![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Lolita EDP, Ode au Reve, Holy Smoke, Christmas in NY, In the Library i inne perfumy.
Nieaktualne
Witam. ![]() Wymienię: Etra Etro EDT - ok. 50/100ml. L de Lolita ok. 4/80ml. AA Pamplelune 0k. 20/125ml. 1. odlewki: - Diathus Etro - 4ml. - Orange Cinnamon Molinard - 2 ml. - Bee's Wax Demeter 4,5ml. - Cinnamon Bark Demeter - ok.5-6ml. - Ourzazate CdG - 2,5ml. - Juliette Has a Gun Lady Vengeance - ok.6 ml. - Gigerbread IHP ok.2ml. - Nemo Cacharel -10ml. 2. próbki: Parfum Sacre Caron - 1,5ml. Safran Troublant 1ml. Must PH edt - 1ml. (f) Must - Ekstrakt - 1ml Must edt - o,5ml. (f) 1 Million PR - 0,5ml. (f) 10 Corco Como - 0,5ml. Byredo Chembur - 0,5ml. Diesel Only the Brave Iron Man - 1,2ml. Vinyl Demeter - 0,2ml. Zara Winter 1ml Esteban Secret Afrique 0,6ml. Celine Fever PH - 1ml. 3. Mogę zrobić odlewki: - Cedre Bleu YR (10-20ml.) - Soir de Lune (5-10ml.) - Opium Ph edp (5-10ml.) - She Wood Velvet Forest (5-10ml.) - He Wood Rocky Mountain (5-10ml.) Szukam: Flakonu: Jesus del Pozo In Black (lub odlewki) odlewki Aliena. Próbek zapachów: - IHP: ![]() - Nasomatto Black Afgano. ![]() - Estee Lauder: Spellbound, Cinnabar. - Magie Noir - Kenzo: 7:15 a.m. in Bali, 5:40 p.m. in Madagaskar. - Bond no. 9: Silver Facory. Wielu próbek zapachów których nie znam. Głównie szukam przypraw, szarlotki, pierników, mroku, magii, czarownic, kadzideł, wampirów, krypt itd. ![]() Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2010-08-24 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Lolita EDP, Ode au Reve, Holy Smoke, Christmas in NY, In the Library i inne per
Cos u mnie za lolitke? Zajrzyj prosze do obu watkow
![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lolita EDP, Ode au Reve, Holy Smoke, Christmas in NY, In the Library i inne per
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Witaj, cos u mnie za Lolitę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
DAISSY - nic nie znalazłam
![]() Dorotie, podoba mi się u Ciebie L . Ze względu na kształt Lolitek ciężko ocenić pojemność, więc wkleję dziś fotki swojej żebyś zobaczyła ile jej jest. ![]() Ach dojrzałam jeszcze odlewki w drugm poście. Co powiesz na Smoka (to edp, tak?) za In The Library ? Podoba mi się też Ceremony, czego szukasz, może będę miała. A nie chciałabyś odlewki Messe 10ml.za nie? ![]() Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2010-02-12 o 07:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że większą odlewkę z tych zapachów co Ci się podobają. Np. Messe lub Etra. Elixiru też mogę odlać ![]() Tak więc co byś chciała za odlewki: Smoka Turkusu Ceremony? Zaraz wstawię fotkę Lolki w 1. poście Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2010-02-12 o 17:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
8 - 9 ml Elixir 8 - 9 ml - Habanita i po 5ml Lutków? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Proponuję: 8-9ml. Elixiru 5 ml. Habanity (bo taki mam akurat atomek) 8-9ml. In the Library Po 5 ml. Lutków I Messe może na spróbowanie jak chcesz 3-4 ml. w atomk. Co Ty na to? ![]() Patrzyłaś na Lolitkę? Wydaje mi się, że zostały nam zbliżone pojemności ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Może coś za odleweczkę Euforii ?
![]()
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Interesuje mnie to co zostawiłam, mam to, co zielone ![]() Zainteresowana?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Magdulenko, powiedz mi a czy u Ciebie wchodzi w rachubę wysyłka krajowa czy zagramaniczna?
![]() Jeśli krajowa, to czy pasowałoby Ci: Moje: Ode au Reve 48/50ml. ElixirDM 5ml. Dark Extacy 5ml. W zamina za Twoje: 10ml. Cardinal 10ml. COS |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesli zdecydujesz sie na wymiane w tym tygodniu - mam mozliwosc przekazania paczki do Polski w nastepny weekend. Ty moglabys wyslac rzeczy dla mnie do mojej mamy, tez na polski adres ![]() A co do ilosci - spoko (tylko dla Ciebie jest tak jakos malo??) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ok, nie ma sprawy.
A co do kwestii ilościowej, to 10ml. Kardynała daje wartośc Ode au Reve we flakonie mniej więcej. Później wyślę PW z adresem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ok.
![]() Czekam w takim razie na PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Witaj. Mam Asję Fendi. Mogę zrobić próbkę. Może coś jeszcze z moich próbek (w podpisie), albo z odlewek:
YR Voile d'Ambre Demeter: Patchouli, Dregs, Vinyl, Banana Flamblee, Sawdust i splashe Sugar Cane i Black Pepper Mnie by w idealnej sytuacji interesowała chociaz próbka Turkusa. Ale jeśli to niemożliwe to coś tam znajdę innego. Powiedz najpierw, czy byś cos chciała ode mnie poza próbka Asji
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Ciebie interesowałoby mnie Banana Flambee, Dregs, Asja. Oraz próbki zapachów Etat Libre d'Orange. Daj znać jak coś u mnie znajdziesz ![]() Nic nie znalazłam, dzięki ![]() Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2010-04-07 o 22:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Bardzo chciałabym odleweczkę Soir de Lune,znajdziesz coś?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=423238 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.