|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
szampon antyłupiezowy
potrzebny jest mi łagodny dla włosów (a skuteczny do łupieżu ) szampon. H&Sh odpada, bo moja czupryna zamienia się w szczotke do podłogi, Nizoral tez sie nie sprawdził z tego samego powodu. a może Nivea, szampon podobno łagodny, hmm ale czy skuteczny???cos innego? dzięki za porady!pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: szampon antyłupiezowy
Sprubój odżywkę HENNA TREATMENT WAX, działa tez przeciwłupieżowo. Jest naprawdę dobra (już jest na KW), można ja dostać w aptece, kosztuje 10 lub 20 zł (w zależności od pojemności opakowania).
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: Henna Wax- a co z farbowaniem?
chyba rzeczywiście kupię sobie ten preparat.tyle dobrego o nim się tu mówi. zastanawiam się jedynie czy fakt ze jest on zrobiony z henny nie przyczyni się do powstania ,,dziwnego'' koloru włosów podczas farbowania(?)a chyba zabarwia on włosy bo sprzedawany jest w dwóch wersjach; do jasnych i ciemnych włosów. ot dylemat mam!ale dzięki za pomoc!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nie zabarwia wlosow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jest kilka rodzajów WAXu, niektóre zawieraja hennę pozbawioną barwnika, tak, że w ogóle nie zmieniają koloru włosów. Musisz poprosić właśnie o wersję nie barwiącą.
![]() |
#6 |
BAN stały
|
na łupież polecam Nizoral.
Pomógł nawet mojemu tacie, który próbował wielu szamponów i specyfików. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.