![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() ♥Modne ciuszki xxs, xs, s, m- same konkrety ♥
Wątek zamykam!
Witam Was Kochane w moim kolejnym wątku! Rzeczy na czarno- rzeczy dostępne Rzeczy na fioletowo- rzeczy zarezerwowane Rzecz na szaro bądź rzeczy usuwane- rzeczy, których nie mam 1. Wymieniam się na same konkretne rzeczy. Chętnie oddam więcej ciuszków czy kosmetyków za jedną rzecz z wish listy. 2. Odpisuję wyłącznie w tych wątkach w których znajdę coś interesującego. Jeśli nie znajdę nic u danej osoby odpisuję u siebie w wątku. 3. Często pytam o dokładne wymiarki czy dodatkowe zdjęcia. Ty możesz uczynić to samo względem mnie 4. Wszystkie moje ciuszki są w stanie idealnym lub bardzo dobrym. O ewentualnych wadach informuję. Tego samego spodziewam się po Tobie. 5. Nie wymieniam się na siłę, mogę być wybredna 6. Kto ma mniej przekupek ten wysyła paczkę pierwszy 7. Ciuszki wysyłam uprane i pachnące, nie prasuję ich- tego samego oczekuję od Ciebie Moja wish lista - zwykła "mała czarna", najlepiej tuba, bandażowa, o prostym kroju - krótkie spodenki z podwyższonym stanem, najlepiej jeansowe - różne spódnice ołówkowe w kolorze innym niż czarny - biżuteria retro, stara, lub stylizowana na starą (za kamee oddam naprawdę wiele) - lokówka o dużej średnicy - jeansowa kurtka czy bolerko - torebka na bigiel ( za taką mieszczącą a4 oddam dużo) - wszelkie ciekawe, krótkie, modne sukienki, które można nałożyć na codzień i mniejsze święta (nie chodzi mi o taki 'weselne') - kardigany (oprócz czarnego i szarego) - spódniczka ogrodniczka - asymetryczna tunika bądź sukienka - fajny, NOWY strój kąpielowy - szerokie paski na talię - kobiece pastelowe, beżowe, miętowe bluzki i tuniki[/CENTER] - Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-08-03 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ♥Modne ciuszki xxs, xs, s, m- same konkrety ♥
1. Przepiękna jeansowa sukienka marki RIVER ISLAND. Falbany dodają całości bardzo kobiecego charakteru. Gdzieniegdzie sukienkę zdobią także ćwieki (co widać na zdjęciu - boki, miseczka). Sukienka ma odpinane ramiączka.
NOWA, z metkami!!! Kwota z metki to 220 zł! Wymieniam, bo na mnie jest niestety za mała ![]() Rozmiar 34 (XS) Biust – 35cmx2 Talia: 33 cm x 2 Długość całkowita – 55cm Oddam najchętniej za inną fajną sukienkę (zdjęcie na modelce zapożyczone z portalu szafa) NIE MA 2. Świetna, nowa tunika w zeberkę (niestety bez metek, bo pospieszyłam się z ich obcięciem). Żółta w czarne aplikacje. Modny zip. Firmy Cropp, rozmiar XS. 3. Cudowane buty są wykonane z naturalnej skóry, są bardzo wygodne i dobrej jakości. Chodziłam w nich jedynie po domu, jednak okazały się na mnie za duże. Tak więc z żalem muszę je sprzedać/wymienić. Kosztowały mnie 250 zł. Myślę, że na mniejsze 36 będą także dobre. Za coś mega. Stan: Nowe Materiał: Skóra naturalna Rozmiar: 35 Długość wkładki wew. (cm): 22.00 Wysokość obcasa (cm): 9.00 Rodzaj obcasa: Słupek Kolor: Odcienie szarości i srebra 4. Tunika w modne kwiaty. Rozmiar dziecięcy, ale myślę, że dobra będzie na XS, może małe S. Przy dekoldzie słodka kokardka Długość 74 cm Szerokość w pachach ok. 35x2 cm Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-05-29 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
5. Fajna, efektowna, ołówkowa spódniczka. Mam z wymiany, ale okazała się na mnie za duża. Rozmiar S/M. Bardzo oryginalna
6. Świetna spódniczka w złote motywy, River island. S/M. Mam z wymianki, na mnie za duża ![]() NIE MA 7. Nowa bluzeczka Reserved, S. Fuksjowa, z kokardą przy szyji. 8. Morelowa, pudrowa, słodka sukienka z New Look'a. Jest nowa, ale odciełam metki, bo myślałam, że będę ją zmniejszać. Nie wiem czy chcę oddać, może powrócę do tego pomysłu. Rozmiar z metki jakiś duży, ale po ściśnięciu paskami, które są wszyte w sukienkę moze być nawet 36/38. Bardzo dziewczęca i obecnie modna. ( w najbliższym czasie postaram się dodać lepsze zdjęcia, bo tutaj jest pognieciona i nie prezentuje się tak ładnie jak na żywo). Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-06-08 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
9. Świetny nietoperz w modną panterkę. Rozmiar M
