![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
smarowidła i malowidła avene, clinique, dior, hr, lancome...
Proszę zaznaczcie w poście, jeśli chcecie, żebym odpisała w Waszym wątku.
Znalazłam kilka rzeczy, które leżą i się marnują. Może znajdziecie spośród nich coś dla siebie ![]() Malowidła: - róż Blush Variation YSL, z wymianki (zużycie niewielkie), nieco porysowana puderniczka - pomadka Estee Lauder, Tom Ford collection, nr 06 St. Tropee Nude. Z wymianki, zużycie ok. 10 % - krwista pomadka Isa Dora, dorzucę jako gratis - puder brązujący Star Bronzer, Limited Edition Bamboo Powder, Lancome. Brak może 5 % produktu, choć wątpię - róż DiorBlush, Glowing Color Powder Blush, Dior, nr 919 Rose Tahiti. Tylko za coś, co naprawdę mnie zaintryguje. Ubytek na zdjęciu - rozświetlacz (kolorek ma baaardzo delikatny) Urban Beauty, Shimmering Blush nr 02 star struck, H. Rubinstein. Jak poprzednik - tylko za coś "ekstra". Zużycie bardzo minimalne Pielęgnacja: - Diacneal, Avene. Zużycie może 5-10 % - krem nawilżający Hydrabio Legere, Bioderma. Zostało pewnie ok. 8 ml, więc powiedzmy, że to taka większa próbka - balsam Aquolina, hazelnut chocolate, z 250 ml zostało jakieś 80 - dorzucę przy okazji Shea Butter, L'Occitane. Jest to to mniejsze pudełeczko (8 ml) - ewentualnie mogę oddać płyn micelarny Biodermy Sensibio H2O, nowy, 250 ml - płyn rozświetlający do cery bardzo wrażliwej Mild Clarifying Lotion, Clinique. 2/3 z 200 ml Pachniuchy: - Vanille Exquise, Annick Goutal. Ubytek na zdjeciu, początkowo 100 ml - Botrytis, Ginestet. Początkowo 100 ml, zużycie na zdjęciu. Tylko za innego niszowca lub np. jakąś odleweczkę Edytowane przez larwinka Czas edycji: 2010-06-03 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: smarowidła i malowidła avene, clinique, dior, hr, lancome...
Może wyszperasz coś u mnie za Annick?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kici kici miau miau
|
moze cos u mnie za HR?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Vanille?
![]() Z poza wątku mogę zaproponować odlewki ![]() Np. Etra Etro, Wazamba Parfum d'Empire, Midnight Oud Juliette Has a Gun, Pistachio Ganache Payard, Aziyade Parfum d'Empire, Imperial Opoponax Les Nereides...
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2010-05-13 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
płyn rozświetlający do cery bardzo wrażliwej Mild Clarifying Lotion, Clinique. 2/3 z 200 ml - Diacneal, Avene. Zużycie może 5-10 % - Vanille Exquise, Annick Goutal. Ubytek na zdjeciu, początkowo 100 ml. Tylko za innego niszowca, np. jakąś odleweczkę. . Zużycie na zdjęciu (zostało może koło 20 ml... ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Larwinko,
czy znalazłabyś coś u mnie za - róż DiorBlush, Glowing Color Powder Blush, Dior, nr 919 Rose Tahiti. Tylko za coś, co naprawdę mnie zaintryguje. Ubytek na zdjęciu - Diacneal, Avene. Zużycie może 5-10 % - Vanille Exquise, Annick Goutal. Ubytek na zdjeciu, początkowo 100 ml. Tylko za innego niszowca, np. jakąś odleweczkę. . Zużycie na zdjęciu (zostało może koło 20 ml... ) Pozdrawiam, nanah
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
moze cos u mie: róż DiorBlush, Glowing Color Powder Blush, Dior, nr 919 Rose Tahiti. Tylko za coś, co naprawdę mnie zaintryguje. Ubytek na zdjęciu - rozświetlacz (kolorek ma baaardzo delikatny) Urban Beauty, Shimmering Blush, H. Rubinstein. Jak poprzednik - tylko za coś "ekstra". Zużycie bardzo minimalne Pielęgnacja: - płyn rozświetlający do cery bardzo wrażliwej Mild Clarifying Lotion, Clinique. 2/3 z 200 ml - balsam Aquolina, hazelnut chocolate, z 250 ml zostało jakieś 80 zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
- puder brązujący Star Bronzer, Limited Edition Bamboo Powder, Lancome.
