|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Szukam perfum za L LL,Lolite edp,Dior Midnight Poison,Lulu Guinness,Diesel
nieaktualne
Edytowane przez mamamichałka Czas edycji: 2010-08-12 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam perfum za L LL,Lolite edp,Dior Midnight Poison,Lulu Guinness,Diesel
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam perfum za L LL,Lolite edp,Dior Midnight Poison,Lulu Guinness,Diesel
a jakich szukasz? mam poison
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie chociaż za próbkę midnight poison
![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- poza wątkiem z odlewek posiadam również J.P.Gaultier MaDame jakies 7ml oraz chopard wish 10ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Oj,poison klasyczne za mocne,szukam czegos na teraz
![]() Dziękuję ale nie lubię odlewek-swoje natomiast mogę wymienić na kolorówkę wysokopółkową. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
U mnie cos za Lole edp?
widze po podpisie, ze swieza mama Juliana? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Mamo Michałka i Juliana (jak mniemam) - gratulacje
![]() Może wypatrzysz coś u mnie za którąś z Lolit lub MP Dior'a. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.