Ilona Felicjańska - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-05, 08:40   #1
kardamon
Raczkowanie

Ilona Felicjańska

Sama nie wiem co o tym myśleć. Wlaśnie zakończył się w Dzień Dobry TVN wywiad z Iloną Felicjańską, która kilka tygodni temu spowodowała wypadek pod wpływem alkoholu. Teraz siedziała w studio TVNu i radosnym tonem stwierdzała, że jest już niepijącym alkoholikiem. Podobno chodziła kiedyś na terapię itp. Pod koniec wywiadu zachęciła do wchodzenia na stronę swojej Fundacji Niezapominajka, która ta fundacja ma teraz wziąć pod opiekę kobiety, które mają problem z alkoholem. Coś mi się wydaje, iż ten wypadek sprzed kilku miesięcy pani Ilona chce przekuć w sukces...
kardamon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-05, 09:02   #2
krooolewna
Zadomowienie

Dot.: Ilona Felicjańska

Nie lubię jej,ale jak dla mnie wyglądała slicznie

krooolewna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-05, 09:19   #3
kardamon
Raczkowanie

Jest śliczna. Nawet kiedyś ją poznałam. Podeszła, podała rękę, przedstawiła się, choć nikt tego od niej nie oczekiwał. Wiem, że potrafi zrobić ukłon w kierunku zwykłych ludzi). Ale ta cała sytuacja jest dla mnie trochę dziwna.
Stary 2010-05-05, 09:55   #4
kennedy
Zakorzenienie

jest piekna kobieta
co nie zmienia faktu ze zrobila cos okropnego i mam nadzieje ze za to zaplaci.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-05, 10:05   #5
anusiakk_kk
Zadomowienie

widac było że bardzo dobrze sie pryzgotowala do tej rozmowy, caly czas praktycznie mówiła, Jola nawet jej nie zadawala pytan (?) tych "swoich" nie podobało mi sie wcale to comówiła, takjkaby udawała i te smutne oczy...
mam nadzieje ze poukłada sobie to wszystko w głowie, bo wydawała sie nieszczera...
anusiakk_kk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-05, 10:27   #6
Wroclovianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kardamon Pokaż wiadomość
Sama nie wiem co o tym myśleć. Wlaśnie zakończył się w Dzień Dobry TVN wywiad z Iloną Felicjańską, która kilka tygodni temu spowodowała wypadek pod wpływem alkoholu. Teraz siedziała w studio TVNu i radosnym tonem stwierdzała, że jest już niepijącym alkoholikiem. Podobno chodziła kiedyś na terapię itp. Pod koniec wywiadu zachęciła do wchodzenia na stronę swojej Fundacji Niezapominajka, która ta fundacja ma teraz wziąć pod opiekę kobiety, które mają problem z alkoholem. Coś mi się wydaje, iż ten wypadek sprzed kilku miesięcy pani Ilona chce przekuć w sukces...
Taa...Robi teraz za cnotkę niewypijkę i uważa, że jest ok. Jej tłumaczenie jest żałosne...Oczywiście na terapi kiedyś tam była, to był nawrót choroby, już wcześniej sobie zdała sprawę, że jest alkoholiczką i chciała się zmienić dla rodziny... I pewnie z myślą tej zmiany wsiadła po pijaku i spowodowała wypadek Żałosna kobieta, która chce się wybielić i wyprostować swój wizerunek po wypadku, który spowodowała.
Najlepsze było jak po tym swoim - jaka to ja nawrócona jestem i odważna, bo rzuciłam nałóg - padło pytanie czy spotkała się z ofiarami wypadku, który spowodowała, i odpowiedź: tak, ale nie osobiście - też mi odwaga, pewnie jej manager napisał list

Wizaż rządzi, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Wroclovianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-05, 10:38   #7
UrbanWarrior
Zakorzenienie

Szczerze to nie widze w niej nic pieknego A to co zrobila i to co robi z tego teraz to jedna wielka szydera. Nie szanuje takich ludzi. Jest zalosna.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Im mniej rzeczy mnie denerwuje tym lepiej się czuję
UrbanWarrior jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-05, 10:43   #8
agniesikk
Zakorzenienie

ZAWSZE ludzie się wybielają po takich wtopach. Babka teraz może gadać, że wygrała z nałogiem, ale ludzie swoje wiedzą. Dla mnie jest śmieszna i tyle, nie wierzę jej. Tak samo pan Stockinger- leży zapity gdzieś w parku, prowadzi po pijaku, a widnieje na wielkich bilboardach pt. "Zatrzymaj się i żyj"
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-05, 10:43   #9
miss venflon
Zakorzenienie

