chłopak - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-30, 11:40   #1
Tajemnicza89
Raczkowanie

chłopak

witam osttanio się wydarzyło coś o czym kompletnie nie wiem co myśleć. Chłopak który mi sie podoba od dość dawna i o tym wie napisał coś milego do mojej najlepszej przyjaciółki, a ona mi o tym nie powiedziała ani słowa!. (dowiedziałam sie o tym przypadkiem)Facet cały czas do mnie dzwoni,pisze sms itp niewiem dlaczego to zrobił może mi na złość jak myślicie.Jestem zła ze ona mi o tym nie powiedziała, wiedziała ze on jest dla mnie wazny a mimo to ani słowa. przyjaźń chyba nie na tym polega!. co dalej? czy zapytać go dlaczego to zrobił??

Edytowane przez Tajemnicza89
Czas edycji: 2010-05-30 o 11:42
Tajemnicza89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 11:50   #2
mandragona
Marudziara

Dot.: chłopak

Poczekaj na dalszy rozwój sytuacji

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 11:52   #3
Tajemnicza89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mandragona Pokaż wiadomość
Poczekaj na dalszy rozwój sytuacji
ale nie wiem czy bedzie jakiś dalszy rozwój sytuacji. wydaje mi sie ze to byla jedna wiadomosc i tyle..
Stary 2010-05-30, 11:55   #4
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Ale CO dokładnie napisał? I kiedy?
Przyjaciółka mogła uznac to za mało istotne, jesli była to jedna wiadomość, a nie regularne smsy z zaproszeniem na randkę.
I od kogo dowiedziałaś się, skoro nie od chłopaka ani od przyjaciółki?

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 11:56   #5
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez Tajemnicza89 Pokaż wiadomość
witam osttanio się wydarzyło coś o czym kompletnie nie wiem co myśleć. Chłopak który mi sie podoba od dość dawna i o tym wie napisał coś milego do mojej najlepszej przyjaciółki, a ona mi o tym nie powiedziała ani słowa!. (dowiedziałam sie o tym przypadkiem)Facet cały czas do mnie dzwoni,pisze sms itp niewiem dlaczego to zrobił może mi na złość jak myślicie.Jestem zła ze ona mi o tym nie powiedziała, wiedziała ze on jest dla mnie wazny a mimo to ani słowa. przyjaźń chyba nie na tym polega!. co dalej? czy zapytać go dlaczego to zrobił??
To, ze Tobie się ten facet podoba, wcale nie oznacza, ze jest "zarezerwowany" tylko dla Ciebie. Może pisać "coś miłego" każdej lasce. Nawet, jeśli bylibyście już razem, miłe rzeczy też może pisać innym. Np. ja jestem w związku, a piszę rożne miłe rzeczy kumplom i wszyscy żyją. Nawet dzwonimy do siebie. Mój facet też rozmawia ze swoimi koleżankami. A niby dlaczego przyjaciółka miałaby Ci coś powiedzieć? Pępek świata jesteś, czy co? Jeszcze z facetem nie jesteś i nie wiadomo, czy w ogóle będziesz, a już zamieniasz się w bluszcza

Edytowane przez limonka1983
Czas edycji: 2010-05-30 o 11:58
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 12:00   #6
Tajemnicza89
Raczkowanie

dokladnej tresci nie pamietam ! ale było cos tam ze '' znalazlem twoj profil u kogos znajomego( czyt.u mnie) i Twoje zdjecie jakos tak przykolo moja uwage ze postanowilem zerknac. .

ja bym jej powiedziała jakby jej miłość do mnie napisał wiadomość . nawet jakby to było nic istotnego.

