![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ilona Felicjańska
Sama nie wiem co o tym myśleć. Wlaśnie zakończył się w Dzień Dobry TVN wywiad z Iloną Felicjańską, która kilka tygodni temu spowodowała wypadek pod wpływem alkoholu. Teraz siedziała w studio TVNu i radosnym tonem stwierdzała, że jest już niepijącym alkoholikiem. Podobno chodziła kiedyś na terapię itp. Pod koniec wywiadu zachęciła do wchodzenia na stronę swojej Fundacji Niezapominajka, która ta fundacja ma teraz wziąć pod opiekę kobiety, które mają problem z alkoholem. Coś mi się wydaje, iż ten wypadek sprzed kilku miesięcy pani Ilona chce przekuć w sukces...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ilona Felicjańska
Nie lubię jej,ale jak dla mnie wyglądała slicznie
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jest śliczna. Nawet kiedyś ją poznałam. Podeszła, podała rękę, przedstawiła się, choć nikt tego od niej nie oczekiwał. Wiem, że potrafi zrobić ukłon w kierunku zwykłych ludzi). Ale ta cała sytuacja jest dla mnie trochę dziwna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jest piekna kobieta
![]() co nie zmienia faktu ze zrobila cos okropnego i mam nadzieje ze za to zaplaci.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
widac było że bardzo dobrze sie pryzgotowala do tej rozmowy, caly czas praktycznie mówiła, Jola nawet jej nie zadawala pytan (?) tych "swoich" nie podobało mi sie wcale to comówiła, takjkaby udawała i te smutne oczy...
mam nadzieje ze poukłada sobie to wszystko w głowie, bo wydawała sie nieszczera... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepsze było jak po tym swoim - jaka to ja nawrócona jestem i odważna, bo rzuciłam nałóg - padło pytanie czy spotkała się z ofiarami wypadku, który spowodowała, i odpowiedź: tak, ale nie osobiście - też mi odwaga, pewnie jej manager napisał list ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Szczerze to nie widze w niej nic pieknego
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ZAWSZE ludzie się wybielają po takich wtopach. Babka teraz może gadać, że wygrała z nałogiem, ale ludzie swoje wiedzą. Dla mnie jest śmieszna i tyle, nie wierzę jej. Tak samo pan Stockinger- leży zapity gdzieś w parku, prowadzi po pijaku, a widnieje na wielkich bilboardach pt. "Zatrzymaj się i żyj"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
zwykła to ona nie jest bo popełniła nadzwyczajna głupotę-powinna ponieścć karę (i mam nadzieję ,że to się wkońcu stanie bo postępowanie prokuratorskie w jej sprawie jakoś się dziwnie ciągnie) i nie lansować się na biedną-niepijącą
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() To, co zrobiła jest po prostu głupie. Jak można być tak durnym, by wsiąść za kółko będąc pod wpływem. I jeśli teraz faktycznie chce tym rozreklamować swoją fundacje - dla mnie to poniżej poziomu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() tak to bywa, wpadka, areszt a potem próba wyciągnięcia z tego zdarzenia coś dla siebie. Dlatego ja takim osobom nie wierzę i mam nadzieje ze wymiar sprawiedliwości ją odpowiednio potraktuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Niestety mało kto potrafi zachować klasę. Jakoś tak się utarło, że złapią kogoś po pijaku, to zaczynają sie jakieś absurdalne usprawiedliwienia, że "on nie był pijany", "to pewnie sok jabłkowy spowodował taki wynik na alkomacie", "to przypadek, na co dzień jestem abstynentem".
Mało kto ma taką klasę jak prof. Osiatyński, który kilka lat temu przyznał się do alkoholizmu, napisał o tym książkę i nie zaprzecza swoim słabościom. Każdy ma prawo do błędów, ale ważne jest jak z takiej sytuacji wyjdzie. Czy z twarzą czy bez.
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ukłon w stronę zwykłych ludzi to tez podobno przecież chwyt marketingowy. Nawet nasi niektórzy kandydaci na prezydenta tego nie ukrywają, bo np. pan Olechowki jawnie stwierdził, że wynik wyborów zależy od ilości uściśniętych dłoni.
Naprawdę trochę niesmacznie mi się zrobiło. Mówiła takim trajkotającym, czyli zupełnie nieprzystającym do okoliczności tonem. Na dodatek mało wiarygodnie. Mi to wygląda na strategię obmyślaną przez jej speców od wizerunku. Bo chce ugrać coś dla siebie i swojej fundacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
To zwykłe działania z zakresu PR, niby przyznaje się do błedu ale TVN zacznie jej tworzyc nowy wizerunek...