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
ukrycior niestety nic nie znalazłam
ranka nie jestem pewna... ale zaintrygował mnie róż YSL. Czy efekt końcowy po zmieszaniu jest w tonacji brązu? rinoa_woman nie wynalazałm nic dla siebie Emilcia_1616 masz dużo fajnych ciuszków, ale tak "na oko" to się nie zdecyduję Nola_ zastanowiły mnie meteorki... Ale w stosunku do nich ciągle pozostaję niezdecydowana ![]() Ceith niestety nic nanah w sumie chyba chętnie bym wypróbowała L'Occitane Cherry Blossom Shimmering Lotion, L'Oreal Professionel Absolut Repair: maska. Zastanawiają mnie też pędzelki (choć to chyba jakaś mania kolekcjonerska niż prawdziwa potrzeba ![]() olciawalczak GUERLAIN - ODSYPKA OKOLO 25 KULEK - PASTEL WHITE, MAC - BALSAM DO UST - STROBE KISS (nie wiem cóż to jest, ale brzmi dobrze. Nie mam teraz czasu, ale później sobie zwizażuję ![]() jagabrz ten błyszczyk Biotherm jest naprawdę tak mocno napigmentowany jak sugeruje zdjęcie? W Waszych wątkach odpiszę nieco później, póki co muszę wyjść z domu... Hmmm, w sumie teraz to już chyba wybiec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej,znajdziesz cos za róż DiorBlush, Glowing Color Powder Blush,??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() kostki sa bialo jagodowe - na palcu mam efekt rozowy, ale na cerze troche wpada w taka brzoswinio - rozową tonacje, ciezko to opisac .. ja mialam kiedys zdecydowanie inny koloryt i byl bardziej chlodny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() - albo wysyłam Ci pędzle i balsam L'Occitane w poniedziałek (wtedy prosiłabym Cię o decyzję do niedzieli) - albo wszystko dopiero około 23 lipca ![]() Pozdrawiam serdecznie, nanah
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Nie, błyszczyk Biotherm daje tylko poświatę w kolorze jagodowym.
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
pola_ Chanel Joes Contraste blush 48 Enchanteresse to taki kolorek? http://www.makeupandbeautyblog.com/w...chaneresse.jpg
Dusiak21 a mogę prosić o link do Twojego wątku? ![]() ranka ojej, jak mają coś z brzoskwini to bardzo źle. Bo mnie takie odcienie nie pasują. To ja może spróbuję nawiedzić jakąś perfumerię i sprawdzić odcień osobiście nanah 23 lipca to dość odległa data jakby nie patrzeć... Hmmm... To może narazie się wstrzymamy z wymianką. Tym bardziej, że największą moją ciekawość wzbudza właśnie ta maska do włosów ![]() jagabrz to mi się podoba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
tak
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Kici kici miau miau
|
powiem ci tak - to chyba zalezy od odcienia skory, a jesli chodzi o kolor to chyba jest wycofywany.
sprobuje zrobic ci swatcha na raczce jesli chcesz ![]() ja kupilam go dlatego ze u mnie byl pieknie rozowo fioletowy ale potem jakos dziwnie wpadal w brzoskwinie. oczywiscie nie namawiam, tylko mowie jak jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
jagabrz szminka ESTEE LAUDER, kolekcja Tom Ford Azuree The Lip , nr 06 St Tropee nude, używana. Ile zostało?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej,
czyli chciałabyś błyszczyk Biotherm i pomadkę EL za Bamboo Powder? Jesli tak, to jestem chętna.
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
pola_ to Cię pomęczę trochę
![]() ranka mimo wszystko spróbuję go znaleźć. A jestem niemalże pewna, że ostatnio widziałam go na lotnisku... Hmm... Ale ostatecznie wzięłam tylko błyszczydło, a koloru różu nawet nie sprawdziłam. Ale pamiętam, że mnie zaintrygował, bo miał w sobie coś ze śliwki. To chyba ten |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Kici kici miau miau
|
ok
![]() ![]() ![]() ale zdjecia powklejam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
jagabrz się zastanawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Larwinko, rozumiem
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
pomadki zostało 3/4 pojemności
możesz jeszcze coś dobrać sobie albo napisz, co byś chciała dobrać?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
puder brązujący Star Bronzer, Limited Edition Bamboo Powder, Lancome. Brak może 5 % produktu, choć wątpię
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Mariola13 niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
olciawalczak a to jeszcze mam pytanie w takim razie
![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- jagabrz a ta pomadka to ma połysk czy jest matowa/satynowa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.