Praca/Garnitury/Sprzedaz - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i u¿ytkowników w zakresie mody. Wejd¼ i poznaj odpowiedzi na nurtuj±ce pytania. Zadaj w³asne.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2010-05-31, 22:52   #1
pabllo
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Praca/Garnitury/Sprzedaz

Czesc wszystkim

Niedawno zacz±³em prace w bran¿y odzie¿owej zwi±zana z moda mêska bardzo podoba mi sie ta praca chcia³bym byæ w niej coraz lepszy, pewniejszy. Chcia³bym ¿eby¶cie mi przekazali kilka rad itp ... je¿eli kto¶ ma styczno¶æ z taka branrza i nietylko Oraz kolka s³ow o sprzedarzy ASERTYWNEJ !

Jak dobrze zagadac klienta (itd)

Dziekuje z gory i prosze o wyrozumia³osc
pabllo jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-06-01, 07:48   #2
Vilqa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 812
Dot.: Praca/Garnitury/Sprzedaz

Je¶li w mowie walisz takie b³êdy, jak w pi¶mie, kariery Ci nie wró¿ê...

Ma³a podpowied¼, bo sam nie za³apiesz (nie wspominaj±c o interpunkcji):
bran¯a
sprzeda¯
nie tylko

Sprzeda¿ asertywn±, czyli wciskanie ch³amu za du¿± kasê, podpatrzysz sobie na filmikach Amwaya czy ACN.

I nie trolluj wiêcej.

Bazarek na rzecz Azylu dla ¶wiñ "Chrumkowo"

Vilqa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-06-01, 08:38   #3
L_V
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 249

Cytat:
Napisane przez pabllo Poka¿ wiadomo¶æ
Czesc wszystkim

Niedawno zacz±³em prace w bran¿y odzie¿owej zwi±zana z moda mêska bardzo podoba mi sie ta praca chcia³bym byæ w niej coraz lepszy, pewniejszy. Chcia³bym ¿eby¶cie mi przekazali kilka rad itp ... je¿eli kto¶ ma styczno¶æ z taka branrza i nietylko Oraz kolka s³ow o sprzedarzy ASERTYWNEJ !

Jak dobrze zagadac klienta (itd)

Dziekuje z gory i prosze o wyrozumia³osc

Ja mam styczno¶æ z bran¿± odzie¿owa, ale za Chiny ludowe nie wiem jakich informacji czy porad oczekujesz.
A tak na marginesie - firma spedycyjna, która wozi mi tkaniny z W³och te¿ ma styczno¶æ z bran¿± - musisz mocno zawêziæ zagadnienie.
L_V jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-06-01, 10:55   #4
Jelonek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 879

Cytat:
Napisane przez Vilqa Poka¿ wiadomo¶æ
Je¶li w mowie walisz takie b³êdy, jak w pi¶mie, kariery Ci nie wró¿ê...

Ma³a podpowied¼, bo sam nie za³apiesz (nie wspominaj±c o interpunkcji):

bran¯a
sprzeda¯
nie tylko
9. W bardzo z³ym tonie jest zwracanie dyskutantom uwagi na literówki, b³êdy ortograficzne i gramatyczne, i robienie tego na forum publicznym. Je¶li zrobisz to w sposób prze¶miewczy, licz siê na punktem karnym. O stopniu kary - „upomnienie lub punkt karny”, decyduje moderator.

Ma³a podpowied¼, je¶li "nie za³apiesz"

Edytowane przez Jelonek
Czas edycji: 2010-06-01 o 10:56
Jelonek jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Moda

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.