|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Relacja bez przyszłości?
Mam o rok młodszego faceta- ma prawie18 lat,spotykamy się 3 miesiące,to przyjaciel z dzieciństwa . Już trzy razy proponowałam mu,żeby przyszedł do mnie, nie na oficjalny obiad z rodzinką, nie żeby się zaręczył,tylko,żebyśmy mogli po prostu sobie posiedzieć. Bo praktycznie przez cały ten czas spotykamy się w plenerze,ja byłam u niego może z 5x.To ja płacę, bo on nie ma pieniędzy. Po 18 chce zacząć pracę.Niby wyskakuje z propozycjami spotkania,ale to ja je organizuje. Już nie chodzi o finanse, a o zwykłą inicjatywę, mógłby nawet zaproponować jakąś wycieczkę rowerową i już byłoby dobrze. Na dodatek na instagramie obserwuje konta półnagich kobiet i parę innych dziewczyn,które nie są z okolicy,ale przecież nie powiem mu,że o tym wiem,bo wyjdę na stalkerke.Powoli mnie to przytłacza. Czasem już nie wiem czy przesadzam czy naprawdę powinnam to zakończyć..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Relacja bez przyszłości?
A dawałaś mu do zrozumienia, że chcesz by podjął ON inicjatywę? Wiem, że trochę się boisz, bo jednak jeżeli relacja jest długa i zaczynaliście od przyjaciół z dzieciństwa, to jest ta niepewność czy wspomnienie o własnych przemyśleniach i potrzebach tego nie rozsypie, ale.... jeżeli mu zależy to nie obrazi się, a wysłucha i powinien postarać się pokazać, że mu też zależy. Najważniejsze to mu powiedzieć o tym czego potrzebujesz i jak się czujesz. Co do jego SM - poczekaj na moment, aż coś takiego mu się wyświetli przy Tobie i wtedy porusz ten temat, że Ci to przeszkadza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Relacja bez przyszłości?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.