![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Bardzo chce znalezc. Pomoz.
nieaktualne
Szukam: - cienie Diora Night Butterfly, - Coco Mademoiselle, - szminka bezowa (najchetniej Chanel, odcien Myth lub bezowy Addict Dior), - nowy tusz do rzes (pogrubiajacy), - Daisy Marc Jacobs, - puder Cristalline Chanela, - bezowe matowe cieni, - kosmetyki Bobbi Brown. Do oddania tylko to, co w watku. edot: chetnie przygarne tez Aliena. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-05-29 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bardzo chce znalezc. Pomoz.
zapraszam do siebie, mam róż BB
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
myślałam, że nie lubisz róży to może chcesz lekko miźniety shimmer rose?
pudełka nie mam bo wyrzuciłam ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
bardzo interesuje mnie róż z dokładki Clarins
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jeśli Cię interesuje to mam na wymianę:
Avon, SuperCurlacious Mascara (Superpodkręcający tusz do rzęs), kupiony z kwietniu 2 razy użyty kolor black diamond.
![]() |
#8 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
A to prawda, rozowych rozy nie lubie. Ten nie mial byc dla mnie. PS: Przepraszam, ze odpisuje dopiero teraz, ale nie zauwazylam posta. ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja go raz maznęła i fajny, tylko mam dużo róży a i tak uzywam brązerów
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- up ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- up |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a ile jest warte zboże?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a to ma się nijak, bo mam nowego YSL Singulier, ale pewnie nie dasz
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
oki
![]() to niestety nie mam rzeczy niezwykłych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
witaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
up
---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- up ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- up ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- up ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- up |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.