|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Makijaż ślubny i fryzura RZESZÓW poszukuję makijażystki i fryzjera
Witam. Poszukuję doświadczonej makijażystki, która wykona profesjonalny makijaż ślubny w domu klientki, z użyciem bardzo dobrej jakości kosmetyków. Cera problemowa, wymagająca.
Może macie jakieś namiary na kogoś, z kogo byłyście zadowolone? Byłabym bardzo wdzięczna, zależy mi na fachowości. Ślub jest w kwietniu więc to pilna sprawa. Chętnie też skorzystam z sugestii dot. namiarów na dobrego fryzjera/fryzjerkę, który/a zrobi fajną ślubną fryzurkę . Z góry bardzo dziękuję.
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Makijaż ślubny i fryzura RZESZÓW poszukuję makijażystki i fryzjera
Witam, Zapraszam do zapoznania się z moją ofertą. Jestem wizażystką, stylistka ślubną i stylistką fryzur, z chęcią pomogę w kwestiach makjażu i fryzury ślubnej.
Anna Stachniak Make up Artist & Wedding Stylist Edytowane przez Anna Stachniak Czas edycji: 2012-03-08 o 12:30 |
|
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Szukam kogoś w Rzeszowie, najchętniej miejsca, gdzie zrobię i włosy i makijaż. A może Pani zna kogoś z Rzeszowa, kogo mogłaby mi Pani polecić?
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Niestety nie znam nikogo z Rzeszowa, więc nie mogę polecić
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
mi też przydałby się namiar na kogoś w Rzeszowie
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy w Art Color Models wykonują takie usługi, bo jest to szkoła wizażu i stylizacji, ale warto podejść i zapytać
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Nie mogłam znaleźć właściwego wątku ale się udało
. Parę miesięcy temu szukałam makijażystki i fryzjera w Rzeszowie. Zdecydowałam się w końcu na Nefretete na 3-go maja przez to, że są dość długo na rynku i mają naprawdę dobrą opinię, do tego też parę osób mi poleciło ten salon. Zaryzykowałam trochę bo nie byłam do końca przekonana jednak nie żałuję, przeciwnie. Z pełną odpowiedzialnością polecam Wam tam p. Magdę (z innymi paniami nie miałam do czynienia). Zrobiła mi śliczny, delikatny, bardzo profesjonalny makijaż i śliczne paznokcie. Byłam bardzo zadowolona, i uwaga! nie robiłam nawet próbnego. Jeśli nie chcecie ryzykować, to umówcie się na próbny. Fryzurkę robiłam w osiedlowym salonie (u "swojej" pani Joli) i również byłam bardzo zadowolona. Fakt, że włosy czesałam bez udziwnień, koków, jakiś wyrafinowanych upięć itd., więc nie wiem jak ta pani poradziłaby sobie z czymś bardziej wymagającym, niemniej z moją poradziła sobie idealnie. Dodam, że włosy miałam luźno puszczone, lekko pofalowane, z naturalnym kwiatem jako jedyną na głowie ozdobą (nie miałam welonu). Fryzurka i makijaż (cera mieszana, problemowa) utrzymały się do końca uroczystości. Czasem warto zaufać mniejszym salonikom, tym nieprzereklamowanym
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o makijaże i nie tylko to mogę Wam polecić salon Wszystkim wBrew w Rzeszowie. Dziewczyny tam jest po prostu rewelacyjnie. Obsługa jest bardzo miła i sympatyczna i naprawdę można się tam odprężyć i zrelaksować - pełen profesjonalizm. Pani Patrycja nie tylko profesjonalnie zadba o Wasze brwi ale każdej Pannie Młodej zrobi cudny i bardzo trwały makijaż, z którego gwarantuję będziecie zadowolone. Polecam bo sama miałam przyjemność się o tym przekonać. Teraz też sezon studniówek wiec polecam, bo warto!!!
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
odświeżam wątek, ponieważ właśnie jestem na etapie szukania makijażystki z okolic Rzeszowa, która wykonałaby makijaż z dojazdem do domu. Może któraś z Was kogoś poleci? Miałam 2 kontakty, ale niestety Panie są już zajęte... |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
mogę polecić Cambellę czyli Izę Piekarczyk
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję,
Niestety ma już zajęty interesujący mnie termin. |
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Hmmm.... a dzwoniłaś do salonu Wszystkim wBrew? Może któraś z dziewczyn będzie chętna. Polecam Patrycję. Maluje naprawdę ekstra. Jeśli chcesz mogę poprosić o numer albo popytać o coś....
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Mogłabyś proszę podać na kogo masz namiary, może wtedy kiedy ja mam ślub będą mieli wolne terminy.
|
|
|
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
mogę polecić siebie
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
zapraszam do siebie
mały gabinet na ul. Jabłońskiego 9 obok fryzjer są jeszcze wolne terminy |
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Polecam swoje usługi czyli Estilo Paulina Popek.
Jestem dyplomowaną i doświadczoną w zawodzie w Polsce i Anglii wizażystką i stylistką. Oferuję profesjonalny makijaż ślubny i stylizację wizerunku (zarówno w mojej pracowni, jak i z możliwością dojazdu). Wszystkie informacje są dostępne na moich stronach oraz na FB. W razie pytań jestem do dyspozycji. Pozdrawiam i zapraszam ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- zapraszam na moje strony: www.estiloPP.pl oraz www.paulinapopek.pl |
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
Polecam Wam ten salon http://salon-calle.pl/ z tego co wiem wprowadzili niedawno makijaże w domu klienta.
Co do fryzur to nie wiem ale być może że też robią w domu.
|
|
|
|
|
#18 |
|
BAN stały
|
Odświeżając wątek - jeśli szukasz wizażystki, która profesjonalnie wykona makijaż ślubny w Rzeszowie, to polecam Ci obejrzeć portfolio Justyny Faliszek,
|
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
Wszystkie Panie które szukają sprawdzonych i doświadczonych wizażystek polecam z całego serca panią Dominikę ze Studia Fringuello w Rzeszowie. Poleciła mi koleżanka która w tamtym roku brała Ślub i była bardzo zadowolona. Zdecydowałam się i nie żałuję bo czułam się pięknie i cudownie wyglądałam w całości z suknia i profesjonalnym makijażem. Będę gorąco polecać na każdym kroku makijaż tam!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

. Z góry bardzo dziękuję.

Co do fryzur to nie wiem ale być może że też robią w domu.