|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
wysokie gladiatorki/rzymianki - GDZIE?
Prosze o pomoc. Od jakiegoś czasu poluje na wysokie (takie prawie do kolan) gladiatorki [chodzi mi o sandały na płaskiej podeszwie z pasków zapinane z tyłu - bo widziałam że buty na obcasach z pasków też się tak nazywają a nie takie chciałam. Nigdzie nie mogę znaleźć takich w sklepach. Może 2 razy sie spotkałam ale jedne były niesamowicie drogie a drugie brzydko odstawały
Czy ktoś z was spotkał sie z wysokimi gladiatorkami w miare przystepnej cenie? Koniecznie do kolan bo takich do kostek jest teraz pełno w sklepach.
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: wysokie gladiatorki/rzymianki - GDZIE?
no proszę cię nie żartuj.... nie rób sobie krzywdy taki butami
![]() kiedyś takie widziałam na bucikowo.pl |
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
nie rozumiem w jaki sposób mogę sie nimi skrzywdzić, nie sa na obcasach to nogi nie skrecę przecież. Na bucikowo znalazłam tylko całe zabudowane a mi chodzi o takie z pasków zrobione, na allegro tez było cienko
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Też takich szukam i nigdzie nie ma
Widziałam na allegro, ale nie miały regulacji w paskach :/
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.

Czy ktoś z was spotkał sie z wysokimi gladiatorkami w miare przystepnej cenie? Koniecznie do kolan bo takich do kostek jest teraz pełno w sklepach.

INSTAGRAM: