![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zaczynamy odchudzanie od dziś
Witajcie. Po wielu próbach odchudzania dziś moja waga pokazała 3 cyfry. Jestem załamana ale zarazem pełna motywacji aby rozpocząć od dziś poważną pracę nad sobą. Kto chce dołączyć do mnie. W grupie siła
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zaczynamy odchudzanie od dziś
ja chętnie dołączę, również potrzebuję wsparcia
![]() też zbieram się i zbieram i zebrać nie mogę, ale dzisiaj postanowiłam:koniec, muszę coś z sobą zrobić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
No to super zaczynamy. Ja postanowiłam spisywać w zeszycie, to co zjem ograniczając się do 1300kcal.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
To i ja się przyłączę
![]() Zdałam sobie sprawę, że jestem na diecie od zawsze i zamiast schudnąć raz a porządnie to wyznaję zasadę "co se schudnę, to se przytyję" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
To może sobie zrobimy pomiary dziś i będziemy się mierzyć i ważyć w każdy piątek. Co Wy na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja sobie zrobię pomiary jak trochę schudnę, nie chcę się jeszcze bardziej dołować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
tubisiowy_klem pomierz się bo potem schudniesz i będziesz żałowała że nie wiesz ile cm poleciało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Rozwalisz sobie metabolizm.
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
czemu tak myślisz? nawet jak byłam kiedyś u dietetyczki to miałam tak ustawioną dietę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() a dietetyczka w takim razie do rzyci, ze tak powiem ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dokladnie.
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Jestem z Wami dziewczyny duchem chociaż przyznam, że ja moją podróż z odchudzaniem już zakończyłam. Rozmiar 10 mnie satysfakcjonuje
![]() ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-02-24 o 22:42 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Jak sobie czytam ile osób zmaga się z nadwagą to przypominam sobie swoje katowanie dietami. Na szczęście to już za mną. Stosowałam dietę Montigniaca, którą zaproponowała mi pani dietetyk oprócz tego przeprosiłam się z siłownią i udało mi się zrzucić zbędne 10 kg. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() autorko - odpuść sobie liczenie kalorii i nie ustalaj sobie tak małych limitów, bo dieta za chwilę okażę się dla Ciebie katorgą.... teraz jest cudowny okres, masę owoców i warzyw, wprowadź je do swojej diety + ruch i już będą efekty! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Autorko, ja się chętnie przyłączę. Wsparcie potrzebne od zaraz
![]()
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny również się dołączam, mój problem to brak motywacji może razem będzie raźniej bo zawsze można się wygadać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Może macie jakieś skuteczne metody i sposoby by się skutecznie zmotywować i wytrwać w postanowieniu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Witam serdecznie, super że trafiłem na ten temat, bo mogę podzielić się swoimi spotrzeżeniami i doświadczeniami
![]() Mianowicie - stosuję od jakichś 2 tygodni suplement diety "Błonnik witalny". Efekty widzę już dzisiaj, schudłem 3 kg w te 2 tygodnie. Super sprawa i naprawdę nie drogie ![]() Zapraszam po więcej informacji tutaj: http://www.e-odchudzanie.com.pl/blon...y-opinie.html/ |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
A ja mam nadzieję dziewczyny, że macie świadomość, że to czysta reklama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
tylko reklama, nie wierzę w żadne suplementy. Owszem one wspomagają, ale bez diety i ruchu można tylko na nie wydać pieniądze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim
Chętnie dołączę do grupy ![]() Zaczęłam odchudzanie od poniedziałku z wagą 105,2 mam do zrzucenia 35kg(szok!!!) co najgorsze?- mój facet mnie nie wspiera!!! podobam mu się właśnie taka i śmiem twierdzić że to on doprowadził mnie do takiej wagi w 3 lata. Jak się poznaliśmy ważyłam 70kg i zaczęły się czekoladki, śniadania do łóżka, kolacyjki itp. Jakieś pół roku temu schudłam 10 kilo ale nawet nie wiem kiedy znowu zaczęły pojawiać się w domu przeróżne pyszności...i już było po moim odchudzaniu! Teraz się nie dam, ponieważ moje kochanie wyjeżdża często w delegację i wraca tylko na weekendy nic mu nie powiem o mojej diecie. Rozpisałam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Szkoda, że tu nikt nie zagląda!!!
Po moim tygodniowym zmaganiu 4 kg mniej! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
gratuluje
![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Hej, gratuluję utraconych kg
Ja swoich pozbywam się bardzo wolno, ale wszystko przez grzeszki mniejsze i większe. Dużo czytam o zdrowym odchudzaniu i tak sobie myślę, że najlepsza dieta to taka, która nam nie szkodzi. Lepiej wolno a bez jojo, dlatego ja stosuje dietę o niskim indeksie glikemicznym. Same zdrowe produkty, w rozsądnych ilościach bez głodzenia się. Zostało mi jeszcze parę kilo do zrzucenia, ale pracuję nad tym. Najgorsze na i po diecie jest to że po pewnym czasie wszystko smakuje jak siano, i wtedy wracamy myślą i nie tylko myślą do smaku cukru, chleba, majonezu itd. a potem żremy dwa razy tyle no i jojo gotowe. Sama to przerabiałam. Dlatego teraz jeśli mam ochotę na słodycze to sobie pozwolę, albo jem jakieś słodkie owoce, majonez dlaczego nie? jedna łyżeczka to nie tragedia. Dramat jest wtedy jak czekolada jest na raz, a żarcie stoi nam w gardle z obżarstwa. Trzymajcie się i życzę powodzenia ![]()
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Fajnie,że jesteście dziewczyny.
Iza_slonca może coś podpowiesz z tym kremem bo bladego pojęcia nie mam który jest godny uwagi. Renmaj77 ja rano i wieczorem pije koktajle witaminowe, normalnie jem obiad + suplement diety błonnik. Nie chodzę głodna i na słodycze też nie mam ochoty. Wczoraj zaczęłam dopiero drugi tydzień tej diety więc wnioski wyciągnę dopiero po miesiącu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mierzyłaś się cm?
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Lepiej kupić truskawki, kiwi, melon co tam kto woli, kefir blender i bomba witaminowa prima sort. Nie zamieniaj posiłku na suplementy! Szkoda zdrowia ![]() Na śniadanie polecam, jajecznicę z warzywami, albo serek wiejski z warzywami, lub owsiankę z musli. Zupy to fajny zapychacz np. z czerwonej soczewicy z pomidorami, albo szczawiowa z jajkiem, ostatnio zamiast jogurtu daję serek wiejski lekki(3%) Tak czy siak chodzi o to żeby być lżejszą ale zdrową ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ale nie każdy owoc i nie każde warzywo służy odchudzaniu
![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Jednak pomimo wysokiego indeksu glikemicznego- ziemniaków, marchewki, kukurydzy itd. można je jeść tyle że z umiarem, owoce najlepiej w ciągu dnia z uwagi na cukry proste, ale z nich przynajmniej mamy jakieś witaminki a co mamy z batonów i chipsów?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.