|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
makijaż do typu urody
Mam włosy farbowane na odcień zimnej czekolady, zielone czy, jasną karnację i ciemną oprawę oczu...w jakim makijażu będzie mi najlepiej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: makijaż do typu urody
Hm...widze ze w tej chwile jestes brunetka z zielonymi oczami:P
sprobuj odcienie bezu:Plub szaro biale,bardzo ladnie sie komponuja wlasnie,np cale ok pomaluj na odcien bezu z zew strony oka nanies szary kolorek a pozniej dla lepszego efektu tym samym cieniem pomaluj nad zalamaniem oka,oczywiscie rzesy podkresl czarnym tuszem;p albo druga opcja np na niebiesko ![]() ja sama mam oczka morskie czyli ani to niebieskie ani zielone i ostatni sie zaczelam malowac na bezowo-brazowe tez ladnie ![]() albo na niebiekso czyli cale oko na bez a kreska niebieska przy samymch rzesach ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- nie napisalas jeszcze czy uzywasz fluidiu bo makijarz najlepiej pasuje z podkladem na twarzy,ja uzywam toffe 208 LIRENE jest SWIETNy a tez mam jasna karnacje;p i do tego policzki robie sobie nie za wyzywajacym rozem;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: makijaż do typu urody
Używałam tego LIRENE ale raczej beżu. Wolę jednak inne podkłady coś z Loreal lub Astor...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.