|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Błyskawiczna wymianka - Coś dla przyszlej mamy , kwas foliowy , wkładki laktacyjne .
Witam
do wymianki mam pare rzeczy dla przyszłej mamy , zależy mi na dość szybkiej wymiance , ale proszę o cierpliwość ponieważ teraz mam utrudniony dostęp do internetu bo wyjeżdżam . Oto co mam do wymianki . Posiadam również pare ciuszków dla maluszka , ale fotki zrobię jak wrócę , za ok 10 dni. 1 . Podkłady poporodowe - całe opakowanie czyli 10 sztuk , data ważnośći 20.04. 2011 r . 2 . Wkładki laktacyjne , z 50 sztuk pozostało 46 sztuk , wkładki nie przesuwają się i są chłonne. Do tego dodaję 2 sztuki wkładek AVENT oddychających . 3 . Kwas Foliowy z witaminą B 12 , data ważności 08/2010 , czyli jeszcze ponad 2 miesiące można stosować , pozostało dużo sztuk , spokojnie starczy na stosowanie do końca daty ważności .Firma amerykańka NOW , dawka kwasu foliowego 800 mcg , nieaktualny 4 . Herbatka Imbirowa z herbapolu na mdłości , skład : imbir , owoc aroni , porzeczki czarnej, głogu . Data ważności 07/2010 rok czyli można ponad miesiąc stosować , 20 torebek , nowa nieotwierana zafoliowana , nieaktualna 5 . Półtorej saszetki Tantum Rosa , data ważnośći 05.2013 r ,nieaktualne
![]() ![]() Styczeń - Biżuteria Kruk Apart Yes https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1104321 Edytowane przez manilia Czas edycji: 2010-07-20 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.