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Zero litości dla debilizmu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Powinna się zamknąć i czekać na proces, a nie łazi po telewizjach i targa łacha
![]() Nie interesuje mnie ile i dlaczego wypiła, interesuje mnie żeby takie osoby eliminować z ruchu drogowego. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2010-05-05 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
to żałosne, że osoba na tyle nieodpowiedzialna żeby jeździć po pijaku samochodem ma czelność wyciągać od ludzi pieniądze na swoją fundację. mało jest takich instytucji, prowadzonych przez uczciwych ludzi?
a tak na marginesie, powinna się wstydzić swojego zachowania, a nie opowiadać o nim w każdym programie czy przypadkowym brukowcu. moim zadniem propaguje tego typu zachowanie.
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Złe posunięcie.
Gdybym była jej menedżerką zaleciłabym schować się na pół roku czy rok a potem opowiadać że przemyślała wiele. Zmiana ubrania na ciemniejsze, czy coś, a nie wyskakuje ci malowany pajacyk i cieszy się w telewizji. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Rozmawiałam
z dziećmi na ten temat. Zaczęłam im mówić, że mam problem z alkoholem. Nigdy nie widzieli mnie pijanej. Na pierwszej terapii byłam 7 lat temu. Trwała 3 lata. 5 lat nie piłam. Znów pojawiły się problemy i zaczęłam pić. Jestem nieuleczalnie chora. Kobiety piją same, w domu, po cichu. Picie zaczyna się wtedy, gdy nie radzimy sobie z problemami. Kobiety piją inaczej. Facet może wypić, jest na to przyzwolenie. Kobieta nie może pić. Przez to kobiety piją ukradkiem. Nie ma na to przyzwolenia, bo wychowujemy dzieci, prowadzimy dom - wyznała Ilona. trudno się nie zgodzić :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Ja dziś co prawda nie oglądałam dzień dobry TVN ale mam inne zdanie...
Przecież ona przyznała, że ma problem z alkoholem, że chce ponieść kare, że jej głupio, że boi się tylko że jej fundacja na tym straci. Dla mnie zachowała się dobrze, gorzej by było gdyby się chowała, nie potrafiła przyznać, kłamała że nie wypiła tylko zjadła czekoladki. A i chyba nikt nie powiedział niezwykła w kontekscie, że jest jakimś nadludziem. Mysle, że chodziło o to, że jest osobą popularną więc coś jednak trochę inną od przeciętnych ludzi. Inna, popularna oczywiście nie znaczy lepsza ![]()
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
mimi
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
... choć nie Westwood
|
A mnie denerwuje to gadanie, że "no przecież przyznała się, że ma problem z alkoholem". Więc ja pytam: co z tego? Czy to, że jest alkoholiczką ma być usprawiedliwieniem dla jej wybryku? Ona spowodowała wypadek, a nie kompromitowała się tańcząc po alkoholu nago na barze...
To, że pod wpływem alkoholu sprawia, że powinna ponieść jeszcze większa karę, a nie powinno ją to usprawiedliwiać. Poza tym znam osobę, która ma problem z alkoholem, a jakoś nigdy nie wsiadła pijana za kółko. Więc tyn bardziej nie widzę sensu w takim rozumowaniu: wsiadła za kierownicę, bo jest alkoholiczką. Ja widzę to raczej: wsiadła za kierownicę, bo jest głupia i nieodpowiedzialna, a przy okazji jest alkoholiczką. Oczywiście rozumiem, że można odczuwać skruchę, ba, że nawet jakąś odczuła. Ale po co ta szopka w mediach? To żenujące.
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez UrbanWarrior Czas edycji: 2010-05-05 o 17:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Widziałam ten wywiad. Masakra. W momencie, kiedy pani F stwierdziła: chorzy na raka są nieuleczalnie chorzy, ale bym się z nimi nie zamieniła, choć jestem nieuleczalnie chora na alkoholizm, myślałam, że opluję telewizor.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
oj biedna cierpiętnica!! żałosne
![]() |
#30 | ||
Wtajemniczenie
|
W tym programie wydawało mi się wszystko takie sztuczne.
Mnie tam się wydaje, że Była na straconej pozycji przez ten wypadek, który spowodowała po pijanemu, że teraz nagle robi z siebie "matkę polkę'' i zachęca do wchodzenia na strony fundacji, oferuje pomoc dla uzależnionych.... BO SZUKA ROZGŁOSU I CHCE ŻEBY MEDIA I LUDZIE PONOWNIE SIĘ NIĄ INTERESOWALI, CHCE NADAL BYĆ OSOBĄ PUBLICZNĄ etc. To tylko moje zdanie... (ale nagle po tym wszystkim stwierdza, że od wielu lat jest jak to mówi "osobą nieuleczalnie chorą/uzależnioną... dziwne to wszystko...) -to tylko moje zdanie ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
dokładnie ![]() a to takie żałosne, w ogóle ten tvn ech .... ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
też miałam ochotę jej ![]() ![]() Edytowane przez masmeli Czas edycji: 2010-05-06 o 14:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.