![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wiosenna wymiana: Borghese, DKNY, dr. Brandt, Nuxe i wiele innych
NIEAKTUALNE
Kosmetyki na wymianę: Kosmetyki do pielęgnacji twarzy: - żel do mycia twarzy Aroma Perfection Nuxe, zużycie zaznaczone na zdjęciu, - płyn z 7% kwasem glikolowym do mycia twarzy do skóry z trądzikiem Glycolic Exfoliating Wash 7% DDF, zużycie widoczne na zdjęciu (podczas używania częściowo starły się napisy), - Anti-Blemish Solutions Antibacterial Soap Clinique (mydło antybakteryjne), zużycie widoczne na zdjęciu, - żel do mycia twarzy i oczyszczająca maseczka 2w1 Kanebo Oil Control Wash&Mask, NOWY w kartoniku, - emulsja przeciw niedoskonałościom Aroma Perfection Nuxe, zużycie zaznaczone na zdjęciu, jest kartonik, - krem matujący Aroma Perfection Nuxe, niewielkie zużycie zaznaczone na zdjęciu, jest kartonik, - Turnaround Concentrate Visible Skin Renewer Clinique (miniatura poj. początkowa 7 ml, zużycie zaznaczone na zdjęciu), - Cethapil MD Dermoprotektor, zużycie zaznaczone na zdjęciu, - oczyszczająca maseczka do skóry z trądzikiem Blemish Minimizing Mask DDF, użyta dwa razy, jest kartonik, - Turnaround Instant Facial Clinique - pięciominutowa maseczka rozświetlająca (miniatura 15 ml, NOWA), - Beauty Flash Balm Clarins - maseczka upiększająca, miniatura 15 ml NOWA, jest kartonik, - plasterki oczyszczające nos Clear-up Strips Rival de Loop (zostały 4 sztuki z 6), - filtr matujący Photoderm AKN Mat Spf 40 Bioderma, zużycie zaznaczone na zdjęciu, - filtr do twarzy Sun SPF 30 Sephora, zużycie zaznaczone na zdjęciu, Kolorówka: - puder brązujący Bronze Goddess Soft Matte Bronzer Estee Lauder (zużycie widoczne na zdjęciu, jest wyprany pędzelek, folie zabezpieczające i kartonik), - balsam odżywczo ochronny do ust Nuxe kolor 01 naturalny Baume Prodigieux Levres (tylko wypróbowany kolor), - pojedynczy cień sypki Stila nr 10 (NOWY w kartoniku, oraz taki sam raz użyty bez opakowania - pięknie mieniący się kolor zaprezentowany na zdjęciu), - cień do powiek Respectissime La Roche-Posay nr 04 (brązowy), muśnięty kilka razy, praktycznie niezauważalne zużycie, pacynka nieużywana, - czarna kredka do oczu Estee Lauder Artist’s Eye Pencil 01 Softsmudge black (użyta 2 razy jeszcze nawet nie temperowana), - paleta cieni do brwi dla blondynek 01 Sephora, zużycie widoczne na zdjęciu, - błyszczyk do ust Dior Addict Ultra Glos Reflect 257, zużycie widoczne na zdjęciu, - TOP Coat CHI (lakier nawierzchni), niewielkie zużycie widoczne na zdjęciu), Kosmetyki do pielęgnacji ciała: - żel pod prysznic cytryna z Meksyku Yves Rocher, NOWY, - żel pod prysznic ryż i kokos Oriflame, NOWY, - żel do mycia ciała Bagno Di Vita Borghese, NOWY, - krem do ciała Tono Body Creme Borghese, NOWY, - mikrodermabrazja do ciała dr.Brandt, NOWA w kartoniku,- nie ma - pingwin2 - balsam brązujący Spa Vegetal Yves Rocher, NOWY, - chusteczki samoopalające Kolastyna (2 szt.), NOWE, Kosmetyki do włosów: - fluid rozświetlający Lumiere Nutri-Sculpt Kerastase, zużycie zaznaczone na zdjęciu, - nie ma - pingwin2 Zapachy: - Red Delicious DKNY 15 ml z 30 ml, - perfumowany balsam do ciała Gucci by Gucci, 100 ml NOWY, Akcesoria: - dwie kosmetyczki Yves Rocher NOWE z metką, - lokówka do włosów Philips beauty Stylist HP4607/03 (użyta 1 raz - stan idealny w oryginalnym opakowaniu z dodatkową nasadką), - kaczuszka do kąpieli, NOWA, - szczotka do włosów YR mała (do torebki), NOWA, NOWE ubrania: - bluzeczka H&M NOWA z metką, - spodenki Orsay NOWE z metką. Edytowane przez ungia Czas edycji: 2010-06-06 o 14:04 Powód: nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosenna wymiana: Borghese, DKNY, dr. Brandt, Nuxe i wiele innych
cd
Edytowane przez ungia Czas edycji: 2010-04-23 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
cd2
Edytowane przez ungia Czas edycji: 2010-04-23 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
cd3
Edytowane przez ungia Czas edycji: 2010-04-23 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
cd4
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za Red Delicious DKNY 15 ml z 30 ml?
