|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Mini wymianka u Ł@siczki!
Witam wszystkich na moim małym kramiku!
![]() Mam do wymiany kilka kosmetyków, głównie marki My Secret, cień w kremie Oriflame i pomadkę marki Trucco. Wszystkie kosmetyki zostały użyte jeden, jedyny raz. Są praktycznie nowe ![]() Podaję numerki cieni My Secret: 204 Magic Dust wymienione 205 Magic Dust wymienione 406 Double Effect wymienione 402 Double Effect wymienione Cień Oriflame - kolor Cashmere Pink wymienione Pomadka - kolor Lush Zapraszam do wymiany, jestem otwarta na wszelkie propozycje. Chętnie wymienię się na saszetki aptecznych kremów do twarzy, kosmetyki kolorowe, kosmetyki mineralne ![]() ![]() WYMIANKA WAŻNA DO KOŃCA MAJA!
HANIA ![]() ![]() ![]() GOSIA ![]() ![]() ![]() Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne ![]() Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2010-05-21 o 07:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mini wymianka u Ł@siczki!
hej, interesuja mnie:
406 Double Effect 402 Double Effect (poza watkiem mam 2 tubki 5ml effaclar k )
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
inez84_13 - jestem zainteresowana, wymieniamy sie?
2 tubki Effaclar za 2 cienie My Secret
HANIA ![]() ![]() ![]() GOSIA ![]() ![]() ![]() Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne ![]() Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2010-05-19 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
ok
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Interesuje Cię coś u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post19252897 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za
Podaję numerki cieni My Secret: 204 Magic Dust 205 Magic Dust 406 Double Effect wymienione 402 Double Effect wymienione Cień Oriflame - kolor Cashmere Pink |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Sylwunia999 - u Ciebie niestety nic...
Anitka11 - cienie Double Effect już poszły, zostały tylko tamte dwa, Ori i szminka ![]() Zastanawiam się na kilkoma próbkami, ile byś dała za 1 cień (tych próbek)? ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hop
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
moge Ci oddac wszystkie próbki za te trzy cienie
![]() i jeszcze poszukam innych próbek w domu i Ci dorzucę Edytowane przez Anitka11 Czas edycji: 2010-05-20 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
OK, zgadzam sie na wymianke
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dokładka!
![]() Brązer - mozaika Sensique nr 106 Puder rozświetlający Wibo Golden Glow Oba pudry mają jakieś 20% zużycia.
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hooop
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.