10. Fajna sukienka. Rozmiar na oko M. Na mnie niestety za duża- dlatego wymieniam. 11. Marynarskie bolerko firmy F&F. Rozmiar na oko S/M. Szerokość 39cm x2 Długość 44 cm NIE MA 12. Tuba. Rozmiar na metce 8, a więc polskie XS/S. Z tyłu można zawiązać sznureczki w kokardę. Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-05-23 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
13. Bluzeczka z zalotnym napisem. Rękaw trzy/ czwarte, kolor granatowy. Fajny dekold. Cropp, XS
14. Turkusowy pasiak, XS, House. NIE MA 15. Czarny T-shirt z ćwiekowym napisem. S, Deep 16. Landrynkowo różowa bluzka z fajnym dekoldem eksponującym biust. XS, Troll NIE MA Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-06-08 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
17. Używany samsung x510. Simlock w Plusie. Słuzył mi dłuuugi czas, potem przeleżał pół roku. Bezawaryjny i bardzo praktyczny telefon, idealny dla mało wymagających użytkowników. Stan dobry (posiada ryski i ślady użytkowania)
NIE MA 18. Swietny kostium kąpielowy firmy Etna. Stylizowany na retro. Usztywnione miseczki w rozmiarze A/B. Rozmiar z metki to 38, ale myślę, że na 36 też powinien być dobry. Nałożony dwa razy. Był dość drogi. 19. Półgolfik fioletowy. Na oko XS/S/małe M. 20. Kamizelka w prążki oryginalnie zapinana z boku. Czerń nieznacznie wyblakła. Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-06-08 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
21. Szary golfik z guziczkami na rękawach. Rozmiar M
22. Golf turkusowy nieznacznie błyszczący. Ma małą dziurkę. Dla zainteresowanych zrobię zdjęcie tej wady. Rozmiar na oko S 23. Bolerko Terranova. Delikatnie zmechacone, S. Nie wiem czy chcę je oddać, bo świetnie sie prezentuje na sylwetce. 24. Biały sweter z dużym kołnierzem wiązany w pasie. House Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-05-11 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
25. Mała torebeczka Avon. Nie ma guzika w kształcie serduszka, ale można doszyć inny lub nosić bez niego (torebka i tak zamyka się na zamek, a nie na ten guzik)
26. Nowa, świetna kopertówka Troll. Nie wiem czy chcę oddać. Nie mam do czego nosić dlatego zastanawiam się nad wymianą. 27. Kopertówka Oriflame. Odcień srebra złamanego złotem. Raz z nią wyszłam. Ma dołączany krótki pasek na rękę. 28. Efektowna chanelka. NIE MA 29. Wymieniam srebrną. Nowa chanelka. Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-05-29 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
30. Legginsy z koronką 3/4. Mam na wymianę fioletowe i czarne. Raz nałożone. S
31. Fajna kopertówka. Łańcuszek a'la Chanel 32. Apaszka 33. Praca maturalna. Temat: Funkcje tytułów w utworach literackich. Przedstaw na wybranych przykładach. Wymieniam razem z bibliografią, cytatami, całym tekstem pracy i książkami z bibliografii, które ciężko zdobyć w bibliotekach (reszta jest łatwo dostępna). Za pracę otrzymałam 80%, ale tylko dlatego, że w pytaniach troszkę się pomieszałam ze stresu :P Na pewno będzie wysoko punktowana, bo to niełatwy temat. 34. Lokówka firmy Adler (zdjęcie z sieci) 35. Trylogia Zmierzchu. Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-06-08 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
36. Nowy błyszczyk Nivea Natural Volume.
Kolagen chroni usta przed utratą nawilżenia, zapewniając intensywną pielęgnację i naturalną objętość Zapewnia efekt naturalnego powiększenia ust dzięki intensywnie rozświetlającym pigmentom Subtelny kolor podkreśla naturalne piękno ust Zawiera filtr SPF 15, chroniąc przed promieniami UVA i UVB Produkt przetestowany dermatologicznie NIE MA Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-06-18 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
37. Zjawiskowa metaliczna tuba firmy Terranova. Rozmiar S, ale na XS także będzie dobra. Dałam za nią dużo, więc jeszcze nie wiem czy chcę ją oddać, ale można kusić
![]() 38. Niebieska tuba z fajną zakładką na biuście. Kolor bardzo intensywny. Rozmiar na oko XS/S 39. Pudrowo różowa tunika firmy Zara. Rozmiar z metki M, ale to typowe S. Lekko pokosmacona. 40. Ciekawa marynarska bluzeczka. Rozmiar z metki 38, ale to 36. Jedyną jej wadą jest ledwie dostrzegalna plamka (patrz fotografia obok). 41. Pudrowa, dziewczęca spódnica firmy House. Rozmiar XS, wiązanie z boku. Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-05-29 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
42. Świetna biała spódniczka mini firmy House. XS, ładnie eksponuje nogi.