Cytat:
Jest śliczna. Nawet kiedyś ją poznałam. Podeszła, podała rękę, przedstawiła się, choć nikt tego od niej nie oczekiwał. Wiem, że potrafi zrobić ukłon w kierunku zwykłych ludzi). Ale ta cała sytuacja jest dla mnie trochę dziwna.
zwykła to ona nie jest bo popełniła nadzwyczajna głupotę-powinna ponieścć karę (i mam nadzieję ,że to się wkońcu stanie bo postępowanie prokuratorskie w jej sprawie jakoś się dziwnie ciągnie) i nie lansować się na biedną-niepijącą
Stary 2010-05-05, 10:45   #10
lilypad
BAN stały

Cytat:
Napisane przez UrbanWarrior Pokaż wiadomość
Szczerze to nie widze w niej nic pieknego A to co zrobila i to co robi z tego teraz to jedna wielka szydera. Nie szanuje takich ludzi. Jest zalosna.
Ja też. Jak na moje standardy piękna to ona jest tak gdzieś w okolicach dna I nie wiem, czym się aż tak zasłużyła, by mówić, że robi ukłony w stronę zwykłych ludzi

To, co zrobiła jest po prostu głupie. Jak można być tak durnym, by wsiąść za kółko będąc pod wpływem. I jeśli teraz faktycznie chce tym rozreklamować swoją fundacje - dla mnie to poniżej poziomu.
lilypad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-05, 10:45   #11
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:

tak to bywa, wpadka, areszt a potem próba wyciągnięcia z tego zdarzenia coś dla siebie.
Dlatego ja takim osobom nie wierzę i mam nadzieje ze wymiar sprawiedliwości ją odpowiednio potraktuje.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-05, 11:11   #12
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Niestety mało kto potrafi zachować klasę. Jakoś tak się utarło, że złapią kogoś po pijaku, to zaczynają sie jakieś absurdalne usprawiedliwienia, że "on nie był pijany", "to pewnie sok jabłkowy spowodował taki wynik na alkomacie", "to przypadek, na co dzień jestem abstynentem".
Mało kto ma taką klasę jak prof. Osiatyński, który kilka lat temu przyznał się do alkoholizmu, napisał o tym książkę i nie zaprzecza swoim słabościom. Każdy ma prawo do błędów, ale ważne jest jak z takiej sytuacji wyjdzie. Czy z twarzą czy bez.

http://www.angtest.pl
Testy z angielskiego!

http://wojnowski.net.pl
Blog o Wordpresie
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-05, 12:16   #13
kardamon
Raczkowanie

Ukłon w stronę zwykłych ludzi to tez podobno przecież chwyt marketingowy. Nawet nasi niektórzy kandydaci na prezydenta tego nie ukrywają, bo np. pan Olechowki jawnie stwierdził, że wynik wyborów zależy od ilości uściśniętych dłoni.

Naprawdę trochę niesmacznie mi się zrobiło. Mówiła takim trajkotającym, czyli zupełnie nieprzystającym do okoliczności tonem. Na dodatek mało wiarygodnie. Mi to wygląda na strategię obmyślaną przez jej speców od wizerunku. Bo chce ugrać coś dla siebie i swojej fundacji.
Stary 2010-05-05, 12:34   #14
Wenila
Wtajemniczenie

To zwykłe działania z zakresu PR, niby przyznaje się do błedu ale TVN zacznie jej tworzyc nowy wizerunek...
Stary 2010-05-05, 12:40   #15
muszynianka
Zakorzenienie

Zero litości dla debilizmu.
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-05, 12:43   #16
sine.ira
BAN stały

Powinna się zamknąć i czekać na proces, a nie łazi po telewizjach i targa łacha To mnie się polik robi różowy jak jej słucham, a ta dalej nie widzi obciachu w tym co robi.
Nie interesuje mnie ile i dlaczego wypiła, interesuje mnie żeby takie osoby eliminować z ruchu drogowego.

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2010-05-05 o 12:45
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-05, 12:52   #17
UrbanWarrior
Zakorzenienie

Cytat:
Ukłon w stronę zwykłych ludzi to tez podobno przecież chwyt marketingowy. Nawet nasi niektórzy kandydaci na prezydenta tego nie ukrywają, bo np. pan Olechowki jawnie stwierdził, że wynik wyborów zależy od ilości uściśniętych dłoni.

