|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
mam taką fryzurkę...i co dalej???
właśnie wróciłam od fry. jestem dokładnie tak obcięta i jestem b. zadowolona, ale pytanie brzmi: co zrobić jutro rano po umyciu głowy, żeby pokazać się na uczelni??? Nigdy w życiu nie stosowałam pianek, lakierów itp. Jak suszyć włosy (zawsze suszyłam głową w dół), kiedy nałożyć piankę (na mokre czy suche), kiedy podwinąć tył...
help!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: mam taką fryzurkę...i co dalej???
hm.. a może zrób dokładnie tak samo, jak robiła fryzjerka, kiedy Cię czesała ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
to nie takie proste, bo ona stoi z tyłu i widzi to inaczej, ale już teraz wiem, że to fryzura bardzo "plastyczna" co bym nie zrobiła to będzie ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
wszystko ależy od struktury twoich włosów. Ja mam dokładnie taką samą fryzurę (mam grube proste włosy). Po każdym myciu mam kłopoty z jej ułożeniem, najpierw suszę włosy, potem robię przedziałek, potem podkręcam lokówką ale tylko te z przodu, a co do tych z tyłu to czasami układają się tak jak powinny, a czasem nie.Nawet gdybym chciała ułożyć te z tyłu to i tak nie mam jak (nie widzę). Nie używam żadnych lakierów czy pianek, bo po ich użyciu włosy wyglądają jeszcze gorzej. Powodzenia!
Jak dostaniesz jakąś dobrą poradę to daj mi znać, będę wdzięczna. Mój adres to: carpe_diem27@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.