|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Next George rozm.36-46 -36 zapraszam![]() ![]() Rzeczy które chcę wymienić sa na mnie nie dobre lub też mi się znudziły . Jeśli jesteś zainteresowana którąś rzeczą bardzo proszę Cię o kontakt na priv gdyż rzeczy sa wystawione też na innym portalu.Żałuję że zdjęcia nie oddaja faktycznego uroku ubrań ale może kogoś coś zainteresuje 1-Super bluzka firmy HENNES wyprodukowana dla H&M rozmiar z metki 38 100% bawelny wygladem przypomina sztruks bluzeczka jest uzywana ale w bardzo dobrym stanie kolor ma taki jasniutki ecry na ramionach ma delikatne buffki rekawy zapinane sa na 8 guziczkow calkowita dlugosc bluzki to 70 cm w biuscie 45 cm pas 38 cm Zdjecia nie oddaja faktycznego jej uroku koszula ma mala wade ale da sie ja usunąć mianowicie ma nie duże żółte plamy od potu pod pachami ale spokojnie dadza sie odeprac. 2-GEORGE Super tunika , mało używana w idealnym stanie, rozmiar 16(44), dekolt ma w delikatną "falę" , na samym dole ma oryginalne wiązanie , rękawki są 3/4 szyte w taki jakby szpic , skład materiału 100 % polyester .Podaję wymiary biust-do 112cm pas -do 102cm na samym dole-do 106cm rękaw od ramienia -40 cm , od pachy 36cm długość całkowita -82cm Zdjęcia nie oddają uroku tuniki . 3-Długa spodnica z cienkiego jeansu szyta chyba ze skosa uzywana ale jest w stanie idealnym nie znam sie na krojach ale spodnica przypomina z wygladau tulipana rozmiar z metki i sklad materialu zostal uciety z metki Spodnica jest uzywana ale jest w idealnym stanie wymiary spodnicy mierzone na plasko.. pas - 36 cm biodra - 46 cm szerokosc na samym dole -99 cm dlugosc calkowita - 102 cm 4-GEORGE Super oryginalna bluzeczka z bufiastymi rekawkami które maja rozcięcia zszyte w jednym miejscu fabrycznie, super wygladają na osobie , dekolt jest w "łódkę" , na dole jest modne wiązanie dzięki któremu można ja regulować .Rozmiar bluzeczki to 42 (14) . wymiary biust-108cm ramionach - 40cm na samym dole -104 cm rekaw od ramienia- 62 cm długość całkowita - 62 cm Polecam bluzeczka jest w idealnym stanie jak nowa bardzo realny kolor tuniki widac na zdjęciu z rekawem. 4-NIKE Swietny sportowy top Nike Kolor fiolet pod spodem ma wszywke bawelniana na biust z gumka Rozmiar z metki L ale dla pewnosci podaje wymiary mierzone na plasko.. podszewka pod spodem ...pod biustem guma -od 30 do 41 cm koszulka z zewnatrz od pachy do pachy 41 cm do 50 cm na samym dole 35 cm po rozciagnieciu 47cm dlugosc od zawiazania z przody28cm a od ramiaczka 44 cm sklad materialu ..85%polyester 12% elastan pod spodem podszeweczka bawelna Stan okraslam na bardzo dobry 5-Super tuniczka w modny wzór "zebry", dekolt jest w "falę",tuniczka w bardzo dobrym stanie ,używana - brak metek - materiał delikatny,śliski, uciągliwy i miły w dotyku nie mam pojecia co to za materiał bo się nie znam
![]() wycięcie w rekawach "na ręce"od ramienia do pachy -26 cm biust od 116 do 134cm na samym dole -od 112 cm do 142cm długość całkowita mierzona z tyłu bluzki to -76cm
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe Edytowane przez BlueRoses Czas edycji: 2010-06-01 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Next George rozm.36-46 -36 zapraszam
Do kupna? Tu sie wymieniamy jedynie. A ubrania radze doprowadzic do stanu uzywalnosci
![]()
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Next George rozm.36-46 -36 zapraszam
Cytat:
ubrania sa w bardzo dobrym stanie te ktore maja jakas wade zostalo to napisane
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.