Naprawdę trochę niesmacznie mi się zrobiło. Mówiła takim trajkotającym, czyli zupełnie nieprzystającym do okoliczności tonem. Na dodatek mało wiarygodnie. Mi to wygląda na strategię obmyślaną przez jej speców od wizerunku. Bo chce ugrać coś dla siebie i swojej fundacji.
Ej, ale o co Ci ciagle kaman z tymi "zwyklymi ludzmi"?! Bo niby co - ona to jest niezwykla? Smieszy mnie traktowanie jakichs pseudo gwiazdek jakby byly czyms lepszym (w kontekscie Twojej wypowiedzi - "niezwyklym"). A na rozwazania o Felicjanskiej, to juz w ogole szkoda czasu. Zal za sciska. Tyle w temacie.

Cytat:
Stary 2010-05-05, 12:57   #18
Sour
Zadomowienie

to żałosne, że osoba na tyle nieodpowiedzialna żeby jeździć po pijaku samochodem ma czelność wyciągać od ludzi pieniądze na swoją fundację. mało jest takich instytucji, prowadzonych przez uczciwych ludzi?

a tak na marginesie, powinna się wstydzić swojego zachowania, a nie opowiadać o nim w każdym programie czy przypadkowym brukowcu. moim zadniem propaguje tego typu zachowanie.
Stary 2010-05-05, 13:04   #19
muszynianka
Zakorzenienie

Złe posunięcie.
Gdybym była jej menedżerką zaleciłabym schować się na pół roku czy rok a potem opowiadać że przemyślała wiele. Zmiana ubrania na ciemniejsze, czy coś, a nie wyskakuje ci malowany pajacyk i cieszy się w telewizji.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-05, 13:07   #20
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Ej, ale o co Ci ciagle kaman z tymi "zwyklymi ludzmi"?! Bo niby co - ona to jest niezwykla? Smieszy mnie traktowanie jakichs pseudo gwiazdek jakby byly czyms lepszym (w kontekscie Twojej wypowiedzi - "niezwyklym"). A na rozwazania o Felicjanskiej, to juz w ogole szkoda czasu. Zal za sciska. Tyle w temacie.
No dokładnie. Też nie rozumiem takiej wiernopoddańczej postawy niektórych ludzi wobec osób w gruncie rzeczy marnych i byle jakich. Też mi autorytet, niezwykła persona bo się w telewizji pokazuje. Ceńcie się ludzie, naprawdę.
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-05, 15:14   #21
muszynianka
Zakorzenienie

Rozmawiałam
z dziećmi na ten temat. Zaczęłam im mówić, że mam problem z alkoholem. Nigdy nie widzieli mnie pijanej. Na pierwszej terapii byłam 7 lat temu. Trwała 3 lata. 5 lat nie piłam. Znów pojawiły się problemy i zaczęłam pić. Jestem nieuleczalnie chora
. Kobiety
piją same, w domu, po cichu. Picie zaczyna się wtedy, gdy nie radzimy sobie z problemami. Kobiety piją inaczej. Facet może wypić, jest na to przyzwolenie. Kobieta nie może pić. Przez to kobiety piją ukradkiem. Nie ma na to przyzwolenia, bo wychowujemy dzieci, prowadzimy
dom
- wyznała Ilona.

trudno się nie zgodzić :P
Stary 2010-05-05, 15:23   #22
lilypad
BAN stały

Cytat:
Jest niezwykła, bo była modelką! My maluczcy to powinnismy pokłony przed nią bić za to, że zauważa małe mróweczki
lilypad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-05, 16:20   #23
chococabana
Rozeznanie

Ja dziś co prawda nie oglądałam dzień dobry TVN ale mam inne zdanie...
Przecież ona przyznała, że ma problem z alkoholem, że chce ponieść kare, że jej głupio, że boi się tylko że jej fundacja na tym straci. Dla mnie zachowała się dobrze, gorzej by było gdyby się chowała, nie potrafiła przyznać, kłamała że nie wypiła tylko zjadła czekoladki.

