![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() na sucho...:)
Jestem bardzo, bardzo aktywną osobą. Zawsze z niecierpliwością czekam na wakacyjne wojaże! Oczywiście wojaże poprzedzam leżeniem ,,plackiem" na słońcu. Jedna z wakacyjnych przygód utkwiła mi w pamięci i coś mi się wydaje, że nigdy nie umknie z mojej główki
![]() ![]() Otóż ubiegłoroczne wakacje spędzałam u Kasi, swojej starszej siostry. To taki troszkę pedancik- czyli przede wszystkim ład i porządek. ( Apropo ubrań- kasii suszy ubrania na dworzu, owszem, czemuż by nie. Ale sznurki są porozciągane w spoecjalnie zbudowanej altanie:P). Każdy dzień podporządkowany jej planom. Kurcze, no jestem cierpliwa, ale ile można?! Postanowiłam złamać rutynę. No i pewnego dnia, gdy Kaśśi pojechała na zakupy, a potem jeszcze w tysiąc innych miejsc, zabrałam jej dzieciaki i ruszyliśmy przed siebie...... ![]() Tyle, że przed nami zaczęły robić się coraz to większe kałuże, nie powiem, że nie padało, bo lało jak z cebra! No oczywiście zawróciliśmy, ale cali mokrzy, a chłopaki się upaplały w błocie. Zaczęłam sprzątać, myć podłogę- słowem-akcja zacierania śladów. Ale najwięcej śmiechu byłoa, jak siostra zadzwoniła, czy czegoś nie potrzebuję, bo zaraz wraca(!!!). Wtedy się zorientowałam(szybkość ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podsumowywując: dwie spalone suszarki- 200 zł spalone spodnie- 50 zł widok mojej siostry- bezcenne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: na sucho...:)
Ale jaja
![]() ![]()
#3 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Wam tez nie uszło na sucho ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ale historia faajna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ale za to jakie wspomnienia
![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.