|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
czy partner mógł uszkodzić cos w środku ?
Witam, wczoraj kochałam się z moim TŻ, był to ostatni dzień okresu (praktycznie juz skończył się kilka godzin przed stosunkiem). Jakos tak niefortunnie dobralismy pozycje, ja bylam bokiem, ze czlonkiem udezyl tak jakby w bok scianki. Poczulam okropny bol (prawie sie poplakalam). Dzisiaj znowu zaczelam krwawic, a probojac wsadzic tampon poczulam w tamtym (naruszonym przez TŻ ) miejscu ból. Stad moje pytanie, czy mozliwe jest by uszkodzil mi coś w srodku i stad to krwawienie ? Nie wiem czy powinnam isc do lekarza...
troche sie martwie pozdrawiam. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: czy partner mógł uszkodzić cos w środku ?
Wizyta u lekarza na pewno Ci nie zaszkodzi
mogł po prostu otrzec ci nablonek, ale najlepiej zawsze sprawdzic czy na pewno wszystko dobrze
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja odczuwam czasem tez lekki bol przy niektorych pozycjach, zalezy kiedy, moze dlatego ze hmm jak to powiedziec "On" jest lekko skrzywiony i ociera sie o scianki pochwy momentami, choc raz to az mnie zgielo z bolu, choc to tylko chwile trwalo.. [cale szczescie] , ale nigdy krwawienia zadnego nie mialam.. Lekarz zawsze pomoze... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Lekarz powinien przepisac Ci cos na odbudowę nabłonka.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje za odp
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
a jak nie to idz sama do apteki i popros cos na odbudowe nablonka u farmaceutki, to ci na pewno nie zaszkodzi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.

troche sie martwie 

mogł po prostu otrzec ci nablonek, ale najlepiej zawsze sprawdzic czy na pewno wszystko dobrze