|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kremowa sukienka
Witam. W przyszłym tygodniu wybieram się na 18-stkę swojej kuzynki. Będę miała kremową sukienkę i do tego bolerko w kolorze miodowym. Moje pytanie brzmi jaką koszule i krawat powinien założyć mój partner??? Dodam jeszcze,że dodatki mam w odcieniu miodowym. Bardzo dziękuje za porady.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: kremowa sukienka
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Cóż, skoro sama mówisz że wszystkie dodatki masz miodowe, to może niech i krawat będzie miodowy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wypadaloby się dopasować ?? to chyba w łózku a nie w ubraniach ,co to za dziwny poglad ,że trzeba ubraniowo pasowac .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Odp. na pytanie: moze zalozyc- kremowa lub jasnozolta koszule, blekitny krawat blekitna koszule, bezowy krawat... To sa moje ulubione polaczenia, ew. szara koszula i blekitny krawat (moze byc w paski w wiele odcieni niebieskiego) To bardzo eleganckie polaczenie. Edytowane przez czarna.noc Czas edycji: 2010-06-01 o 14:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
jezeli to 18 to myslę że chłopak moze założyć koszule i krawat w dowolnym kolorze, dopasowuje sie raczej na większych uroczystościach typu ślub, studniówka, a i tam niekoniecznie. Tak, że bez obawy
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Np. jak kobieta ma czerwona sukienke, to partner niekoniecznie musi paradowac w czerwonym krawacie, choc moze zrobic uklon w kierunku gamy kolorystycznej ( ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.