|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
dlaczego każdy zawsze omija ten temat??
Cześć Dziewczyny!! Chcialabym wiedzieć w jaki sposób mam pokręcić włosy, żeby powstały lekkie fale, a ogólnie cała fryzura przypominała artystyczny nieład?? Chciałam znależć coś w wyszukiwarce, ale jeszcze nie działa...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: dlaczego każdy zawsze omija ten temat??
Ja omijam ten temat, bo nie znam odpowiedzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: dlaczego każdy zawsze omija ten temat??- juz odpowiadam
Natalio nie wiem jakiej masz długości włoski. Bo na długich to bardzo ładne fale wychodzą po zapleceniu grubego warkocza.
Inną metodą na fale jest użycie specjalnej lokówki. Ma ona kształt takiej dwururki. ( jak dwie złączone ze sobą lokówki); Widziałam taką ostatnio w Warszawie w sklepie dla fryzjerów na Koszykowej. Ceny niestety nie pamiętam. Serdecznie pozdrawiam ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo za odpowiedź!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Ich się nie nawija tylko traktuje jak gofrownicą. Bierzesz pasmo ( najlepiej delikatnie nawilżone jakimś lotionem do utrwalania) i zaciskasz jak klipsem. Cała filozofia
![]() Pozdrowionka ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.