|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Problem Allegro!!!!!!!!!znieslawi enie
Witam!!
Mam mały problem z Panią z Allegro Miesiąc temu zakupiłam u niej towar. Nie mogłam wpłacić na jej nr konta pieniędzy więc wysłałam jej meile, które niby do nie jniby nigdy nie dotarły w zwiazku z problemem z wplata ( nie mam ich zapisanych). Dostalam negatywny komentarz w ramach ktorego jej odp tak rowniez negatywem: pisałam meile w sprawie złego numeru konta wiele razy, ale brak odzewu". Ona mi napisała meila, iż mam usunąć ten komenatrz, bo inaczej ona zrobi tak że zablokują mi konto i pożegnam się z Allegro. Napisałam do allegro o grozbach, które mi ta Pani wysłała, oraz chciałam unieważnić komentarze. Pani ta się na to nie zgodziła. Teraz z kolei napisałam wniosek do Allegro o usunięcie jej tego komentarza, ponieważ nie mam dowodów iż ona otrzymała te e-meile (dla świętego spokoju)i "faktycznie może godzić w jej uczciwość". Sprawdzałam, nie mam nic w skrzynce o wysłanych e-meilach do tej Pani. Mogę też dodać iż napisałam jej żeby poszła do psychiatry bo została jej tylko farmakologia za jej zachowanie, w ramach jej emeila iż moje zachowanie jest śmiechu warte. Ona mi teraz grozi sądem. Nie użyłam w komentarzu słów typu oszust itp. Proszę o pomoc!! Czy mam ją przeprosić lub coś w tym stylu? Z góry dziękuję PS. przepraszam za błędy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Problem Allegro!!!!!!!!!znieslawi enie
Może Maile faktycznie do niej nie dotarły. Ja jak wysyłam maila to mam go potem zapisanego w wysłanych
![]() A druga opcja, że może do niej dotarły, ale ma je w spamie. Do mnie kiedyś siostra próbowała coś wysłać, ale kolejne maile nie dochodziły. Później się zorientowałam, że są w spamie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem Allegro!!!!!!!!!znieslawi enie
Nawet jeśli Cie poda do sądu w co wątpię (duże koszty, czas oczekiwania itp) to i tak maile da się odzyskać nawet jeśli je "skasowałaś"
![]() 2 kwestia, pisałaś do niej prawdę a ona nadal ma pretensje? W czym problem jeśli mogła podać Ci dobry nr konta.. Kolejne- nawet jeśli napisałaś do allegro o usunięcie tego komentarza to oni go NIE usuną. Sama to przerabiałam. Jeśli porozumiecie się i ona poda Ci nr konta, dojdzie do realizacji transakcji to wtedy anulujecie sobie wzajemnie komentarze. W przeciwnym wypadku zostaw te komentarze bo w końcu nie skłamałaś w nim? Co do tego psychiatry itp.. nerwy Cię poniosły na to jak ta Pani Ci groziła oczernianiem przed sądem. Spokojnie napisz propozycję zapłaty jeśli ochłonęła i tyle. Powodzenia ![]()
życie to nie bajka, nie głaszcze Cię po...nosie ![]() Dukam po raz 2 ![]() start: 97kg faza I od 16.11. do 24.11 koniec: 91,9kg ![]() start II faza: 92,7 kg ![]() faza II 25.11 Edytowane przez lza_slonca Czas edycji: 2012-02-26 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.