NIE MA 43. Koszulka ze Snoopim. Butik bodajże. XS/S 44. Żółty top na ramiączkach. Cropp XS 45. Niebieski top na ciekawych, plecionych ramiączkach. Na oko XS/S 46. Bluzeczka w srebrne paski z kryształowymi guzikami. XS/S Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-06-08 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
47. Białą bluzeczka. Rozmiar XS/S
48. Fioletowa tuba śmiało eksponująca biust. Rozmiar XS/S 49. Tuniczka w kwiaty. Nie wiem czy chcę oddać. Na oko XS/S 50. Fajny T-shirt. Rozmiar S Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-05-14 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
51. Pasiak Pimkie. XS/S
52. [/B] Pasiak House. Piękne kolorki. XS/S NIE MA 53. Lakierowany pasek 54. Dzianinowa nowa tunika. S/M 55. Tunika w paski z wszytym paskiem i klamrą. S/M 56. Torebka Atmosphere. Słodka, w modnym pudrowym kolorze 57. Cekinowa tunika. Raz nałożona na imprezę. Plecy seksownie wyeksponowane. S/M Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-06-08 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
58. Bluzka z kopertowym dekoldem. S/M
59. Duża chabrowa spódnica C&A (rozmiar bodajże 42). Miałam przerabiać na swój rozmiar, ale jeszcze się zastanawiam... 60. Bluza z kapturem House. XS. 61. Różowa bluza House. Raz założona. XS 62. Letnia sukienka House. XS/S 63. Bluzka Puma. XS/S 64. Bluzka Cropp z fajnym nadrukiem. XS/S 65. Nowa spódniczka Reporter. XXS NIE MA Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-06-08 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
66. Świetna sukienka. Wykonana z ciekawego, białego materiału przetykanego złotymi nićmi. W pasie tasiemka do zawiązania (dla podkreślenia talii). Sukienka cudownie eksponuje nogi i biust. Bardzo ładne satynowe wstawki. Idealna na wszelkiego rodzaju bale, połowinki, wesela, studniówki. Rozmiar S, była bodajże skracana z M (wymiary na życzenie).
67. Cudowna, zjawiskowa sukienka o kroju "bombki". W pięknym, intensywnym fioletowym kolorze z cyrkoniową klamrą przy szyji. Fajnie eksponuje zgrabne nogi, ramiona i ładne plecy. Byłam w niej raz na połowinkach. W takiej sukience na pewno zostaniesz zauważona Rozmiar to ok. 36/ 34 (nie ma podanego na metce) Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-05-29 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
68. Czerwona bokserka
69. Bokserka w wiśnie 70. Koszulka z Croppa 71. Baby doll z Bershki 72. Bokserka super dziewczyny ![]() 73. Koronkowa narzutka. Łączy w sobie dwa obecnie obowiązaujące trendy: modę na koronkę i pudrowe, różowe kolory. Polecam ![]() NIE MA Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-06-18 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
74. "Mądrzejsze niż myślisz"- poradnik dla hodowców psów
75. Woda perfumowana Celine Dion nowa 76. Żel pod prysznic adidas. Cudownie nawilża. Nowy. 77. Fotografia cyfrowa- ćwiczenia praktyczne, poradnik 78. Jak zrobić biżuterię? Jak zrobić makijaż?- mini poradniki 79. Nowe etui na telefon 80. Nowa srebrna bransoletka 81. Szczotka z naturalnego włosia, nadaje włosom blask. Kilka razy użyta. 82. Przepiękna bransoletka z cyrkoniami, srebrna, nowa NIE MA Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-06-08 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
83. Sukienka w kwiatki 36/38
84. Tunika floral. Rozmiar z metki 12, ale z paskiem w talii może być nawet na 34/36 (ja noszę taki rozmiar, a widać na zdjęciu jak w niej wyglądam). 85. Tunika z kolorowymi kamykami. Fajnie wygląda z legginsami i rurkami. Nie wiem czy chcę oddać. 86. Zegarek Gucci. Mam z wymiany. Poprzednia właścicielka przywiozła go z Egiptu, nie wiadomo czy jest oryginalny. 87. Legginsy 3/4 czarne z koronką. XS/S, raz założone. 88. Torebka reporter 89. Bluzka Reserved z kokardą przy szyji 90. Bokserka w fajny wzór. Nowa, włoska. Własnoręcznie podszyłam koronkę, ale można odpruć. Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-06-29 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
91. Morelowa bokserka XS/S
92. Chabrowa spódniczka mini z ćwiekami. Przepraszam, że wygnieciona :P Firma Troll, rozmiar 36, ale myślę, że będzie też dobra na 34. Raz nałożona. 93. Biała marynarka, 36 94. Kardigan S/M, Mark&Spencer, mam z wymianki, ale jest za duży Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2010-07-02 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za 4. Tunika w modne kwiaty ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za tunike w kwiaty https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1273593171 ?
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
cos u mnie za oddam wiele https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1273593171
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
coś za:
-https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1273593171 -https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1273593171
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.