| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2004-05-26, 19:58 | #1 | 
| Przyczajenie | co byście zmieniły????

dużo dzieewczyn chciało by miec kręcone długie włosy...ja odkąd pamietam zawsze miałam jedną fryzurę, pół długie włosy, lekko krecone, nic innego nie da sie z nimi zrobić, na dłużaszą mete nie da sie wyprostowac, a jednk chciałbym coś zmienić w swoimi image,mam dośc cały czas tego samego wyglądu...Kobietki wierze, w was...radźcie coś...każda uwaga bedzie dla mnie cenna..buziaczki

| 
|     |   | 
|  2004-05-26, 21:21 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-04 Lokalizacja: mała mieścinka 
				 | 

Re: co byście zmieniły????

Ale masz super włoski!! Wierzę, że Ci się już znudziło, ale myślę, że nie powinnaś się zmieniać. Wiesz jak ostatnio byłam u fryzjera to przyszła taka dziewczyna w długich, kręconych, spiętych bardzo ciasno włoskach. Nic ciekawego. Ale fryzjerki się za nią zabrały i wyczarowały takie loki, że aż mnie zamurowało. Wiesz co robiły(bo patrzyłam)? Najpierw wysuszyły włosy suszarką z dyfuzorem. Powstała burza włosów. A potem brały, zaczynając od dołu, cienkie pasemka. Takie pasemko wyprostowywały, skręcały wokół własnej osi i spryskiwały jakimś mocnym lakierem. I koniec!! A efekt byl piorunujacy!! Może i Ty spróbujesz tylko odświeżyć swoje loczki. Pozdrawiam!!

| 
|     |   | 
|  2004-05-26, 22:26 | #3 | 
| Przyczajenie | 

heheh. dyfuzor używam na co dzień,a ze skręcaniem włosów samej ciężko, ale raz na jakiś czas można sobie zafundować taką wizytę...tyle ze chodzi o to aby coz zmienić w sobie a nistsety cięzko tu cos poradzić...  , ale dziękuję za głos wsparcia, buziaczki dla natalii, a co z reszta opinii...dziewczyny ruszcie głowami, wierze w WAS  *> | 
|     |   | 
|  2004-05-28, 23:34 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-04 
				 | 

Mnie też podobają się takie loki jak masz na zdjęciu.Rozumiem, że Ci się znudziły, ale myślę, że u fryzjera to nie ma co z nimi robić.Proponowałabym raczej poszperać trochę i znależć kilka ciekawych upięć do takich włosów.Wtedy będziesz wyglądać inaczej każdego dnia i nie będzie nudno   | 
|     |   | 
|  2004-05-29, 00:24 | #5 | 
| Zadomowienie | 

Re: co byście zmieniły???? [OT[

Lady ja troche off topic..   czy jestes z Kielc? mam wrazenie jakbym Cie juz gdzies, kiedys widziala   | 
|     |   | 
|  2004-05-30, 13:02 | #6 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2004-05 Lokalizacja: Olsztyn 
				 | 

Hej! Mam kilka znomych kobiet z włsami podobnymi do Ciebie. Doskonałym rozwiazaniem bedzie poprostu wycieniowanie ych włokow tak, aby sprawiały wrazenie "lżejszych" no i skrócenie ich odrobinkę. Bardzo ładnie też wygladają na takich ciemnych włosach cieniutkie pasemka w jakimś kontrastujacym koloze. Nawt bardzo jasne! Lub czerwone. Zawsze to będzie jakaś odmiana, a loczki pozostaną. Spróbuj naprawdę warto! Widziałam!

__________________ Pozdrawiam, Ewcia Nasza córcia jest już z nami. Dagusia- 23.09.2010r.   | 
|     |   | 
|  2004-05-30, 13:55 | #7 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-03 
				 | 

Hallo pokrecona   Ja zgadzam sie z ewcia_whitney, ze powinnas rozjasnic swoje wloski jakims baleyage'em lub pasemkami. Nie wiem, czy cieniowanie jest dobrym pomyslem bo widze, ze Twoje kudelki maja tendencje do "puszenia" i mogly by byc zbyt "duze"  Moglabys tez uzywac jakis srodkow nablyszczajacych do ich ukladania (wosku, brylantyny, itp) zeby kolorek stal sie glebszy. Znalazlam propozycje baleyage'u dla Ciebie. Pozdrowionka! | 
|     |   | 
|  2004-05-31, 22:05 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

MOZE JE TROSZKE WYCIENIUJ TAK JAK NA ZDJECIU DRUGIM, TROSZKE ZROB BALEJAZU, ROZSWIETLAJACEGO ALBO CZERWONE PASMA  CZASEM WARTO ZASZALEC JAKO MLODA MAMUSKA!!  CALUSKI DLA SLICZNEGGO DZIDZIUSIA   
				__________________ gaga | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.