|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
niepokojaca piers
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: niepokojaca piers
Najlepiej iść z tym do lekarza.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a bierzesz tabletki anty?
oczywiscie tez polecam lekarza w razie watpliwosci, ale takie cos zdarza sie przy tabletkach anty ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Nie biore i nigdy nie bralam tabletek antykoncepcyjnych, do lekarza wybieram sie za 2 tygodnie i mam nadzieje ze bedzie to blachostka. Zastanawiam sie co to moze byc, a moze sie myle i nie ma to zadnego zwiazku z piersia. 8 miesiecy temu zucilam palenie, bo mam juz 26 lat i nie mozemy z partnerem doczekac sie dzidziulka, staramy sie juz dlugo i dalej nic. A od jakis 4 miesiecy zatyka mnie w klatece piersiowej i mam wrazenie glodu nikotynowego i co ciezko jest opisac czuje sie jakbym miala czkawke wewnetrzna nie wiem czy moge to tak nazwac ale tak to czuje.Wiec moze to byc zwiazane wlasnie z tym, zobaczymy jak pojde do lekarza i oby udalo sie jak najszybciej dostac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.