|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
z platynowego blondu do odcienia bardziej naturalnego
mam wlosy slabe i cienkie (jednak wydaje mi sie ze nie jest ich wcale tak malo tylko sa po prostu cieniutkie i bardzo mieciutkie) co jest spowodowane czestym rozjasnianiem (z natury jestem blondynka ale o odcieniu takim zimnym wrecz troszke szarawym) ich kondycja jest jednak coraz gorsza wiec postanowilam ze przestane rozjasniac i przejde na bardziej naturalny kolor blondu (ale nie za bardzo ciemny bo mam cere odpowiednia do jasnych blondow) i tak sie zastanawiam czy to jest dobry pomysl? czy objetosc wlosow jeszcze bardziej sie zmniejszy czy jednak nie? czy ich kondycja sie poprawi?....moze któras z was przechodzila z platyny na ciemniejszy blond w celu "naprawienia" swoich wloskow(ktorych przez rozjasnianie jest coraz mniej). a moze mam sobie dac spokoj i rozjasniac dalej bo to i tak nic nie zmieni?
"SexAppeal jest w jednej po³owie tym co masz, a w drugiej tym co inni my¶l±, ¿e masz..." ![]() ![]() ![]() Edytowane przez veiled Czas edycji: 2009-01-31 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 176
|
Dot.: z platynowego blondu do odcienia bardziej naturalnego
a dlaczego jest coraz mniej przez rozjasnianie?przeciez wystarczy robic tylko odrosty a nie cale wloski i je odpowiednio pielegnowac!!!! a skoro mowisz ze znatury jestes blondynka wiec jesli nie chcesz to ich nie rozjasniaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 90
|
Mia³am podobny problem, i zdecydowa³am siê na farbê loreala per³owy blond bez aminokwasów, na pocz±tku trochê siê wystraszy³am ze takie ciemne ale po kilku myciach unormowa³y siê jestem bardzo zadowolona zw³aszcza ¿e ta farba nie niszczy w³osów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 126
|
Cytat:
to farby zawieraj± aminokwasy?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 90
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
dziekuje...napewno poszukam farby bez amoniaku ale jednak wolalabym nieco jasniejszy kolorek-bo jednak z platyny na ciemny blomd to duza roznica.... moze co jasniejszego
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
cos bardziej zblizonego do tego kolorku... lub do kolorku alby
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 28
|
tez bym chciala, zeby wygladaly naturalniej
myslalam o najja¶niejszych exell10 i perlowym blondzie castinga. ktos ma jakies doswiadczenia z farbowania z b.jasnego blondu tymi farbami? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 3 027
|
tez bym chciala jakis naturalnie wygladajacy blond.
jaka to moze byc farba i jak wyzej doswiadczenia z farbowania z jasnego blondu; < |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a mo¿esz wstawiæ fotke w³osków...
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 101
|
Polecam odcieñ viking z l'oreal recital Bardzo jasny popielaty blond. Wychodzi jak jasny naturalny be¿owy blond.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 417
|
Mia³am ten sam problem i w zesz³ym tygodniu zafarbowa³am w³osy farb± Garnier Nutrisse - naturalny jasny blond (80) i jestem zachwycona!
![]() ![]()
![]() |
#13 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 19
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
oj kolorek jest sliczny... musze przyznac ze jak narazie to moj faworyt... dziekuje...ale oczywiscie wciaz jeszcze szukam- chcialabym sie pofarbowac na ferie (moje sa od 13,02 po szkole :P) wiec jeszcze sie rozejrze...moze za czyms ciut jasniejszym. slyszalam ze na bardzo jasnych wloskach nawet jasny naturalny blond wychodzi dosyc ciemny
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 510
|
Odgrzebujê stary w±tek bo bardzo mnie interesuje czy komu¶ co¶ wysz³o z przyciemniania platynowego blondu do bardziej naturalnego... sama siê zastanawiam co mogê u¿yæ ????? My¶la³am ju¿ o Stockholm, Hollywood, potem czyta³am ¿e b. fajny blondzik wychodzi po Belle Color nr 13 (b. jasny be¿owy blond)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 550
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.