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
To, ze Tobie się ten facet podoba, wcale nie oznacza, ze jest "zarezerwowany" tylko dla Ciebie. Może pisać "coś miłego" każdej lasce. Nawet, jeśli bylibyście już razem, miłe rzeczy też może pisać innym. Np. ja jestem w związku, a piszę rożne miłe rzeczy kumplom i wszyscy żyją. Nawet dzwonimy do siebie. Mój facet też rozmawia ze swoimi koleżankami. A niby dlaczego przyjaciółka miałaby Ci coś powiedzieć? Pępek świata jesteś, czy co? Jeszcze z facetem nie jesteś i nie wiadomo, czy w ogóle będziesz, a już zamieniasz się w bluszcza

Bo jest takie coś jak lojalność!!!!!!!!!!!!!!!1
Stary 2010-05-30, 12:01   #7
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
dokladnej tresci nie pamietam ! ale było cos tam ze '' znalazlem twoj profil u kogos znajomego( czyt.u mnie) i Twoje zdjecie jakos tak przykolo moja uwage ze postanowilem zerknac. .

ja bym jej powiedziała jakby jej miłość do mnie napisał wiadomość . nawet jakby to było nic istotnego.

W którym miejscu popełnił "zbrodnię"?

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:

Aaa... Czyli jak już dzwoni do Ciebie, to z innymi nie może się kontaktować?
Stary 2010-05-30, 12:02   #8
Tajemnicza89
Raczkowanie

Cytat:
W którym miejscu popełnił "zbrodnię"?
Nie chodzi mi o tresc tego co napisal mogl jej nawet napisac ze ja kocha wali mnie to ale chodzi mi czemu ona mi nie powiedziała o tym a on wybrał własnie ja wie ze jesteśmy przyjaciółkami!
Stary 2010-05-30, 12:03   #9
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Ale przecież nie jesteście w związku. Co więcej, chłopak podoba się Tobie. A czy Ty jemu również?
I nie rozumiem oskarżeń o nielojalność wobec przyjaciółki. Może po prostu uznała, że to zwykła wiadomość i nie chciała siać paniki, budzić podejrzeń i oskarżeń.

Aha, czyli okazuje się, że facet wybrał Twoją przyjaciółkę, nie Ciebie. Gdzie tu jego zbrodnia? Wybrał osobę, która mu się podobała. Widocznie to koleżanka wpadła mu w oko, nie Ty. Poza tym skoro Cię to "wali", to o co chodzi? Ma rezygnować z Twoje koleżanki tylko dlatego, by się obie przyjaźnicie? Bez sensu.

Podejrzewam, że przyjaciółka albo nie jest zainteresowana gościem, albo spodziewala się awantury z Twojej strony i dlatego o niczym nie powiedziała.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)

Edytowane przez Aggie125
Czas edycji: 2010-05-30 o 12:06
Stary 2010-05-30, 12:04   #10
Tajemnicza89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Ale przecież nie jesteście w związku. Co więcej, chłopak podoba się Tobie. A czy Ty jemu również?
I nie rozumiem oskarżeń o nielojalność wobec przyjaciółki. Może po prostu uznała, że to zwykła wiadomość i nie chciała siać paniki, budzić podejrzeń i oskarżeń.

No może i tak było.Ja jemu równiez ,przynajmniej tak mówi!
Stary 2010-05-30, 12:05   #11
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Nie chodzi mi o tresc tego co napisal mogl jej nawet napisac ze ja kocha wali mnie to ale chodzi mi czemu ona mi nie powiedziała o tym a on wybrał własnie ja wie ze jesteśmy przyjaciółkami!
Czuję, ze z tej znajomości nie będzie nic więcej. Nawet, jeśli facet się zbliży, to bardzo szybko ucieknie. skoro nadal nie rozumiesz, to nie będę tłumaczyć. Sama się przekonasz.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-30, 12:05   #12
mandragona
Marudziara

Kobieto Droga ja bym jednak radziła poczekać na dalszy rozwój sytuacji, tak jak napisała jedna z wizażanek nie wiemy o co tak naprawdę chodzi temu chłopakowi jakie ma zamiary "wobec Ciebie" - może traktuje Ciebie jako bardzo dobra koleżankę ...
Poczekaj

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 12:07   #13
Tajemnicza89
Raczkowanie