A i chyba nikt nie powiedział niezwykła w kontekscie, że jest jakimś nadludziem. Mysle, że chodziło o to, że jest osobą popularną więc coś jednak trochę inną od przeciętnych ludzi. Inna, popularna oczywiście nie znaczy lepsza
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca...
____ Piotruś! <3 ____
chococabana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-05, 16:54   #24
Lady_Anomalia
mimi

Cytat:
Napisane przez lilypad Pokaż wiadomość
Jest niezwykła, bo była modelką! My maluczcy to powinnismy pokłony przed nią bić za to, że zauważa małe mróweczki

No przecież! A może i jeszcze jeździć na podwójnym gazie tak jak ona! Przecież to fajne jest
Lady_Anomalia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-05, 17:01   #25
Vivienne
... choć nie Westwood

A mnie denerwuje to gadanie, że "no przecież przyznała się, że ma problem z alkoholem". Więc ja pytam: co z tego? Czy to, że jest alkoholiczką ma być usprawiedliwieniem dla jej wybryku? Ona spowodowała wypadek, a nie kompromitowała się tańcząc po alkoholu nago na barze...

To, że pod wpływem alkoholu sprawia, że powinna ponieść jeszcze większa karę, a nie powinno ją to usprawiedliwiać.

Poza tym znam osobę, która ma problem z alkoholem, a jakoś nigdy nie wsiadła pijana za kółko. Więc tyn bardziej nie widzę sensu w takim rozumowaniu: wsiadła za kierownicę, bo jest alkoholiczką. Ja widzę to raczej: wsiadła za kierownicę, bo jest głupia i nieodpowiedzialna, a przy okazji jest alkoholiczką.

Oczywiście rozumiem, że można odczuwać skruchę, ba, że nawet jakąś odczuła. Ale po co ta szopka w mediach? To żenujące.

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-05, 17:19   #26
UrbanWarrior
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilypad Pokaż wiadomość
Lilkowa, to jak, na kolana i do Czestochowy? Zapraszam, potrzebuje kogos kto by mnie Jakzem smiala nie zauwazyc wielkosci pani Felicjanskiej I jej nieskonczonego okazu milosierdzia w postaci uklonu w kierunku zwyklego ludzia pt. kardamon Znow wylazla na wierzch moja wrodzona bezczelnosc

Cytat:

Edytowane przez UrbanWarrior
Czas edycji: 2010-05-05 o 17:20
Stary 2010-05-05, 18:26   #27
13_minut
Raczkowanie

Widziałam ten wywiad. Masakra. W momencie, kiedy pani F stwierdziła: chorzy na raka są nieuleczalnie chorzy, ale bym się z nimi nie zamieniła, choć jestem nieuleczalnie chora na alkoholizm, myślałam, że opluję telewizor.
13_minut jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-06, 11:40   #28
kardamon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wenila Pokaż wiadomość
To zwykłe działania z zakresu PR, niby przyznaje się do błedu ale TVN zacznie jej tworzyc nowy wizerunek...

TVN tworzy jej nowy wizerunek i najwidoczniej będzie go promować. Wczoraj nakręcili Uwagę z nią w roli głównej.
Stary 2010-05-06, 14:09   #29
Wenila
Wtajemniczenie

oj biedna cierpiętnica!! żałosne
Stary 2010-05-06, 14:45   #30
masmeli
Wtajemniczenie

W tym programie wydawało mi się wszystko takie sztuczne.

Mnie tam się wydaje, że Była na straconej pozycji przez ten wypadek, który spowodowała po pijanemu, że teraz nagle robi z siebie "matkę polkę'' i zachęca do wchodzenia na strony fundacji, oferuje pomoc dla uzależnionych.... BO SZUKA ROZGŁOSU I CHCE ŻEBY MEDIA I LUDZIE PONOWNIE SIĘ NIĄ INTERESOWALI, CHCE NADAL BYĆ OSOBĄ PUBLICZNĄ etc.

To tylko moje zdanie... (ale nagle po tym wszystkim stwierdza, że od wielu lat jest jak to mówi "osobą nieuleczalnie chorą/uzależnioną... dziwne to wszystko...)

-to tylko moje zdanie

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
TVN tworzy jej nowy wizerunek i najwidoczniej będzie go promować. Wczoraj nakręcili Uwagę z nią w roli głównej.

dokładnie
a to takie żałosne, w ogóle ten tvn ech ....

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez 13_minut Pokaż wiadomość
Widziałam ten wywiad. Masakra. W momencie, kiedy pani F stwierdziła: chorzy na raka są nieuleczalnie chorzy, ale bym się z nimi nie zamieniła, choć jestem nieuleczalnie chora na alkoholizm, myślałam, że opluję telewizor.

też miałam ochotę jej

Edytowane przez masmeli
Czas edycji: 2010-05-06 o 14:44
masmeli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości