|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Garnier 3w1,Hypnotic Poison,Ziaja Med,Barwa,meteoryty/pryzmy/róże,Astor Mattitude 001
Witam
![]() W zamian za coś co poszukuję mam na wymianę kosmetyki i inne (link w podpisie) ![]() Moja WISH-LISTA : Z pilnej potrzeby szukam tego co w wish-liście zaznaczone jest kolorem różowym ale jak masz więcej rzeczy tych nie na różowo to też fajnie ![]() Z AVON TYLKO WYPRODUKOWANE MIN. W 2009 roku !!! STARSZYCH DAT NIE SZUKAM
INNE:
Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2010-07-10 o 10:58 Powód: zmiana wish |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałów(pudry,róże), EDM, Meteoryty/Pryzmy,szminki/błyszczyki Avon, perfumy,G
mam blyszczyk glazawear extreme pink shine, raz uzylam. i maseczke z oriflame pomidor+glinka
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Minerałów(pudry,róże), EDM, Meteoryty/Pryzmy,szminki/błyszczyki Avon, perfumy,G
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
... W sumie to nic nie wspomniałaś, że masz lady vintage perfumy ;P a tak przeglądając dokładniej to widzę, że masz A upatrzyłaś sobie coś u mnie? Bo tak tylko wspomniałaś co ewentualnie masz ;P
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
up ;P
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Mam tonik z Garniera dynamizujacy poza oferta
chyba jakies 1/2 ale sprawdze jeszczeCień w błyszczyku Avon , srebrny w ofercie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364129&page=2 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
hop
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Zajrzyj do mojego wątku mam minerały i inne rzeczy które może Cie zainteresują
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
hop hop
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

ale jak masz więcej rzeczy tych nie na różowo to też fajnie
oczywiście chętnie wypróbuję też inne zapachy nie tylko te co podałam