![]()
![]() |
#8 |
Lady of Harley-Davidson
|
podoba mi się kilka rzeczy, widzisz cos u mnie?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
hej
![]() Edytowane przez MagdaK7 Czas edycji: 2010-04-23 o 20:52 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do siebie....podoba mi się brązer, kaczuszka i ..nie tylko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
puder brązujący Bronze Goddess Soft Matte Bronzer Estee Lauder
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() znajdziesz cos u mnie za: - Turnaround Instant Facial Clinique - pięciominutowa maseczka rozświetlająca (miniatura 15 ml, NOWA), - Beauty Flash Balm Clarins - maseczka upiększająca, miniatura 15 ml NOWA, jest kartonik, - balsam brązujący Spa Vegetal Yves Rocher, NOWY ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za Red Delicious DKNY 15 ml z 30 ml,???
![]() |
#16 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Może coś u mnie za bronzerek lub balsam do ust ? ; ))
![]() |
#18 |
perfumove love
|
Za samo Kerastase pewnie nie... ale interesuje mnie jeszcze parę rzeczy, więc kto wie
![]() ps. piszmy proszę w jednym wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za bluzkę z h&m??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
mikrodermabrazja do ciała dr.Brandt, NOWA w kartoniku,
fluid rozświetlający Lumiere Nutri-Sculpt Kerastase, zużycie zaznaczone na zdjęciu - kiedy został otwarty? poprosze ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Ja byłabym chętna na : Cethapil MD;Aromaperfection Nuxe, cień La Roche-Posay, szczotkę i obie kosmetyczki YR i ew. Kerastase ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za coś z tych rzeczy:
- miniaturki: Turnaround Concentrate Visible Skin Renewer Clinique Turnaround Instant Facial Clinique - pięciominutowa maseczka rozświetlająca Beauty Flash Balm Clarins - maseczka upiększająca - balsam odżywczo ochronny do ust Nuxe kolor 01 naturalny Baume Prodigieux Levres - balsam brązujący Spa Vegetal Yves Rocher, NOWY, - żel do mycia twarzy Aroma Perfection Nuxe - żel do mycia ciała Bagno Di Vita Borghese, NOWY, - Cethapil MD Dermoprotektor? Zapraszam do wszystkich 3 wątków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Lady of Harley-Davidson
|
ok, to mi sie u Ciebie podobaja:
blyszczyk dior maslo borghese zel oriflame kokos zel borghese zel do mycia twarzy nuxe kerastase lumiere kolejnosc nieprzypadkowa :P jak bys widziala wymianke?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
moze znajdziesz cos u mnie za puder bronze goddess EL i maske clinique turnaound? Mam poza watkiem krem pod oczy nuxe nirvanesque, cienie 2-ki clinique (bialy i fioletowy) okolo 1/3 podkladu dior sculpt 01, zapach lanvin jeanne, moze cos mi sie jeszcze przypomni...
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ungio, na perfumeryjnym wywęszyłam,że masz Juliette has a gun w swoich zapasach
![]() czy znalazłabyś u mnie coś z odlewkę malutką?jeśli nier obisz odlewek daj znać ![]() zastanawiam sie nad kupnem i nie wiem ktora wersje kupic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za:
zel bagno i body cream borghese maska kanebo puder el czarna kredka el balsam brazujacy yr szczotka do wlosow odp ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.