|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
w październiku głównie pielęgnacji-ziaja med, kremy , maski do włosów,stapiz Wejdź :)
Cześć. Jeżeli masz coś z poniższej listy to proszę napisz, nawet gdy nie widzisz u mnie nic w zamian
![]() PIELĘGNACJA: 1.CIAŁO: *balsamy ujędrniające, wyszczuplające *balsamy nawilżające *kremy do stóp *kremy do rąk *Joanna, z Apteczki babuni, balsam nawilżający/regenerujący 2.TWARZ: *kremy na naczynka *ZiajaMed -seria dla naczynkowców *ZiajaMed- krem na trądzik różowaty *ZiajaMed- krem nawilżający *intensywnie nawilżający krem *bezalkoholowe, delikatne toniki 3.WŁOSY: *maseczki do włosów BioWax (poza tą do włosow przetluszczających się) *maseczki do włosów Bingo *maseczka Stapiz Sleek Line *maseczki Chantal *Joanna Proffesional, odżywka wygładzająca z jedwabiem *Farmona Radical ampułki/Joanna ampułki wzmacniające *nabłyszczacz *kosmetyki do włosów kręconych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: w październiku głównie pielęgnacji-ziaja med, kremy , maski do włosów,stapiz We
mam kremy do rąk w wątku avon i oriflame, ziaja med na trądzik ale ten zielony, poza wątkiem mam też żel do mycia buzi z tej serii, balsam malinowy nawilżający z avonu prawie cały, i nawilżający krem garniera nowy. poszweraj może coś znajdziesz
![]() krem do stóp też posiadam, i mini produkty i próbki kremów na rozstępy, ujędrniające do ciała i na biust. Edytowane przez wypad Czas edycji: 2011-10-09 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w październiku głównie pielęgnacji-ziaja med, kremy , maski do włosów,stapiz We
hej, mam sporo rzeczy ktorych potrzebujesz - maski do wlosów - odzywcza Plancenta z Włoch oraz do Włosów kreconych, Ziaję do gabinetow kosmetycznych i inne rzeczy - zapraszam moze cos znajdziesz.
Mi u Ciebie podobaja sie: Bioderma Sebium, Gel Moussant Purifiant, żel do twarzy. NOWY. Soraya, morelowy peeling oczyszczający. NOWY. Inglot, paletka z wymiennymi wkładami. Bardzo mało używana-niektore cienie w ogóle nie maźnięte, inne użyte 2-3x. Zawiera 8wkładów-paluszków. ArtDeco,Puder Brązujący, bardzo duży-18g! Maźnięty parę razy. CCUK, puder w kamieniu, kolor 13 tea rose. NOWY. Deborah, Cipria Ultrafine, puder prasowany mineralny, kolor 02. Użyty 3-4x. Estee Lauder, Double Wear, podkład w kolorze Ivory Beige. Podkład kupiłam w Douglasie, niestety kolor nie mój. Użyłam go 3x, więc zużycie minimalne. Posiadam kartonik (niestety troszkę sfatygowany, gdyż lezal w szufladzie). Nie mowie ze wszytsko, to zalezy czy Ty u mnie cos znajdziesz
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej zerknij do mnie, mam maslo do ciala, wosk do wlosow, a poza watkiem peeling enymatyczny do naczynowej z flosleka
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
mam nabłyszczacz, maseczkę ale Wax i na pewno znalazłoby się parę rzeczy z punktu 1, ale u Ciebie nic nie widzę, więc może masz coś z mojej wish?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
u mnie balsam, krem do rak a poza watkiem nowy biowax
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
mam kurację nawilżającą ziaja med dzień/noc właśnie niedawno kupiłam i mi nie spasowała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
zajżyj do mnie
U Ciebie w wątku podoba mi sie kilka rzeczy Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2011-10-09 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.