|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
odlew gipsowy głowy - chcę taki mieć :D
robi ktoś takie rzeczy?
zawsze marzyłam żeby posiadać odlew swojego łebka, taką kopię siebie ![]() znalazłam nawet w necie instrukcje jak to się robi ale sama nie dałabym rady - potrzeba osoby do pomocy. nigdzie nie znalazłam ogłoszenia że ktoś takie coś robi a wiem że są osoby, które robią odlewy brzuchów ciążowych i rączek dzieci. tak się takie coś robi chodzi mi o surową wersję, którą sama bym sobie obrobiła, pomalowała itd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: odlew gipsowy głowy - chcę taki mieć :D
hej
![]() jak chcesz to moge sie podjąć ![]() Ale jak przyjedziesz do krakowa;D ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- hmm, jest lepszy sposów zrobienia odlewu , niz w tej ksiazce... wychodzi gładszy odlew jak sie uzyje alginatu . a nie od razu pakować gips na twarz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() więc jeśli nikt z Wro się nie znajdzie a będę się wybierała do Krakowa to się do Ciebie odezwę ![]() a ile by zrobienie takiego odlewu kosztowało (łącznie z materiałami itd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hehe, to nie doczytalam , po zdjeciach tak mniej wiecej patrzyłam
![]() co do kosztów to mysle ze głównie za materiały i symboliczne 50 zł. za robocizne pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.