|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Oriflame, Life Circle Sap EDT szybka wymina
NIEAKTUALNE
wymieniłam juz Wymienię tak jak w tytule, została ilość widoczna na zdjęciu, poj wyjściowa to 50 ml, kupiłam rok temu, teraz już nie ma ich w katalogu, nie znam daty ważności, ale wszystko z nimi w porządku, były prawidłowo przechowywane. Ja wolę cięższe zapachy, ale ten polecam, bo to fajny, świeży i nietypowy zapach jak na Oriflame Wedle opisu to: "Kwiatowy zapach dla kusicielki prosto z rajskiego ogrodu. Rozpoczyna się orzeźwiającą nutą grejpfrutów i bratków. W jego sercu rozkwita delikatny jaśmin, a pachnący słońcem rumianek i szałwia budzą skojarzenia z kwitnącą, dziką łąką. Ciepłe tło utkane z piżma i wanilii dodaje zmysłowości."
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2010-07-17 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oriflame, Life Circle Sap EDT szybka wymina
Mam do wymiany następujące kosmetyki :
cień H&M bamboo sparkle (rudy-brązowy) raz użyty lakier do paznokci Oriflame Savanah odcień soft fresia podkład Super Stay 24h Maybelline ocień Cameo o20 nowy podkład Miss Sporty So Clear Anti- Bacterial 01 light nowy cień Yves Rocher luminelle brąz 78 cień my secret jasny raz użyty Hello Kity cienie (paletka - róż, baz, fiolet, jasny z drobinkami) 2 razy użyty Tusz Maybelline Lash Stilletto czarny - wypróbowany raz Tusz Oriflame Lash Explosion - użyty dwa - trzy razy (czarny) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.