Cytat:
Czuję, ze z tej znajomości nie będzie nic więcej. Nawet, jeśli facet się zbliży, to bardzo szybko ucieknie. skoro nadal nie rozumiesz, to nie będę tłumaczyć. Sama się przekonasz.

może od ciebie uciekają ale nie ode mnie .Ty nie rozumiesz .Ciekawe jakby chłopak ktorego kochasz napisał wiadomość lub cokolwiek do twojej przyjaciółki jakbyś sie czuła,była bys zadowolona ze woli inna a nie ciebie?
Stary 2010-05-30, 12:16   #14
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
może od ciebie uciekają ale nie ode mnie .Ty nie rozumiesz .Ciekawe jakby chłopak ktorego kochasz napisał wiadomość lub cokolwiek do twojej przyjaciółki jakbyś sie czuła,była bys zadowolona ze woli inna a nie ciebie?
Bo ja wiem... Faceta mam od 7 lat, nie ucieka, a wręcz przeciwnie, pisze do innych lasek i wcale się nie czuję tak, że woli inne ode mnie Były różne kryzysy, ale się skończyły. Różni faceci się mną interesują, obcy podrywają, każdego informuję, że jestem zajęta. No więc chyba nie odrzucam swą osobą. Masz niezłe kompleksy. Aaa... Mój facet nie pisze może do mojej przyjaciółki, bo oboje się nie znoszą, ale za to pisze do swojej Wszyscy żyją. A jakbym się czuła? chyba JAK SIĘ CZUJĘ. Normalnie.

Edytowane przez limonka1983
Czas edycji: 2010-05-30 o 12:21
Stary 2010-05-30, 12:21   #15
Tajemnicza89
Raczkowanie

Cytat:
Bo ja wiem... Faceta mam od 7 lat, nie ucieka, a wręcz przeciwnie, pisze do innych lasek i wcale się nie czuję tak, że woli inne ode mnie Różni faceci się mną interesują, obcy podrywają, każdego informuję, że jestem zajęta. No więc chyba nie odrzucam swą osobą. Masz niezłe kompleksy. Aaa... Mój facet nie pisze może do mojej przyjaciółki, bo oboje się nie znoszą, ale za to pisze do swojej Wszyscy żyją.

Nie mam kompleksów o to sie nie martw już/
tak normalnie teraz tak mowisz bo masz faceta z ktorym jestes dlugo ale jakby na poczatku waszej znajomosci podrywal twoje kolezanki to niebyla byś taka happy;]

Edytowane przez Tajemnicza89
Czas edycji: 2010-05-30 o 12:22
Tajemnicza89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 12:22   #16
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Oj oj, nie za wysokie mniemanie masz o sobie?
Jak widać, chłopak ewidentnie jednak wybrał kogoś innego. Przestań więc myśleć o sobie jak o pępku świata. Pewnie, średnia przyjemność, jak facet który nam się podoba wybiera przyjaciółkę, ale ma do tego prawo. Nie możesz go zmusić do bycia z Tobą ani miec do niego pretensji. Podobnie jak do przyjaciółki. Nie przyszło Ci do głowy, że może on jej się również podoba?

Zadowolona byc nie musisz, ale uświadom sobie jedno - nie zmusisz nikogo do miłości. Przyjaciółka równiez ma prawo wybrać tego, kto jej się podoba. I nie będzie to nielojalność - dlaczego to ona mialaby ustąpić pola Tobie, a nie Ty jej?

