|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Różności, zobacz może masz.Nieaktualne Szukam:Witam ![]() ![]() Zapraszam do wątków w podpisie, ale mogę poszukać także czegoś poza wątkami ![]() Na tym bardzo mi zależy ![]() C-Thru Emerald, ale inne też przyjmę ![]() Balsam Copaiba z mazideł woda termalna Czarne korale, mogą być same luźne koraliki, lub zniszczone do przerobienia Effaclar K próbka "fabryczna" a nie odlewka (bo chcę przetestować, a w aptekach skąpią) czerwony błyszczyk, nowy, ewentualnie tylko testowany oczyszczające plastry na nos plastikowy, czarny pierścionek, z dużym oczkiem, mały rozmiar Avon in bloom Na tym zwyczajnie mi zależy ![]() atomizery szklane malutkie takie jak na ZSK czarny tusz pogrubiający najchętniej avon super full srebrny cień, lub kredka, bez niebieskich, lub zielonych tonów będę miała od lena44 cienie błyszczące mineralne flat top pudełko po podkładzie, lub różu edm acne derm, benzacne tylko nowe fenistil żel kremy pachnące do rąk oriflame bransoletki regulowane (wszystkie inne ze mnie spadają) Avon little black dress będę miała od lena44
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2010-08-27 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Różności, zobacz może masz.
witam
![]() mam do wymiany ; - wodę toaletową i dezodorant hey fresh -Antyperspirant nivea Deo pearl&beauty -maska z zieloną glinką ziaja -under twenty puder antybakteryjny natural 02 cera mieszana -garnier odżywczy krem nawilżający wyciąg z róży i witamina E -tusz do rzęs oriflame wonder lash mascara jestem tu pierwszy raz i proszę o wyrozumiałośc. ![]() jeżeli coś ci się podoba to napisz, wyślę Ci zdjęcia na e-maila jeśli chcesz ![]() pozdrawiam ![]() ![]() Wszystkie kosmetyki są nowe nieużywane , oprócz maseczki ziaji (1raz). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
[QUO TE=lena44;21462399]Witaj. Mam poza wątkiem C-Thru Emerald, z 75 ml zostało ok 1/3 oraz Avon Little Black Dress- trochę ponad połowa flakonika.[/QUOTE]
odpisałam ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- odpisałam ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- hop
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.