|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
SZUKAM SUKNI ŚLUBNEJ NA WYMIANE - krój obojetny potrzebna do sesji zdjęciowej!!!
Tak więc jak w temacie szukam sukni ślubnej z rozmiarów 32 lub 34 lub 36 ( i tak będzie przerabiana przez projektantkę) KRÓJ OBOJĘTNY ZJDECIA SA TYLKO DLA PICU :d
Nie szukam sukienek drogich za które musiałabym oddać cały wątek szukam czegos taniego - ma ma być NA jedna sesje a nie na ślub. Suknia musi być do ziemi do jedyny warunek wymienię to co mam w wątkach. A mogę poszukać coś poza bo mam mnustwo ubrań ponieważ zajmuję się modelingiem. Mam ponad 300 ubrań i dodatków wiec jest w czym wybierać Chętnie przygarnę także białe buty (ale nie w szpic!) na rozm ok 37 24,5cm wkładki! MOGĄ BYĆ TO OPEN TOE, SANDAŁKI BADZ CZÓŁENKA A NAWET PLATFORMY mozna zdjecia ładować tu albo najlepiej wysyłać na emiala shopping_ibutik@wp.pl Edytowane przez boskie_ubrania Czas edycji: 2010-05-23 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: SZUKAM SUKNI ŚLUBNEJ NA WYMIANE - krój obojetny potrzebna do sesji zdjęciowej!!
Mam białe sandałki rozm. 37 ubrane raz na własne wesele jeśli jesteś zainteresowana daj znać u mnie a prześlę zdjęcia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.