Stary 2010-05-30, 12:24   #17
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Ależ mnie to nie martwi ani trochę. Minimalnie boję się o tego chłopaka, ale wiem, że sprawa szybko się wyklaruje.
Ech... Szkoda, że niektórzy ludzie, zamiast posłuchać dobrych rad, zacietrzewiają się i nic do nich nie dociera. Do bycia z kimś trzeba dojrzeć. Ty też z czasem dojrzejesz

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
tak normalnie teraz tak mowisz bo masz faceta z ktorym jestes dlugo ale jakby na poczatku waszej znajomosci podrywal twoje kolezanki to niebyla byś taka happy;]
Ja podrywałam jego kolegów, tak dla ścisłości
Stary 2010-05-30, 12:26   #18
Tajemnicza89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Oj oj, nie za wysokie mniemanie masz o sobie?
Jak widać, chłopak ewidentnie jednak wybrał kogoś innego. Przestań więc myśleć o sobie jak o pępku świata. Pewnie, średnia przyjemność, jak facet który nam się podoba wybiera przyjaciółkę, ale ma do tego prawo. Nie możesz go zmusić do bycia z Tobą ani miec do niego pretensji. Podobnie jak do przyjaciółki. Nie przyszło Ci do głowy, że może on jej się również podoba?

Zadowolona byc nie musisz, ale uświadom sobie jedno - nie zmusisz nikogo do miłości. Przyjaciółka równiez ma prawo wybrać tego, kto jej się podoba. I nie będzie to nielojalność - dlaczego to ona mialaby ustąpić pola Tobie, a nie Ty jej?

no oczywiście ze go nie zmuszę teraz już nawet tego niechce.
Wątpie ze on jej się podoba bo wiele razy na ten temat rozmawiałysmy.

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
Ależ mnie to nie martwi ani trochę. Minimalnie boję się o tego chłopaka, ale wiem, że sprawa szybko się wyklaruje.
Ech... Szkoda, że niektórzy ludzie, zamiast posłuchać dobrych rad, zacietrzewiają się i nic do nich nie dociera. Do bycia z kimś trzeba dojrzeć. Ty też z czasem dojrzejesz

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Ja podrywałam jego kolegów, tak dla ścisłości
to fajnie macie;p
Stary 2010-05-30, 14:31   #19
brookeee
Raczkowanie

Cytat:
A ja Cię rozumiem poniekąd jeśli chodzi o sytuację z przyjaciółką. Każdy ma prawo mieć inne spojrzenie na ten temat, ale ja również sama byłabym zawiedziona zachowaniem przyjaciółki, gdyby mi czegoś takiego nie powiedziała. Owszem, może i nie chciała cię wkurzać, uznała to coś za mało istotnego,ale mimo wszystko... przyjaciólka to przyjaciółka i ukrywanie nawet takich rzeczy, które dla niej nie mają znaczenia, jest trochę nie na miejscu, zwłaszcza,że wie ,że Ty darzysz go większymi uczuciami. Myślę jednak, że ukryła to dlatego, bo wiedziała jak możesz zareagować, a nie miało to nic wspólnego z tym, że i on się jej podoba, skoro rozmawiałyście na ten temat wcześniej.

A jeśli chodzi o chłopaka no to hm... sama nic nie zrobisz, możesz poczekać jedynie na rozwój sytuacji,ale moim zdaniem powinnaś być troszkę na dystans. Możliwe,że napisał do niej specjalnie, bo był pewien ,że Ci o tym powie i chciał wzbudzić zazdrość, ale zdrugiej strony takie zachowania są mega dziecinne i mogło to również znaczyć,że po prostu jest typem takiego podrywacza i także Twoja przyjaciółka zwróciła jego uwagę, a że go na przykład zlała to nie pisze teraz więcej.. ? Poczekaj, przekonasz się ,ale podejdź do tego z rezerwą
brookeee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-30, 14:38   #20
just_me
Zadomowienie

a ja rozumiem autorkę, tez bym była zła gdyby moja najlepsza przyjaciółka nie powiedziała mi o czymś takim. niby nic a jednak. hej Panie Doświadczone nie bylyscie nigdy młodsze i zazdrosne o faceta który wam sie podoba?

moim zdaniem pogadaj z przyjaciółką i zapytaj czemu CI nie powiedziała, ale może właśnie bała sie Twojej reakcji? może nie chciała Cie denerwować i nie chciala zebyś była zazdrosna, albo zebys podejrzewała ją o to że CI odbija faceta? pogadaj szczerze z kumpelą i się wszystko wyjaśni
i nie słuchaj dziewczyn ze na pewno facet od CIebie ucieknie czy woli tamtą. One oceniają Cie i całe Twoje zycie juz na podstawie jednej wypowiedzi. Wróżki normalnie.
uzależnianie się od nich jest... głupotą."

