|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Fitness kluby Gymnasion - ostrzegam wszystkich przed tą siecią!
Postanowiłam założyć ten wątek, żeby podzielić się swoim doświadczeniem z siecią fitness klubów Gymnasion i przestrzec inne Wizażanki przez korzystaniem z ich usług. W ubiegły poniedziałek wykupiłam miesięczny karnet na zajęcia fitness w Gymnasionie - w mojej okolicy działały wtedy dwa kluby tej sieci. Na zajęciach byłam trzy razy. Niestety w piątek, gdy opuszczałam jeden z klubów zostałam poinformowana, że właśnie się dowiedzieli, iż od jutra kończą swoją działalność. Zdenerwowałam się, ale stwierdziłam, że zawsze mogę przecież chodzić do tego drugiego klubu. Wczoraj pojechałam tam na aerobic i na drzwiach zastałam wywieszkę: „klub zamknięty do odwołania”. W ten sposób zostałam z miesięcznym karnetem za 300 zł, z którego korzystałam 4 dni. Nie mam gdzie go wykorzystać ani jak odzyskać pieniędzy, bo oba kluby Gymnasion świecą pustkami. Dzisiaj zadzwoniłam na infolinię, ale pani z działu obsługi klienta powiedziała, że mogę co najwyżej złożyć reklamację, a niewiadomo jak zostanie ona rozpatrzona. No sorry, tak się nie robi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fitness kluby Gymnasion - ostrzegam wszystkich przed tą siecią!
Mój klub też został zamknięty do odwołania
![]() Dowiedziałam się, że jeżeli właściciel lokalu nie dogada się z najemcą, to oddadzą mi pieniądze. Tylko ile mam czekać? Nie poćwiczę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no to rzecznik praw konsumenta.
na 100% kasa do odzyskania. troche zaradnosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
w bydgoszczy tez takie sytaucje mialy miejsce kilkakrotnie
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A dogadali się w końcu, czy przenieśli klub w inne miejsce?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Co za świństwo, ja też sie jakiś czas temu zastanawiałam nad Gymnasionem, ale ceny mnie odstraszyły
![]() O nie, na takie ryzyko to mnie nie stać ![]() Też myślę, że rzecznik praw konsumenta wiele by tu zdziałał i nie mówię tu o jakiejś skomplikowanej machinie, ale bardzo często jeden telefon do właściciela skutkuje natychmiast ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.