Puff DIOR podkład, puder sypki Capture , Nude, nr. 010 GIVENCHY puder Prisme Again 1, 2 libre Sparkling Dentelle szminka Rouge Interdit Shine kolor Candy Shine YSL tusz Very Long, brąz volume foux cils ( efekt sztucznych rzęs) brąz LA PRAIRIE puder sypki w pudrniczce, to małe 10g E.LAUDER róż z serii Michael Kors, kolor malina błyszczyki, szminki bez drobinek, dające efekt "lustrzany" w kolorze malina, koral, zimny róż PIELĘGNACJA H.RUBINSTEIN PRODIGY RE-PALSTY serum, E.LAUDER serum Perfectionist CP+ Lift VICHY 1. Liposyne 2. Płyn Micelarny 3. żel do mycia twarzy TOŁPA maska borowinowa IWOSTIN krem do rąk masło kakaowe olejek TAMANU ujędranijące BALSAMY do ciała (tuba) krem/balsam na cellulit bez kofeiny, guarany WŁOSY KERASTASE szampon Nutritive 2,3 2. serum na koncówki 3. odżywki, maski z cementem BILBA szampon i odżywkavitaoil pianka do włosów MATRIX 1. Trix, BigTrix(Pianka superobjętość) 2. Amplify, Volumizing Hair Spray (Lakier zwiększający objętość kosmetyki do włosów HIPP i PAT&RUB KOSMETYKI NATURALNE bez parabenów,SLS, silikonów ZAPACHY GUERLAIN - L`INSTANT, Champs Elysess edp ARMANI - MANIA CHANEL - CHANCE DIOR - J'adore L`Absolu, Dolce Vita DOLCE&GABANA - The One KENZO - Tygrys E.LAUDER - SENSUOUS miniaturki perfum różnych INNE torebka w kolorze czekolady czerwona torebka czarna torebka gruba lokówko-suszarka szlafroczek z satyny XS/S sweter rozpinany telefon komórkowy rozsuwany z polskim menu Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2010-04-25 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za szampon bambusowy, revitalizing w kapsulkach, puder el i za 5 diora dam cie pociac
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za sypki puder?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Lady of Harley-Davidson
|
przyszłam powiedzieć że zdjęcie w avie bosskie
![]() chciałabym odlewke amli, znalazlabys cos w zamian?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
7.L`OREAL szampon COLOR VIVE nowy
1. GARNIER Color Resist Szampon i odżywka - nowe cos u mnie? i pytanko co bys chciala za monitor??
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
co z moim szmponikiem?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- nic nie znalazłam ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
![]() mój kot podziela moję perfumiarskie hobby ![]() wszystkie kosmetyki które masz, są z wyższej półki jak olejek ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1268487362 za monitor chętnie ładny biżuteryjny zegarek, lub meski zegarek, albo coś innego ładnego ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() odpsiki ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
ja też wolę w pięknych flaszeczkach
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
moze chcialabys za E.LAUDER LUCIDITY puder nr.06, użyty kilka razy, ubytek znikomy inny nr tego puderku - mam prawie nowy kolor 02
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1272204060 ? odp u mnie ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Lady of Harley-Davidson
|
a co Ci wpadlo w oko u mnie? zalezy mi na amli dosyc bardzo
![]() ![]() ![]() zalezy mi ![]() edit: szamponem z bambusa tez bym nie wzgardzila ![]()
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2010-04-30 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Lady of Harley-Davidson
|
no... ale wiesz... do olejku moglabym cos dobrac
![]() ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() czekam nja info co ewentualnie moglabys oddac ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
4. KERASTASE NUTRITIVE NACRE NUTRI - SCULPT wosk modelująco - nabłyszczający 50ml,zost.ok. 30ml - aktualnie negocjuje na innym forum, ale z 5-10ml mogę odłozyc 5. ALFAPARF SEMI DI LINO DIAMANTE Revitalizing Lotion - OK 12. AMLA DAOBUR olejek do włosów ok.100ml ( odlewka) - tak jak pisałam moge dać Ci nie odlewkę a prawie cały poza wątkiem jakby Cie interesowało to mam: jedwab Faroka ok. 20ml ( odlewka ) saszetki ( na spróbowanie ) natural. szamponu Sanotint maska Organique, mogę Ci troche odłozyc olejek Jojoba cały, jeszcze nie otwarty |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Lady of Harley-Davidson
|
AMLA DAOBUR olejek do włosów
ALFAPARF SEMI DI LINO DIAMANTE Revitalizing Lotion KERASTASE NUTRITIVE NACRE NUTRI - SCULPT (odlewka) maska Organique (odlewka) CATTIER Szampon z ekstraktem z bambusa BabyLiss PRO RELAX maska do włosów z Karite saszetki natural. szamponu Sanotint taka jest kolejnosc moich pragnien ![]() co bys mogla z tego oddac za mgielke? ![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
A to jest do wymiany: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1272892886
Oddajesz cały flakonik czy tylko odlewki?
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() A saszetka Sanotintzost. mi tylko jedna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
zauważyłam ![]() z polskiego salonu, 100% sprawny w super stanie - używałam ok. 0,5 roku tylko bez ładowarki (gdzieś mi się zapodziała). jeżeli byłabyś zainteresowana - pisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
z twojego wątku chętnie przygarnęłabym puder EL i 2 mimiaturki pielęgnacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.