co Cię ujęło/ujmuje w TŻ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497112
just_me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 14:53   #21
Tajemnicza89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez just_me Pokaż wiadomość
a ja rozumiem autorkę, tez bym była zła gdyby moja najlepsza przyjaciółka nie powiedziała mi o czymś takim. niby nic a jednak. hej Panie Doświadczone nie bylyscie nigdy młodsze i zazdrosne o faceta który wam sie podoba?

moim zdaniem pogadaj z przyjaciółką i zapytaj czemu CI nie powiedziała, ale może właśnie bała sie Twojej reakcji? może nie chciała Cie denerwować i nie chciala zebyś była zazdrosna, albo zebys podejrzewała ją o to że CI odbija faceta? pogadaj szczerze z kumpelą i się wszystko wyjaśni
i nie słuchaj dziewczyn ze na pewno facet od CIebie ucieknie czy woli tamtą. One oceniają Cie i całe Twoje zycie juz na podstawie jednej wypowiedzi. Wróżki normalnie.

Dziękuje bardzo za zrozumienie fajnie usłyszec cos normalnego a nie tylko ''cwaniakowianie sie''
Pozdrawiam was;*

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Napisane przez brookeee Pokaż wiadomość
A ja Cię rozumiem poniekąd jeśli chodzi o sytuację z przyjaciółką. Każdy ma prawo mieć inne spojrzenie na ten temat, ale ja również sama byłabym zawiedziona zachowaniem przyjaciółki, gdyby mi czegoś takiego nie powiedziała. Owszem, może i nie chciała cię wkurzać, uznała to coś za mało istotnego,ale mimo wszystko... przyjaciólka to przyjaciółka i ukrywanie nawet takich rzeczy, które dla niej nie mają znaczenia, jest trochę nie na miejscu, zwłaszcza,że wie ,że Ty darzysz go większymi uczuciami. Myślę jednak, że ukryła to dlatego, bo wiedziała jak możesz zareagować, a nie miało to nic wspólnego z tym, że i on się jej podoba, skoro rozmawiałyście na ten temat wcześniej.

A jeśli chodzi o chłopaka no to hm... sama nic nie zrobisz, możesz poczekać jedynie na rozwój sytuacji,ale moim zdaniem powinnaś być troszkę na dystans. Możliwe,że napisał do niej specjalnie, bo był pewien ,że Ci o tym powie i chciał wzbudzić zazdrość, ale zdrugiej strony takie zachowania są mega dziecinne i mogło to również znaczyć,że po prostu jest typem takiego podrywacza i także Twoja przyjaciółka zwróciła jego uwagę, a że go na przykład zlała to nie pisze teraz więcej.. ? Poczekaj, przekonasz się ,ale podejdź do tego z rezerwą

ciesze się ze są jeszcze osoby które mnie rozumieją ) dziękuje;*
Stary 2010-05-30, 16:30   #22
Ducha97
Przyczajenie

Cytat:
dobrze, że wogóle masz chłopaka ja też bym tak chciała nie martw się przejdzie mu a przyjaciólka nie musi ci mówić jednak lojalność powinna być
Ducha97 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 16:42   #23
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Ja nie wiem o co Ty masz pretensje...
Chłopak nie jest z Twim facetem, więc może pisać do kogo chce...również do dziewczyn...taka jest prawda i pogódź się z tym..
No chyba, że jest jednak Twój i nie doczytałam?
A jeśli chodzi o tą 'nielojalność' to może wolała nie wspominać o tym, bo wiedziała, że się zdenerwujesz...
Ale powiem Ci, że wiele przyjaźni psuje się przez facetów, którzy nawet nie są tego warci..
Odpuść przyjaciółce...
Koleś widać nie jest Tobą zainteresowany...a to już nie jej wina.
Stary 2010-05-30, 16:44   #24
201708250923
Konto usunięte

Każdy ma prawo do własnego zdania ;]
Odmienne od Twojego, to nie cwaniakowanie się

I cóż, skoro np. uznała to za mało istotne to chyba nie musi do Ciebie leciec z podkurczonym ogonem i rozkładac tą wiadomości na czynniki pierwsze?

