|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Zgrabne ciałko. GRUPA WSPARCIA
Przepraszam najmocniej
![]() ![]() Edytowane przez Noemi__ Czas edycji: 2010-06-03 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zgrabne ciałko. GRUPA WSPARCIA
Hej, ja sie moge przylaczyc do tego watku, udzielam sie juz w kilku innych ale czym wiecej tym wieksza motywacja. Na diecie jestem od 4 maja, udalo mi sie zrzucic kilka zbednych kilogramow
![]() wzrost 166, waga 60, cel :55 jak sie uda 52. Biegam max 2-3x w tygodniu. Codziennie rowerek 1h. + ćwiczenia + skakanka + czasami hula hop ![]() A co do jadłospisu, to staram sie nie jesc tlustych rzeczy, nie solic potraw, nie pic gazowanych napojów, ograniczylam ziemniaki do 0, makarony raz na jakis czas. A mianowicie jem serki wiejskie, brokuly, jablka, piers z kurczaka, jogurty natur., kefiry, maslanki, chlebek razowy i duuzo, bardzo duzo warzyw ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hej, też chcę schudnąć i udzielam się w paru grupach wsparcia, ale to juz mnie przerasta bo w każdej jest po kilkanaście osób i już się w tym gubię. ;p
Na początku ważyłam 63,5 kg, teraz ważę 61,5 kg, a planuję 54. Wiara naprawdę czyni cuda ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hej
![]() Chodze tez na bierznie ale zaczne tez cwiczenia na brzuch bo tez mi urosl troche ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.