|
Notka |
|
Decoupage Pod-forum decoupage to miejsce przygotowane specjalnie dla miłośników tej techniki. Lubisz decoupage? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję serwetki
konkretnej, byc moze ktos z Was widzial...
Serwetka motywem serca złożonego z serc, na białym tle, pamiętam ze jej rozmiar to było 25x25. Dysponuje jedynie wycinkiem – z gotowych kolczykow, o ile to cos pomoze. Przejrzalam znane mi sklepy, w tym cudaniewidy, gdzie kupilam, i nie znalazlam. Kolczyki Klienta zgubila poczta, trzeba zrobic drugie a bez serwetki to ciezko bedzie... Pomozecie?
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Poszukuję serwetki
mam tę serwetkę w domu, kupiłam na allegro.
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej potrzebuję serwetkę,a może raczej obrazek chyba z sieci taki jak na tej szkatułce, podaje linka :
http://3.bp.blogspot.com/_wbK0LMDSk5...zna+-+1zdj.JPG Z góry dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja poszukuję serwetek lub papieru z mailin monroe Trafiła mi się jej fanatyczka, a ja nigdzie nie mogę znaleźć takich dziewczyny pomóżcie!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Sciągnij sobie obraz z neta z Merlin i wydrukuj. papier z drukiem potraktuj tak jak papier do decu tzn. namocz przez pól minutki i naklej na przedmiot (klej do decu) tak jak serwetkę. Bardzo ważne,aby drukować z laserowej,a nie atramentowej bo sie strasznie rozmazuje print. A założycielkę postu chyba znam.Taka znajoma twarz,a ja mam straszną pamięć do twarzy.Moje przekleństwo bo potem nie wiem do czego przykleić i chodzi za mną miesiącami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo za radę muszę tylko wyczaić laserówkę bo niestety mam w domu tylko atramentową. A jeśli gdzieś kojarzysz moją twarz to super poznać kogoś kto zajmuje się też decoupage i mieszka niedaleko ja jestem z Czeladzi nie wiem czy się już gdzieś spotkałyśmy. Pozdrawiam i dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
funfelka miałam na myśli z założycielkę postu
![]() a znasz produkt do przenoszenia zdjęć z druku? to jest produkt do transferu. Szukaj firmy Dala.Najlepiej w Allegro. Próbowałam się z Tobą skontaktować na gg,ale coś nie działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Wiesz co podam nr jeszcze raz bo gg mam cały czas włączone 2633579
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.