Skoro przyjaciółka Ci nie powiedziała o tej wiadomości, kolega także to skąd wiedziałaś o niej?
Włamałaś sie na jej nk?
201708250923 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 18:13   #25
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Boże...
Ty tak na serio czy żartujesz sobie z tym Twoim "problemem" ?
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 18:49   #26
jodame
Zadomowienie

Właściwie to mogła Ci powiedzieć o tym.. . Ale może zapomniała? W końcu zagadał do niej dość neutralnie.. .
Poza tym, skoro to znalazłaś, to chyba jest to w miejscu publicznym -więc ani on ani ona nie kryją się z tym "romansem" .

Przesadzasz. I to bardzo!
To nawet nie jest nic miłego... ;].

Rozumiem, że Ty od czasu waszych podchodów, lojalnie nie mówisz/nie piszesz niczego miłego znajomym płci przeciwnej?
jodame jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-31, 09:28   #27
makarona
Rozeznanie

Cytat:
Ale w czym problem?

Koleżanka ma ci się spowiadać od kogo dostaje wiadomości? A ty tak robisz? Nie wiem, to są wasze reguły postępowania ze sobą? Wydaje mi się to być dziwne. Ja tam nie chwalę się wszystkim, na lewo i prawo, od kogo dostaje PRYWATNE wiadomości. Zwłaszcza, jeśli nie ma w nich nic, co mogłoby drugą stronę zainteresować (czyli np. ciebie). I nie rozumiem skąd to oburzenie.

Nasz czas oczekiwania
makarona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-31, 11:06   #28
Tajemnicza89
Raczkowanie

nie musi mi sie spowiadać ,ale jak jej obiekt westchniej do mnie pisał to odrazu jej powiedziałam.
Zresztą niemam zamiaru się z nią kłócić o niego
wątek do zamkniecia...
Stary 2010-05-31, 11:50   #29
1c3a9668cb473eb00ec0f3dce65be5361e74cda4_63d1c28200398
Konto usunięte

Hmmmm. problem, że tak powiem, lekko dziecinny.. Mój facet też pisze, spotyka sie z innymi i coż z tego za problem ?? Nikogo tym nie rani. Poza tym, z tego co wnioskuję, nie jesteś w związku z tym chłopakiem, prawda? Wiec o co chodzi. ?? On jest już Twoją własnością ? :P
1c3a9668cb473eb00ec0f3dce65be5361e74cda4_63d1c28200398 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-31, 13:04   #30
Kalim89
Raczkowanie

Cytat:
nie musi mi sie spowiadać ,ale jak jej obiekt westchniej do mnie pisał to odrazu jej powiedziałam.
Zresztą niemam zamiaru się z nią kłócić o niego
wątek do zamkniecia...
Spory wątek się z tego zrobił... Ale chyba wiem o co Ci chodzi. Po prostu, skoro powiedziałaś swojej przyjaciółce, że ON Ci się podoba, to jest- jakby to ująć- "zaklepany" i ona nie ma prawa się wdawać z nim w żadne "głębsze" kontakty. O to chodzi, tak?
Cóż, rozumiem, że poczułaś się urażona, ale niestety, muszę Cię zmartwić- życie jest inne. Nie możesz sobie zrobić "wyłączności" do jakiegoś faceta, który nie jest z Tobą w związku. I to naprawdę nie jest żadna złośliwość. Po prostu, czas dorosnąć i spojrzeć na życie z lekkiego dystansu- to są wolni ludzie, jemu podoba się bardziej Twoja przyjaciółka- trudno, nie zmusisz go, by pokochał Ciebie.
Kalim89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości